Strana 6 od 12 PrvaPrva ... 45678 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 51 do 60 od 113

Tema: Par video klipova mog skijanja :)

Super Member vujche avatar
    Datum registracije
    02.02.2006
    Skije / Bord
    Rossignol 8S

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od skiman Pogledati poruku
    Ma ni problema, samo, tako kot sem že na skijanje.hr napisal: osnova, zakaj pišem v slovenščini je ta, da ne bo zamere med srbskim in hrvaškim jezikom. Sam jezik obvladam, vendar je zame isto kava ali kafa in kruh je zame isto kot hleb.....Da ne bo zamer (in nekih zame brezzveznih popravkov pri posameznih besedah) pišem v slovenščini. Tu sem zaseldil, da nekdo piše v makedonščini in ga razumem (verjetno ne vse, nakaj pa sigurno, saj sem bil v vojski v Štipu-edina stvar, ki bi mi mogoče v začetku delala probleme je cirilica, pa še to bi hitro obnovil.....). Vse se da, če so le ljudje za to....LP Skiman
    Ma u pravu si 100%,evo za promjenu ovdje sam sve razumio,a sto ti kazes malo je teze,al se ipak razumijemo.Nadam se da cu sljedece sezone stici i na Pohorje,posto imam u planu obici sva(veca i malo veca) slovenska skijalista pa da malo ,a poslije i malo .

Ski legenda skiman avatar
    Datum registracije
    05.05.2007
    Skije / Bord
    Fischer RC4 WC GS, Atomic SL 12 pb
    Godina
    59

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od vujche Pogledati poruku
    Ma u pravu si 100%,evo za promjenu ovdje sam sve razumio,a sto ti kazes malo je teze,al se ipak razumijemo.Nadam se da cu sljedece sezone stici i na Pohorje,posto imam u planu obici sva(veca i malo veca) slovenska skijalista pa da malo ,a poslije i malo .
    Ti se samo javi, ko boš prišel......Z veseljem bom vsakemu pokazal, kaj vse imamo na Pohorju.....Za pijačo pa tako ni nikoli noben problem....... Seveda se bom tudi jaz pravočasno javil tu na forumu, ko bom šel na Jahorino, Bjelašnico ali na Kopaonik (me že dolgo zanimajo te destinacije)...

Super Member vujche avatar
    Datum registracije
    02.02.2006
    Skije / Bord
    Rossignol 8S

Podrazumevano

Ti se samo javi, ko boš prišel......Z veseljem bom vsakemu pokazal, kaj vse imamo na Pohorju.....Za pijačo pa tako ni nikoli noben problem....... Seveda se bom tudi jaz pravočasno javil tu na forumu, ko bom šel na Jahorino, Bjelašnico ali na Kopaonik (me že dolgo zanimajo te destinacije)...
    Sto se mene tice,rijeseno(dogovoreno).Imam veliku volju i zelju,samo me malo muce slobodni dani u firmi i vlastiti prijevoz.Al do zime ce mo valjda nesto da iskombiniramo .

Datum registracije
    05.05.2007
    Skije / Bord
    Godina
    59

Podrazumevano

Evo, po 17 letih prihajam v mesecu avgustu v Beograd (4-5 dni), k mojemu najboljšemu frendu iz vojske.........Mislim, da bo dovolj časa, da spoznam tudi koga iz tega foruma....... LP Skiman

Datum registracije
    05.05.2007
    Skije / Bord
    Godina
    59

Podrazumevano

Evo, tak to delajo majstri (SLO DEMO TEAM NA PRIPRAVAH ZA SVETOVNO PRVENSTVO DEMO TEAMOV V KOREJI....)
    Priložene slike Priložene slike     

Magarčina stekan avatar
    Datum registracije
    15.03.2005
    Skije / Bord
    Stöckli Laser AX, Salomon QST 92
    Godina
    62

Podrazumevano

Lijepo.

Vidim Rossignol je u upotrebi. Možda francuzi koriste Elan.

Pojedinci bi trebali malo manje gurati unutrašnje koljeno u zavoj (žuti krug):

Ime: demo1.jpg
Pregleda: 175
Veličina: 9,1 KB

Datum registracije
    05.05.2007
    Skije / Bord
    Godina
    59

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od stekan Pogledati poruku
    Lijepo.

Vidim Rossignol je u upotrebi. Možda francuzi koriste Elan.

Pojedinci bi trebali malo manje gurati unutrašnje koljeno u zavoj (žuti krug):

Ime: demo1.jpg
Pregleda: 175
Veličina: 9,1 KB
    Sinhrono smučanje.(teško je 100 % vse uskladit)......na tej sliki gredo ravno v desni zavoj....in takrat gre koleno k bregu.......Ravno v trem je štos......iz zavoja pridobivaš na hitrosti......

Magarčina stekan avatar
    Datum registracije
    15.03.2005
    Skije / Bord
    Stöckli Laser AX, Salomon QST 92
    Godina
    62

Podrazumevano

Skiman, malo se ja šalim. Da je meni doći do tog nivoa skijanja.

Znam da je teško čitavoj ekipi savršeno izvesti svaki zavoj. Samo mi je za oko zapelo to jedno koljeno. Oko nije naviklo da vidi veći bočni nagib unutrašnje pancerice u odnosu na vanjsku, pa odmah uočava takve detalje.

move any mountain daki avatar
    Datum registracije
    05.10.2005
    Skije / Bord
    Cheno pelepi
    Godina
    24

Podrazumevano

Prvo, INTERSKI NIJE SVETSKO PRVENSTVO DEMO TIMOVA, VEC SMOTRA I IMA REVIJALNI KARAKTER!

Stekane, znam da se salis, mada shvati i demonstratori su ljudi i oni imaju pravo na gresku
    Slo demo team je imala ubjedljivo najtezu formaciju u Koreji i dosta uspjesno su je izveli, a ja sam i dalje misljenja da sa SLO - WORLD NUMBER 1
    Trener Montenegro Demo Teama je i nekadasnji vodja Slo Demo tima, koji je napravio cudo od nas i uz ciju pomoc smo imali vrlo uspjesan nastup, koji cu nadam se, vrlo brzo okaciti na forum
    Elan, hm..... Slovenci ga bash i ne vole, sto je i bio uzrok mojih cestih rasprava sa njima. Mada je ELAN SLX RACE ubjedljivo najskuplja skija u Koreji i kosta 1650 EURA!!!!!!!!! Dok cuveni ATOMIC 12 kosta 890 eura....
    Evo neke slike iz Koreje......

move any mountain daki avatar
    Datum registracije
    05.10.2005
    Skije / Bord
    Cheno pelepi
    Godina
    24

Podrazumevano

MNE i SLO DEMO tim posle nastupa

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •