Strana 5 od 12 PrvaPrva ... 34567 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 41 do 50 od 113

Tema: Par video klipova mog skijanja :)

Junior Member
    Datum registracije
    28.04.2006
    Godina
    38

Podrazumevano

@Skiman

Najlepshe hvala

Ski legenda skiman avatar
    Datum registracije
    05.05.2007
    Skije / Bord
    Fischer RC4 WC GS, Atomic SL 12 pb
    Godina
    59

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Sapa Pogledati poruku
    Ma nista Krecho, skiman je covjek, izuzetni entuzijast (middlife crissis sta li?).....
    malo v hecu, malo zares

'Malo u sali , u stvari bi to bila super stvar'

Sem naporabio napako v prevodu?????

Ajde ba skiman, predji na engleski....negumo da deshifrujem a i 'srpsko-hrvashki' ti vidim gre zelo, zelo dobro...
    PS
    Pusti tehniku za umjetnicki dojam, bolje razvijati svoj vlastiti 'slobodni stil' , nego daj organizuj kakav pres-ski simpozijum, btw. kakav je kvalitet Mariborskog (piva)?
    Kaj si mislil pod "middlife crissis"? Mogoče "middle age crissis"? Pa pubeci nisem še jaz za "staro gvožde"......Ma dečki ni problema, jaz vas razumem popolnoma, pa tudi vidim da vi mene. Mislim da jezik ni noben problem. Ono v "hecu" je točno tako kot ste prevedli.....Nisi naredil nobene napake v prevodu. Mariborskega piva pa že dolgo ni več - Talis je že zdavnaj propadel, Zlatorog in Union pa še vedno imamo, s tem, da jaz po fuzbalu pijem Nikšičko. Nostalgija pač, pa tudi na "čevape u pola sa lukom" imam še vedno rad (v Hadžiji v Mariboru so fenomenalni).....Fantje ni problema, če kaj ne boste razumeli, se bom vedno potrudil, da bom ustrezno prevedel, ali našel drugo besedo, katera bo vam domača. (pubeci=dečki) Skiman

ski još
    Datum registracije
    10.08.2006
    Skije / Bord
    Atomic s9
    Godina
    64

Podrazumevano

xe, xe, na kraju se sve zavrsi u kafani, yx, yx.

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od skiman Pogledati poruku
    Kaj si mislil pod "middlife crissis"? Mogoče "middle age crissis"? Pa pubeci nisem še jaz za "staro gvožde"......Ma dečki ni problema, jaz vas razumem popolnoma, pa tudi vidim da vi mene. Mislim da jezik ni noben problem. Ono v "hecu" je točno tako kot ste prevedli.....Nisi naredil nobene napake v prevodu.
    To sto u tvojim godinama jos pricas o popravljanju ski-tehnike je jedan ozbiljan simpotm, a tek kad kazes da nisi “za staro gvozdje” to samo govori da je tvoj midlife crsis u po-odmakloj fazi:
    A mid-life crisis is an emotional state of doubt and anxiety in which a person becomes uncomfortable with the realization that life is halfway over.....
    Wikipedia.

A sto se ovog korektnog prevoda Slovenschine tice; a slusaj, pa mi Bosanci i vi Slovenci, pa znas da je to neka patoloska veza;…….tako i ja, nisam gastarbeiter, ali vec od malena svracam u tvoju Dezelu:
    Nikad nisam bio u tvojoj podravskoj-oblasti, uglavnom vezan za Primorsku i Posavsku….
    PS
    Steta za narodno pivo iz Maribora;

Vracamo se na skijanje.......probaj neke twint tip skije....oducevit ce se.....to je tek experiment za ljude sa middlife crisis
    Izmenio/la Sapa; 11.05.2007 u 11:36.

Datum registracije
    05.05.2007
    Skije / Bord
    Godina
    59

Podrazumevano

To sto u tvojim godinama jos pricas o popravljanju ski-tehnike je jedan ozbiljan simpotm, a tek kad kazes da nisi “za staro gvozdje” to samo govori da je tvoj midlife crsis u po-odmakloj fazi:
    A mid-life crisis is an emotional state of doubt and anxiety in which a person becomes uncomfortable with the realization that life is halfway over.....
    Wikipedia.

A sto se ovog korektnog prevoda Slovenschine tice; a slusaj, pa mi Bosanci i vi Slovenci, pa znas da je to neka patoloska veza;…….tako i ja, nisam gastarbeiter, ali vec od malena svracam u tvoju Dezelu:
    Nikad nisam bio u tvojoj podravskoj-oblasti, uglavnom vezan za Primorsku i Posavsku….
    PS
    Steta za narodno pivo iz Maribora;

Vracamo se na skijanje.......probaj neke twint tip skije....oducevit ce se.....to je tek experiment za ljude sa middlife crisis
    Ma, moja tehnika je kakšna kakšna je. Tu se ne da nič narediti (naša narodna: Kar se Janezek nauči, to Janez zna......). Tudi glede rezimeja moje polovice žilvljenja nimam kaj dodati- zaenkrat sem prezadovoljen s tem kaj sem dosegel. Je pa res, da postaneš malo komot v teh letih. Zato tudi ne bordam in ne vozim freeride (bordat nisem niti poizkusil, se mi ne da na novo učit), teram tisto, kar najbolj obvladam in sem pri tem tudi najbolj siguren. In to je po sistemu No limit for speed. Neizmerno sem užival, ko sem svoja dva otroka (sin 9 let, hči 15 let) naučil smučati (pri tem mi je ogromno pomagala žena, ki je bivša tekmovalka in učitelj smučanja), tako da sedaj že leta vsi štirje smučamo (in zanimivo, vsi imamo radi brzino in smučanje na full).....Da ima familija skupen interes in uživa v tem, pa kaj bi še hotel več.....
    Izmenio/la skiman; 11.05.2007 u 12:47.

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano

Ne uzmi me za ozbiljno, salim se….
    MOra da je lijep osjecaj imati tako velike 'otroke' koji skijaju skupa s ochkom,
    a da svi u familiji volite speed…...pa geni su ti chudo jedno.
    A za ove ‘twin tip-ove’ sam ozbiljn probaj ih ne samo za freeride vec i na stazi, neki modeli so zelo hitri in stabilni, a samo skijanje na takvoj skiji dobija potpuno novu dimenziju, ma skija je smisljena za mlaje pubeke in nas 'starshije tinejdzere'

Datum registracije
    05.05.2007
    Skije / Bord
    Godina
    59

Podrazumevano

Ne uzmi me za ozbiljno, salim se….
    MOra da je lijep osjecaj imati tako velike 'otroke' koji skijaju skupa s ochkom,
    a da svi u familiji volite speed…...pa geni su ti chudo jedno.
    A za ove ‘twin tip-ove’ sam ozbiljn probaj ih ne samo za freeride vec i na stazi, neki modeli so zelo hitri in stabilni, a samo skijanje na takvoj skiji dobija potpuno novu dimenziju, ma skija je smisljena za mlaje pubeke in nas 'starshije tinejdzere'
    Ma ni frke. Evo obljubim, da bom (če bo prilika) probal tovrstne skije....O vtisih, hja.....naslednjo zimo ne.....Letos smo skije pospravili........

Super Member vujche avatar
    Datum registracije
    02.02.2006
    Skije / Bord
    Rossignol 8S

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Krecha_86 Pogledati poruku
    Ajoj, ajde ovi malo stariji, Yugo-nostalgicari da prevedu ovu poslednju recenicu...
    Krecho,ja pratim njegove postove na skijanju.hr vec duze vrijeme,vidi se da covjek ima iskustvo i znanje ,a kako bi da se malo zainatim mogao da odpedaliram do njega,i dalje ne razumijem pola sto napise,pa onda vatam svaku drugu-trecu i nesto na kraju ukapiram .

Super Member vujche avatar
    Datum registracije
    02.02.2006
    Skije / Bord
    Rossignol 8S

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od daki Pogledati poruku
    dok ne postavim voznju Montenegro demo tima sa nastupa na INTERSKI u KOREJI
    Daki,cekamo.

Datum registracije
    05.05.2007
    Skije / Bord
    Godina
    59

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od vujche Pogledati poruku
    Krecho,ja pratim njegove postove na skijanju.hr vec duze vrijeme,vidi se da covjek ima iskustvo i znanje ,a kako bi da se malo zainatim mogao da odpedaliram do njega,i dalje ne razumijem pola sto napise,pa onda vatam svaku drugu-trecu i nesto na kraju ukapiram .
    Ma ni problema, samo, tako kot sem že na skijanje.hr napisal: osnova, zakaj pišem v slovenščini je ta, da ne bo zamere med srbskim in hrvaškim jezikom. Sam jezik obvladam, vendar je zame isto kava ali kafa in kruh je zame isto kot hleb.....Da ne bo zamer (in nekih zame brezzveznih popravkov pri posameznih besedah) pišem v slovenščini. Tu sem zaseldil, da nekdo piše v makedonščini in ga razumem (verjetno ne vse, nakaj pa sigurno, saj sem bil v vojski v Štipu-edina stvar, ki bi mi mogoče v začetku delala probleme je cirilica, pa še to bi hitro obnovil.....). Vse se da, če so le ljudje za to....LP Skiman

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 2 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 2)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •