Strana 5 od 6 PrvaPrva ... 3456 PoslednjaPoslednja
Rezultati 41 do 50 od 56

Tema: Preruka za ski rukavice

Super Member Grazer avatar
    Datum registracije
    29.01.2005
    Skije / Bord
    HEAD Supershape e.Magnum
    Godina
    43

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od stekan Pogledati poruku
    Pored Reusch i Leki, uzmite u obzir i Ziener (ne miješati sa Zanier koji takođe pravi rukavice). Izmijenjao sam hrpu Reusch i Ziener rukavica, ali oba para Ziener-a koje sam nabavio prije 15+ sezona su još uvijek u upotrebi. Ove sa fotografije koristim u 80% slučajeva dugi niz sezona i još izgledaju kao nove.
    Usput, evo me na Turracher Höhe na pauzi. Staze i vrijeme savršeni, a skijaša vrlo malo.
    Stevo, gledano iz tog nekog prakticnog ugla, kada bi usporedio rukavice s prstima i bez, cemu dajes prednost? Pricam o top koznim rukavicama
    History is made by those who dare to break the rules.

Magarčina stekan avatar
    Datum registracije
    15.03.2005
    Skije / Bord
    Stöckli Laser AX, Salomon QST 92
    Godina
    61

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Grazer Pogledati poruku
    Stevo, gledano iz tog nekog prakticnog ugla, kada bi usporedio rukavice s prstima i bez, cemu dajes prednost? Pricam o top koznim rukavicama
    Radije bez prstiju, ali ovo na slici je zakon (bar za mene). Svaki od ova 3 "spojena" prsta ima svoj "džep" unutra, tj. razdvojeni su:

Ime: ruk.jpg
Pregleda: 61
Veličina: 114,7 KB

Datum registracije
    29.01.2005
    Skije / Bord
    HEAD Supershape e.Magnum
    Godina
    43

Podrazumevano

Ovo je vec totalno drugi model u odnosu na ove s slike odozgo, pa koliko rukavica imas?

Zbog cega konkretno ovakvim rukavicama dajes prednost? Toplota, funkcionalnost ili nesto trece?

Magarčina stekan avatar
    Datum registracije
    15.03.2005
    Skije / Bord
    Godina
    61

Podrazumevano

Ovo je vec totalno drugi model u odnosu na ove s slike odozgo, pa koliko rukavica imas?

Zbog cega konkretno ovakvim rukavicama dajes prednost? Toplota, funkcionalnost ili nesto trece?
    Te rukavice su mi najprijatnije na rukama i daju slobodu korištenja prstiju kao kod "petoprstih" rukavica.

Prošlu sedmicu sam bio u Koruškoj i u borbenom kompletu su bile još jedne savršene za debeli minus sa pravim guščijim paperjem, a u džepu su uvijek bile Ortovox merino tanke rukavice "za ne daj Bože zimoće" (na slici ispod). U Minhenu su ostale jedne Level sa pet prstiju (Goretex, uložak se vadi kad su proljetni uslovi) i stare ovlaš ofucane pernate vrlo slične ovima sa slike ispod.

Ime: ruk2.jpg
Pregleda: 61
Veličina: 117,5 KB

Datum registracije
    29.01.2005
    Skije / Bord
    HEAD Supershape e.Magnum
    Godina
    43

Podrazumevano

Slatko me nasmija Svaka cast na versatilnosti.

Pa zar ti stvarno treba toliko rukavica.

Ja imam samo jedne LEKI a i zbog njih me zena proziva da sam lud sto sam ih uzeo (kaze preskupe) posto skijam max dve sedmice u toku godine. Mozda sam jos premlad () ali ne znam da li sam ikada osjetio hladnocu na prstima a skijao sam i na -15 ako ne i -20 C. Istina imam Mammut arctic mittens za planinarenje ali to samo nosim na ozbiljne zimske planinarske uspone i kada znam da ce biti preko -20 C. Nije mi do sada palo na pamet da bi ih za skijanje koristio.

Sve u svemu, odlucio sam da se pocastim s novim Reusch Worldcup Warrior Team modelom, bile su na -40% pa rekoh da ne propadne LEKI prodajem tj prodao sam. Dugi niz godina sam korisnik Reusch rukavica, pokusao sam LEKi ali jednostavno ne mogu da se promjenim Nezahvalno je diskutovati ukuse ali meni je Reusch nenadmasiv kvalitetom
    Ime: 62668-20_1.jpg
Pregleda: 54
Veličina: 38,4 KB

Magarčina stekan avatar
    Datum registracije
    15.03.2005
    Skije / Bord
    Godina
    61

Podrazumevano

...Pa zar ti stvarno treba toliko rukavica.
    Realno ne treba, ali je većina kupljena u zlatno doba eBay aukcija i nijedne nisu plaćene više od 40€ (sve su uzete nove).

...Dugi niz godina sam korisnik Reusch rukavica, pokusao sam LEKi ali jednostavno ne mogu da se promjenim Nezahvalno je diskutovati ukuse ali meni je Reusch nenadmasiv kvalitetom
    To je zato što nisi probao Ziener-a

Magarčina stekan avatar
    Datum registracije
    15.03.2005
    Skije / Bord
    Godina
    61

Podrazumevano

...Ja imam samo jedne LEKI a i zbog njih me zena proziva da sam lud sto sam ih uzeo (kaze preskupe) posto skijam max dve sedmice u toku godine...
    Potpuno je jasno u čemu je problem: nisi gospođi kupio iste ili slične rukavice. Moja trenutno ima 4 para. Doduše, mi skijamo malo više (prošle zime 32 dana, ove zime za sada 10 dana).

Datum registracije
    29.01.2005
    Skije / Bord
    HEAD Supershape e.Magnum
    Godina
    43

Podrazumevano

Potpuno je jasno u čemu je problem: nisi gospođi kupio iste ili slične rukavice. Moja trenutno ima 4 para. Doduše, mi skijamo malo više (prošle zime 32 dana, ove zime za sada 10 dana).
    Svaka cast na odgovoru, vidim da istu muku mucimo , u potpunosti si u pravu. Sinu sam nedavno LEKI rukavice uzeo, malo je ton smanjila pa kad je razmislila opet ga je pojacala i prebacila pricu sto i njemu nisam LEKI stapove uzeo.

Evidento da ju izjeda sto i nju nisam pocastio s top opremom

To je zato što nisi probao Ziener-a
    Vjerovao ili ne, nikada u zivotu nisam ZIENER probao a ni obracao paznju na njega u trgovinama. Nemam nikakvo iskustvo s njihovim rukavicama. Mozda za koju godinu, kad mi se hladnoca u kosti pocne uvlaciti, probam i Ziener bez prstiju, kao tvoje
    Ovaj model gde su zadnja 3 prsta spojena mi izgleda vrhunski

Magarčina stekan avatar
    Datum registracije
    15.03.2005
    Skije / Bord
    Godina
    61

Podrazumevano

... Sinu sam nedavno LEKI rukavice uzeo, malo je ton smanjila pa kad je razmislila opet ga je pojacala i prebacila pricu sto i njemu nisam LEKI stapove uzeo.
    Evo argumenata zašto sinu nisi uzeo Leki Click štapove:

Menščini da si u Gracu studirao (i vjerovatno završio) medicinu, pa pogledaj: https://rydenaturalhealthclinic.com.au/skiers-thumb/
    To nastaje ovako (desna strana je i kod Leki Click sistema):

Ime: stapovitrakaOpasno2.jpg
Pregleda: 43
Veličina: 35,5 KB

To u reklamama ne prikazuju, ali su izmislili ovo za malo prosvjećenije (malo ko zna da to postoji):

Ime: ltg.jpg
Pregleda: 40
Veličina: 49,2 KB

Datum registracije
    29.01.2005
    Skije / Bord
    HEAD Supershape e.Magnum
    Godina
    43

Podrazumevano

Video neki dan na stazi ovaj stap ali nema toga kod nas trenutno naci

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •