Strana 4 od 11 PrvaPrva ... 23456 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 31 do 40 od 102

Tema: Novosti sa Kopaonika

Senior Member
    Datum registracije
    11.12.2020
    Skije / Bord
    Head V-Shape V5
    Godina
    29

Podrazumevano

Bio, ali nisam vozio trku. Vozile kolege.

U principu ima jedna ekipa koja ce skoro sigurno osvojiti, koja je svake godine prva 99%

Ostali takmicari ima raznih, od srednjih skijasa do jako dobrih. Ako vozis malo iznad proseka, ili bolje, bices u prvih 15 vrlo verovatno.

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Volkl RaceTiger SL, Nordica E/F 110
    Godina
    50

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od gio Pogledati poruku
    Gobelja nije pipnuta ratrakom osim releja što si slikao. Danas ni topovi tamo nisu radili a nisam siguran ni koliko ima snega na njoj.
    Gobelja relej crvena i plava su bile otvorene, ja sam na Gobelji bio ujutru među privima (pored mene samo GSS ), za to vreme se osnežavao ostatak Gobelje (mislim da samo 2-3 staze ispod žičare imaju osnežavanje). To što nisu tabali ostatak Gobelje je normalno pošto taj deo nije bio ni otvoren.

Staze koje su bile otvorene su bile odlično sređene, ja sam se spustio 10tak puta i onda je počela žica da otkazuje pa sam pobegao nazad - izgleda da su upravo tada skoro svi krenuli da dolaze na Gobelju

Taj tanjir ima problem sa koturom pri vrhu, i prošle godine, čim je gužva na njemu spadne sajla i brzo ga oni srede, ali je drndanje da čekaš...

Evo kako to sve izgleda kada se dođe ujutru na vreme

https://www.instagram.com/p/DD3_eq4Nzwr/

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Volkl RaceTiger SL, Nordica E/F 110
    Godina
    50

Podrazumevano

Danas su puštene i: Gobelja 4sed, Krčmar.

Od instalacija ne rade samo: Gvozdac, Kneževske bare i Treska.

Ski legenda
    Datum registracije
    24.01.2012

Podrazumevano

Ne pamtim kad je u decembru bilo ovako...
    Sto veći kompromis oko skija želiš da napraviš, to si nezadovoljniji u uslovima koji te zadese...

Super Member Grazer avatar
    Datum registracije
    29.01.2005
    Skije / Bord
    HEAD Supershape e.Magnum
    Godina
    43

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od lvujosevic Pogledati poruku
    Bio, ali nisam vozio trku. Vozile kolege.

U principu ima jedna ekipa koja ce skoro sigurno osvojiti, koja je svake godine prva 99%

Ostali takmicari ima raznih, od srednjih skijasa do jako dobrih. Ako vozis malo iznad proseka, ili bolje, bices u prvih 15 vrlo verovatno.
    Ja se nadao barem u top 5 da budem Jel mislis na FIS Serbia, da su toliko dominantni?

Vjerujem da ima kompanija koje dovedu top skijase (lazno ih registruju) samo da bi pobjedili.
    History is made by those who dare to break the rules.

Junior Member
    Datum registracije
    16.01.2014
    Godina
    47

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Grazer Pogledati poruku
    Ja se nadao barem u top 5 da budem Koja ekipa je toliko dominantna?

Vjerujem da ima kompanija koje dovedu top skijase (lazno ih registruju) samo da bi pobjedili.

Da li ima negde malo vise informacija, koji datumi, koji vikendi? Moze da bude interesantno. Svuda online samo pise "pisite nam u DM"...

Pozdrav

Datum registracije
    29.01.2005
    Skije / Bord
    HEAD Supershape e.Magnum
    Godina
    43

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od TazMan Pogledati poruku
    Da li ima negde malo vise informacija, koji datumi, koji vikendi? Moze da bude interesantno. Svuda online samo pise "pisite nam u DM"...

Pozdrav
    Osnovno. Imas onaj instagram link sto sam stavio pre nekoliko postova pa pogledaj

Ime: ski biznis.jpg
Pregleda: 54
Veličina: 155,2 KB

Ime: ski biznis liga.jpg
Pregleda: 54
Veličina: 192,9 KB

Senior Member
    Datum registracije
    11.12.2020
    Skije / Bord
    Head V-Shape V5
    Godina
    29

Podrazumevano

Prosle godine je bilo svaki poslednji vikend u mesecu. Club A je ta ekipa koja je do sada osvajala lagano. Da li su dovodili ljude sa strane ne znam, moguce, ali mislim da su vecina njih tu lokalci jer je to hotel na kopaoniku, a ucesnici su zaposleni u hotelu.

Trke su se do sada vozile na karaman grebenu, krstu i malom jezeru, obicno biraju te ravnije staze jer su takmicari rekreativci.

Ako vam znaci za neko poredjenje, kad je bila trka na malom jezeru, za dva spusta za koja su se sabirala vremena, prvih nekoliko mesta su bili malo ispod minut, znaci nesto malo ispod 30 sekundi po spustu. Dok je recimo jedan kolega vozio oko 37-40 sekundi po spustu i bio je 30 i neki.

Datum registracije
    29.01.2005
    Skije / Bord
    HEAD Supershape e.Magnum
    Godina
    43

Podrazumevano

Hvala ti na inside informacijama Club A je definitivno ovako gledajuci najbolji (ako gledas 2023 i 2024 skupa).

U 2024, ekipno prvo mjesto FIS Serbia (IT kompanija), drugi Hotel Club A i treci Hotel Salas Kopaonik. Od 14 kompanije prosle godine, samo prvih 5 je bilo na sve tri tj sve cetiri trke. Ostali su bili na 50%, neke kompanije samo i na jednoj trci.

U 2023, Club A prvi pa Comtrade pa Avanturisticki centar. Neke kompanije bez poena sto znaci da se nisu ni pojavljivali ili im takmicari nisu trke zavrsavali.

Evidentna je nekontinuiranost ucesnika kao veliki problem. I ja sam ovim svojima rekao na ponudu da cu najverovatnije na samo jednu trku doci

Senior Member
    Datum registracije
    11.12.2020
    Skije / Bord
    Head V-Shape V5
    Godina
    29

Podrazumevano

Znas kako, neke firme idu na to bas takmicarski, a neke idu na to da im sto vise zaposlenih ode da odvoza trku, da uzivaju.

Pricam konkretno za Comtrade jer tu radim, pogotovu te 2023 su se u svakom terminu menjali takmicari, pored nekoliko standardnih koji vade prosek, sto je po meni ok, jer su dali ljudima sansu.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •