To je tzv. nazalno A, zvuči kao npr. (prvo) A u reči "banka". Ali tako izgovaraju Francuzi, ovde je reč o tome kako (bi trebalo) da izgovaramo mi, pošto postoje razne pogrešne verzije izgovora - "Val Torens", "Val Torans" itd. Moram reći da ni sam nisam bio siguran dok nisam pročitao kako se izgovara u tzv. IPA (International Phonetic Alphabet) zapisu.
Upropastili smo lokalce.
Upravo dobio obavestenje od SkiFun-a, da umesto bus prevoza dobijamo avionski haha. Bez doplate. Cak i transfer od aerodroma u Lionu do hotela... Moze li bolje? Od mene imaju like kao kuca, zauvek haha
koji termin?
Od subote...9-og do 16-og decembra.
Strava! Uživaj i prenesi utiske.
Btw, preko skifun-a si odabrao smeštaj i odvojeno prevoz busom jel? Vidim na sajtu da imaju cene smeštaja za tri doline, a bus prevoz je onih dodatnih 140-180 EUR jel? I za taj novac si dobio avio prevoz sa prtljagom? Ili šalju ski opremu busom ranije?
Sve sam rezervisao preko SkiFun-a. I smestaj i prevoz busom. Pre neki dan samo stigao mail sa obavestenjem da je Deda Mraz stigao ranije i da imaju direktan let do Liona i da sam dobio transfer bez ikakve doplate. Napisali i uslove za prtljag. 23 kg-a kofer, 8 kg-a rucni prtljag plus ski oprema. Posebno naveli da skije ili bord, u mom slucaju, moraju biti u adekvatnoj torbi. Za to nisu naveli tezinu. Tako da sve ide aionom zajedno sa mnom. Msm da je ovo jako lep gestI da se ne desava tako cesto
![]()
Vrhunski. Sto bi se reklo, putujes kao gospodin. Za dva sata si tamo, bez ikakvog cimanja. Moguce i malo razgledanje Albertvilla. Predpostavljam da je smjestaj bez hrane. Gde ste smjesteni, u Val Thorens?
History is made by those who dare to break the rules.
Trenutno je 2 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 2)