Citirati Originalno postavljeno od Grazer Pogledati poruku
Iskreno, ne sjecam se da sam ikada bio na Jahorini a da nije bio hotelski smjestaj i da sam morao razmisljati o autu i parkingu. Ovaj putem idem u Pansion Winter i receno mi je da moram platiti parking 15KM/dan To mi je apsurdno pa me interesuje vasa iskustva i ima li nacin da se ovo regulise na neki drugi nacin? Ili da ga negde parkirem gde cu manje platiti ili cak negde gde necu morati ni platiti? Kako se uopste regulisu te naplate? Znam da na platou Poljica na parkingu stoje ljudi i cekaju da se parkiras pa prilaze da naplate ili kad ides prema drugoj strani ima rampa za ulaz pa placas. Kako je to u Sator naselju regulisano? Ako negde u Satoru ili okolo nadjem neko prosirenje na cesti, ko meni moze naplaiti parking ako se ne budem pojavljivao 4 dana? Kako to funckionise, te naplate? Razumijem da Pansion moze da me pita jesam li vozilom i da mi odmah zele naplaitit ali ja kazem da necu placati i da cu parkirati na nekoj drugoj lokaciji. Sta oni onda mogu? Idem karajem marta, racunam da ce biti mjesta da ga negde "uvalim".
NAJBOLJE organizovani deo OC Jahorina je naplata parkinga, tako da ti je moj savet da se ne zezas sa time..a ne vidim ni svrhu...znas koliko sta kosta ako imas novaca odes i opustis se.. Nije mi bas najjasnija ideja "stednje" na parking i razmisljanja kako da "zajebes" Sistem u tom delu.. a onda se setim Tvojih ranijih izvestaja sa raznoraznih Austrrijskih skijalista gde parce AplfenStrudlen (verovatno nepravilno napisano!) iz Lidla u Kafeu kosta 5eur, supa iz kesice iz istog tog Lidla nasuta u solju u istom Kafeu 6eur i slicne budalastine.. i sad se doslo do toga da na Jahorini treba zabiti auto u sneg da se "ustedi"...NEVEROVATAN mentalitet Nas Balkanaca..