Citirati Originalno postavljeno od Grazer Pogledati poruku
Ima McKinley povoljno tih trekking sorceva koje mozete nositi ispod ski hlaca a preko termo vesa. Mozda najbolja opcija da uzmete cjele trekking hlace posto se skoro pa svaki model moze pretvoriti u sorc (skida se donji deo nogavice).
Ove naprimjer. Ja ih licno imam i odlicna stvar, sto za svaki dan sto za setnje po gradu, prirodi i snjeznoj planini. Ime: malik-mn_286174_050_f1.jpeg
Pregleda: 53
Veličina: 17,9 KB

Ovde imate i njihove sorceve i ostale modele hlaca https://www.intersport.rs/muskarci/o...alone/mckinley
Za 20EUR mozete birati sorc sad dok su rasprodaje. Imaju dryplus tehnologiju, klima regulaciju, odlicno griju. Odlican odnos cjene i kvaliteta.
Па није то баш то, нити је ово замишљено за сврху из теме.

Тема се односи на "комад" одјеће који додатно помаже у задржавању топлоте, те се лакше уклапа испод ски хлача. Ја то видим као потпору у нешто екстремнијим условима, што не значи да се не може употријебити у најуобичајенијим ски условима што потврђује и Влад (брзопотезно скидање ако је сувишно). Рекао бих да је за најчешће довољна и комбинација солидних ски хлача и неког вида дугих ћега или 3/4 формата, а видимо да је добар и памучни шорц који је иначе удобан. Једна од идеалности у свему томе би било нешто што у саставу има и влакна вуне.