Rezultati 101 do 110 od 160

Tema: Ski povrede

Tematski pogled

Senior Member Bratko avatar
    Datum registracije
    28.01.2010
    Godina
    51

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od macak011 Pogledati poruku
    Na zalost ruptura ACL, lezija MCL i verovatno operacija... No, sve je za skijase, a pravi dasa mora sve da proba!
    Slicnih smo godina i slicnih felera , pa kad vec hoces sve da probas da ti predlozim da prvo probas neku ortozu pre nego odes pod noz zbog ACL-a.
    Ja vec 10 godina skijam sa ortozama na oba kolena (Bauerfeind GenutrainS - u prilogu).
    Pre 10-ak god sam morao na artroskopiju meniskusa u oba kolena jer je postalo neizdrzivo hodati. Tada, pri intervenciji na meniskusima, mi je potvrdjeno da su mi prednji ukrsteni ligamenti kompletno pokidani (u oba kolena). Tuga i zal, hteo sam da poklonim svu opremu i prespavam sve sledece zime.
    S obzirom na godine i zahtevnu operaciju ACL (jer postoperativni tretman traje par meseci), predlozeno mi je da probam ortoze.
    Od tada se ne odvajam od njih ..vrlo su udobne, osecam se sigurno i nosim ih po ceo dan na snegu (i na kosarci). Naravno, kvadricepsi se jačaju pred ski sezonu .
    Priložene slike Priložene slike  

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •