Slicnih smo godina i slicnih felera, pa kad vec hoces sve da probas da ti predlozim da prvo probas neku ortozu pre nego odes pod noz zbog ACL-a.
Ja vec 10 godina skijam sa ortozama na oba kolena (Bauerfeind GenutrainS - u prilogu).
Pre 10-ak god sam morao na artroskopiju meniskusa u oba kolena jer je postalo neizdrzivo hodati. Tada, pri intervenciji na meniskusima, mi je potvrdjeno da su mi prednji ukrsteni ligamenti kompletno pokidani (u oba kolena). Tuga i zal, hteo sam da poklonim svu opremu i prespavam sve sledece zime.
S obzirom na godine i zahtevnu operaciju ACL (jer postoperativni tretman traje par meseci), predlozeno mi je da probam ortoze.
Od tada se ne odvajam od njih..vrlo su udobne, osecam se sigurno i nosim ih po ceo dan na snegu (i na kosarci). Naravno, kvadricepsi se jačaju pred ski sezonu
.

, pa kad vec hoces sve da probas da ti predlozim da prvo probas neku ortozu pre nego odes pod noz zbog ACL-a. 
..vrlo su udobne, osecam se sigurno i nosim ih po ceo dan na snegu (i na kosarci). Naravno, kvadricepsi se jačaju pred ski sezonu
Odgovor sa citatom