Brezovica je najbolja za free style. Još ako imate novca, imate ekipu koja voli free style, možete platiti privatni ratrak koji izvlači mnogo više od ski centra, u na vrhove planina i venaca Šar planine, pa onda spust čistim planinskim padinama, neutabanim. Ima dosta slika na netu, kao i na YT snimaka. Dane mislim da se zove vlasnik ratraka koji izvklači na vrh planine, a mislim da mu se tako i agencija zove, ima ga na netu.
Ja sam bio pred novu godinu, bila je magla, a nije bilo baš utabano, s obziromda sam tada još uvek bio početnik, baš je bilo teško.
Sada bi mi bilo uživanje spustati se i takvim samo spustenim stazama, jer sneg se ne "melje", nego samo prodje ratrak sa spuštenim delom za ravnanje.
Ako idete, nemojte kupovati ski pas celodnevni. 3evra je jedna vožnja žičarom, a 18e je celodnevni ski pas. Pa će te proceniti posle jednog spusta da li se isplati uzimati jedan po jedan ili uzeti celodnevni. A procenite i koliko se puta možete spustit, s obzirom da žica sporo vozi i koliko bi se brzo spustili, u zavisnosti od kvaliteta staze.

Smeštaj u Brzeću, kod gondole
Korisne informacije o zimovanju u Banskom
Odgovor sa citatom