Planiram sa ženom i decom skijanje na Dolomitima u februaru, tokom školskog raspusta. Pošto smo relativno skoro počeli da skijamo, rekao bih da je Alta Badija region po našoj meri, zbog velikog broja plavih staza. Gledajući za smeštaj, čini mi se da je La Vila relativno povoljna, a zbog gore navedenog ne smeta nam što je izvan kruga. E sad, naša iskustva sa skijanjem su sa Kopaonika odn. Kranjske gore, gde smo u oba slučaja imali varijantu da smestimo opremu u rentalu, praktično na stazi. Pa me zanima da li to može da se nađe tako i u Dolomitima? Ili, alternativno, kako tačno funkcionišu ti njihovi ski-busevi? Gledam neke smeštaje koji su npr. oko 1km udaljeni od staze, ali piše da je stanica ski-busa na 50m od apartmana. Da li je cimanje da se oprema drži u smeštaju, i onda vuče tim busem, koliko često nailaze busevi, i da li se plaća karta? Naravno, i svaka druga sugestija za koju mislite da bi koristila nekome ko prvi put ide u Dolomite je više nego dobrodošla (naglašavam da sam pročitao ovu, kao i drugu temu o Alta Badiji, i zaista su veoma informativne i korisne). Hvala.