Rezultati 1 do 10 od 78

Tema: Skijaliste Serre Chevalier

Tematski pogled

  1. #24
    Junior Member
    Datum registracije
    25.12.2013
    Poruke
    3

    Podrazumevano

    Evo konačno nađoh malo vremena da prokomentarišem naš boravak u Brianconu i skijanje u skijalištu Serre Chevalier.
    Termin skijanja je od 03-10. januara 2015.god.

    Kao i u svim skijalištima u okolinu snega nije baš bilo u izobilju. Na višim stazama ga je bilo a s obzirom da smo mi bili smešteni u Briansonu staza koja je vodila do samog grada je radila do polovine gondole, tako da je povratak bio gondolom ili ski busem.
    Skijalište je sa obiljem plavih i crvenih staza. Otprilike 2/3 staza je radilo, s tim da su jedan dan zbog vetra zatvorili skoro polovinu žičara i staza zbog bezbednosti, nama je to bio poslednji dan skijanja. Inače sve vreme nam je bilo sunce i temperatura oko 0, do nekog +.
    Na nekima stazama je bilo leda i kamenja, ali to Francuzi lepo sve obeleže pa vožnju prilagodite uslovima. Sve u svemu skijalište prosečno, ali to je moj utisak jer nije radilo punim kapacitetom.

    Smeštaj: Smeštaj smo imali u apartmanima Aigle Bleu, tik pored same gondole Prorel, apartman odličan, sve što treba ima, frižider sa zamrzivačem, ringle, mikrotalasna, mašina za sudove, lcd, internet. Posteljinu smo imali, peškire ne. U blizini se nalazi supermarket Carefour gde smo se uglavnom snabdevali.
    Spa koji se nalazi u tom objektu, ima 2 đakuzija, parno kupatilo i saunu. Radilo je do 19h, pa posle 16h kada se završi skijanje bila je prilična gužva. Ali stvarno prija kada posle skijanje odete.
    Priložene slike Priložene slike

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •