Slazem se sa Alexom ali se ne slazem da na EXPO ZIMU nema nista... Ljudi, vi morate da shvatite da ako pricamo o skijama, novi modeli u istom rangu, kod svih proizvodjaca ce kostati isto! Ne mozete da ocekujete da kupite dobre nove skije za 200e a da pritom to bude najnoviji model... To necete naci nigde u svetu, pa ni kod nas... Ista prica vazi i za pancerice, jakne, pantalone i slicno... Nije mi jasno kako neko moze da kaze na EXPO ZIMU nema nista... Beosport je imao stand dugacak 250m i preko 1000 pari skija i pancerica i raznim velicinama, duzinama i slicno... To sto bi ljudi voleli da kupe Atomic Redster SL 2014 za 300 evra, pa i ja bi voleo, ali nema, nije realno... Ja potpuno razumem da je kriza, da se nema para ali da neko kaze nema nista na sajmu, ne slazem se... To sto je na Salto M standu bilo onoliko velikih popusta je splet dogadjaja i ko je iskoristio, iskoristio je ali cene ovogodisnjih modela su takve kakve jesu i realne su, pogledajte po netu i videcete i sami da je tako...