Rezultati 1 do 10 od 384

Tema: Les deux Alpes

Tematski pogled

Super Member Ivan Bgd avatar
    Datum registracije
    25.08.2010
    Skije / Bord
    Nordica Enforcer 110 '18 (140-110-129); Volkl Gotama '15 (139-107-123)
    Godina
    51

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Tadija_91 Pogledati poruku
    Iskreno, nemam pojma, nadam se da cu ubosti nedelju dana negde po fr u decembru(nikako da isprobam onaj mammut barryvox i jos koji vikend kod nas u zavisnosti od prognoze. A vrlo je moguce i da uopste ne bude tako Sta si ti planirao?
    evo i Tunela
    PS evo sad na kompu gledam slike, pa i ti si izvalio onu livadu kad ides grebenom sa la fee zice pa onda cim se zavrse stene skrenes levo. Bas lep komad terena, konstantan nagib i sirokoo al niz ovaj kuloar se garant nisi spustao, ne bih ni ja da nas nije vodio onaj ludi francuz iz evolution 2, slikano je sa thuit zice
    Tunel na zalost nisam isao , vratio me border iz G.Milanovca, Nikola cini mi se, kaze da su se jedva izvukli sa bordovima koliko su upali u dubok smet.Da se uopste ne vidi kuda vodi staza ni oni stapovi visoki granicni se nisu videli.
    Pa rekoh da za promenu budem pametan i poslusam nekog, ako je on sa bordom upao kako li cu tek ja sa ovim dascicama.

U te bas uske kuloare nisam isao jer prvo razmisljam sta cu ako razbijem skije, kako posle da skijam, a nisam ih malo platio.

Drugo , prvi put sam tamo bio i odmah prvi spust krenuo niz neku poljanu pored staze kad odjedanput presek i bar 4-5 metara visok pad sa ravne stene, pa rekoh za pocetak samo za nekim ko zna gde ide.
    Tako sam otkrio i ovo pored Bellecombes-a, video ludog francuza kako se spusta niz , sacekao ga na korpi i pitao da li ce opet tamo .
    On je na slici bez kacige, sa obicnim karving skijicama.

Ovo sa grebena gde da ne izvalis kad onoliko prostranstvo, ali nisam imao srece , bilo je poledjeno, pa sam samo gulio skije po razrovarenom , zaledjenom dubokom snegu.
    Ali je zato ovde na prilozenoj slici bilo prsica.
    Inace rezervisao sam vec Val Thorens od 11.01.-.18.01.2014. preko Skibusa. Da procesljam te livade tamo malo.
    Izmenio/la Ivan Bgd; 13.01.2016 u 00:44.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •