Originalno postavljeno od
ibane
Jedna lasta ne cini prolece kao sto ne cini jedna staza ceo ski centar. Les 2 Alpes je odlican ski centar gde se odlicno pripremaju sve staze sem ove i mozda jos neke koje se namenski ne sredjuju. Ima za svakog po nesto pa tako i gomila staza koja bi tebi odgovaralo sem ove i mozda Valentine ili kako se zove sa kojom se spustas u samo mesto. Ima za svakg po nesto tako nije pod obavezno da se sve proba

. Postoji veliki park u koji nisam bio jer me to ne interesuje. Ali sam zato vozio cros stazu i stazu sa kapijama za veleslalom

. Nismo bili u La Grave ali smo zato isli u Alpe D'Huez za koji imas 1 dan dzabe ski pas ako imas ski pas Les 2 Aples. A tamo ima npr. zvanicno najduza crna staza. Mada ima i gomila drugih lepih staza. Tamo ima i neka staza koja izlazi iz nekog tunela i odnah pocinje ambis

. Kazu da stoji GSS na pocetku koji upozorava da je staza jako strma. Nisam bio pa ne znam samo se secam price.
Ako tako gledas svaki ski centar ima po nesto sto ne mozes u potpunosti da probas i vidis. U Banskom je pitanje da li mozes Tombu da vozis? Jer ona je crnja od svih najcrnjh staza na Kopaoniku

.