Hvala na konstruktivnim i ovim drugim opaskama..eto SRB PI vam je rekao da sam polupismen ...nisam zeleo da vas smaram objavljivanjem slika i opisom dana kad mozete lepo da pogledate i video i slike. Naravno sve je to amaterski ne ocekujte da entuzijasta koji voli planinu pise vrhunske kolumne i reportaze. SRB PI je delimicno u pravu ja jesam privremeno zaposlen u Skijalistu preko zime na mesto zicnicara..i ljudi me prepoznaju kao cika Djelu . O cemu se radi....rado bih ja caskao sa vama ali postoji problem premorenosti jer sam ceo dan na snegu , napolju ....putujem do i od posla 3 sata a onda uvece saceka me pun inbox na profilu sa raznim pitanjima..uvek rado odgovorim na sve jer sam tako hocu . Prosle godine sam otvorio grupu prva Srpska gondola,a ove i sajt ..ako neko nezna koji EVO :
http://www.staraplanina-babinzub.inf...um-13-02-2013/

Mislio sam ako to sve stavim na jednom mestu necu morati da obilazim stranice i grupe ..naci ce ljudi sve sto im je potrebno..ali to je puno posla pa ja cu vas ipak svako vece posecati da sajt postoji i da mozete da pogledate informacije...Eto nadam se da se Vuk kako kaze SRB PI ne okrece u grobu ..i nadam se da ste donekle shvatili zasto je sve to tako ..pa pobogu ako nekog i iritira nemora na sajt...demokratija ....Pozdrav od cika Djele kojije prosle godine naucio da skija, odskijao sve staze vise puta a Suncanu i Konjarnik u cugu. E da zamoalp da zaboravim ..ove godine sam kupio svoje prve skije i pancerice...