Strana 246 od 398 PrvaPrva ... 146196236244245246247248256296346 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 2.451 do 2.460 od 3975

Tema: Novosti sa Stare planine

Member
    Datum registracije
    31.01.2012

Podrazumevano

Hvala na konstruktivnim i ovim drugim opaskama..eto SRB PI vam je rekao da sam polupismen ...nisam zeleo da vas smaram objavljivanjem slika i opisom dana kad mozete lepo da pogledate i video i slike. Naravno sve je to amaterski ne ocekujte da entuzijasta koji voli planinu pise vrhunske kolumne i reportaze. SRB PI je delimicno u pravu ja jesam privremeno zaposlen u Skijalistu preko zime na mesto zicnicara..i ljudi me prepoznaju kao cika Djelu . O cemu se radi....rado bih ja caskao sa vama ali postoji problem premorenosti jer sam ceo dan na snegu , napolju ....putujem do i od posla 3 sata a onda uvece saceka me pun inbox na profilu sa raznim pitanjima..uvek rado odgovorim na sve jer sam tako hocu . Prosle godine sam otvorio grupu prva Srpska gondola,a ove i sajt ..ako neko nezna koji EVO :
    http://www.staraplanina-babinzub.inf...um-13-02-2013/

Mislio sam ako to sve stavim na jednom mestu necu morati da obilazim stranice i grupe ..naci ce ljudi sve sto im je potrebno..ali to je puno posla pa ja cu vas ipak svako vece posecati da sajt postoji i da mozete da pogledate informacije...Eto nadam se da se Vuk kako kaze SRB PI ne okrece u grobu ..i nadam se da ste donekle shvatili zasto je sve to tako ..pa pobogu ako nekog i iritira nemora na sajt...demokratija ....Pozdrav od cika Djele kojije prosle godine naucio da skija, odskijao sve staze vise puta a Suncanu i Konjarnik u cugu. E da zamoalp da zaboravim ..ove godine sam kupio svoje prve skije i pancerice...

Super Member macak011 avatar
    Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Fischer RC4 race RC & SC Pro; Dynastar Legend Mythic Rider
    Godina
    49

Podrazumevano

Cekaj bre, to je Djela sa gondole? Pa idi bre covece ti vec opsluzujes fejsbuk sa gomilom slika, plus ovaj vas sajt plus forum?!? Covek kome je skijas sa sve skijama pobegao u gondolu?? E, pa onda ti je sve oprosteno! Ipak stojim iza toga da vecina forumasa sada zna za sajt, a s obzirom da su slike mahom tvoje, slobodno zakaci bar jednu slajbu svaki dan, lepse je videti je odmah, pa onda dodaj link ka sajtu, nek ide zivot! Veliki pozz za Djelu, covek jeste legenda I upoznali smo se, odledio mi je cvikere u dva navrata I svaki put je raspolozen za neobaveznu pricu, plus odgovori na svaku sms poruku u vezi vremena I stanja na zici, pravi laf !
    Ne znam samo sto nisi "djela" nego ionaess65, kako vec?!? Pozz, Marko!

Member
    Datum registracije
    31.01.2012

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od macak011 Pogledati poruku
    Cekaj bre, to je Djela sa gondole? Pa idi bre covece ti vec opsluzujes fejsbuk sa gomilom slika, plus ovaj vas sajt plus forum?!? Covek kome je skijas sa sve skijama pobegao u gondolu?? E, pa onda ti je sve oprosteno! Ipak stojim iza toga da vecina forumasa sada zna za sajt, a s obzirom da su slike mahom tvoje, slobodno zakaci bar jednu slajbu svaki dan, lepse je videti je odmah, pa onda dodaj link ka sajtu, nek ide zivot! Veliki pozz za Djelu, covek jeste legenda I upoznali smo se, odledio mi je cvikere u dva navrata I svaki put je raspolozen za neobaveznu pricu, plus odgovori na svaku sms poruku u vezi vremena I stanja na zici, pravi laf !
    Ne znam samo sto nisi "djela" nego ionaess65, kako vec?!? Pozz, Marko!
    Sto si ti slagao da ces doci u subotu da te ja pitam ?

Member
    Datum registracije
    31.01.2012

Podrazumevano

http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphoto...69352372_n.jpg

Evo da vidite kako izgleda SRB PI bez pantalona....axaxaxa on ce meni da sam nepismen uhvatio sam ga kad je poso u wc....salu na stranu u nedelju smo s bas zabavili , bilo je mnogo ljudi meni je zbog pravila preduzeca zabranjeno da pisem o tome ..ali smo se nasli SRB-PI ,Ja i prijatelji iz BG koji su clanovi nase grupe...vremence lepo ,tu i tamo poznate face i novinari se ganjaju po snegu...

Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Godina
    49

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od ioannes65 Pogledati poruku
    Sto si ti slagao da ces doci u subotu da te ja pitam ?
    A jbg losa karma, prvo se razboleo drugar, pa odustao, zatim ja poceo da kasljucam I batalio. Posle onog ludackog iskustva od prosli put sa Svrljig-Kalna iliti Macak-Road-a, nisam hteo da dolazim sam, da ne napravim duplo sranje: da se razbolim ili da se solo zaglavim negde u snegu. A znajuci sebe, kakve sam qrate srece, tacno bi nadrljao..

Member
    Datum registracije
    31.01.2012

Podrazumevano

da li moj gornji tekst sa slikom ispunjava normu koju vi draga gospoda izvoljevate ili da budem opsirniji ..axaxax evo vam jos jedne slike ..http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphoto...87498353_n.jpg

Tek da vidite sta ste propustili ...

Member
    Datum registracije
    31.01.2012

Podrazumevano

http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphoto...61e3ceb10e85b2

I onda je ovo epilog price sa skijanja u Nedelju..Macak svasta si propustio... Pozdrav !

Senior Member
    Datum registracije
    30.12.2012

Podrazumevano

Ej bre Djelo ,i ja sam se navozao taj dan sa Katerincetom ,zajedno u gondoli ,ali jbg bila i zena sa mnom .Cak sam u jednom trenutku zaboravio stap sa druge strane ,pa si me ti pustio ,na mala vrata da ga uzmem . ...kad sve zurim u gondolu..

Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Godina
    49

Podrazumevano

Hehehe, vid'o sam slike i prilike - ode ti medj' estradne zvezde...

E ovo je vec prava "slika" i prilika foruma, svaka cast!

Junior Member
    Datum registracije
    01.03.2011
    Godina
    42

Podrazumevano

Bilo bi lepo da Djelin sajt zaživi, pogotovo forum pa da se svi preselimo tamo, tj da imamo jedan kvalitetan i kompletan sajt posvećen samo Staroj Planini gde bi nam uvek bile dostupne sve potrebne informacije. To je najmanje sto Stara Planina zasluzuje.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 3 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 3)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •