Citirati Originalno postavljeno od dzoninho Pogledati poruku
Ja imam Reusch Marcel Hirscher rukavice i prezadovoljan sam sa njima. Strasno su izdržljive, ali po slikama, moje imaju kožne dodatke na palcu, kažiprstu i srednjem prstu, a ove to nemaju. Konkretno između ova dva modela, ja bih izabrao LEKI. Deluju mi kvalitetnije. Ono sto vidim je da ni jedne ni druge nemaju onaj kanap kad ih skines da ne ispadnu, da ne možeš da ih izgubiš. Meni to puno znači recimo.
Tacno, nemaju taj kanap za oko zgloba. Meni to licno ne igra ulogu, nije mi se u praksi pokazalo kao potreba. Imao sam Reusch race model skoro 10god i bile su savrsene, neunistive. Jednostavno ih ishabalo vreme, spala boja ali nigde pukle nisu. Samo zato i zamjenio. Ovaj Reusch je komplet od koze (osim oko zgloba) dok je Leki pola-pola (sav ovaj deo izmedju prstiju je platno). Predpostavljam da zato AI kaze da je Reusch dugotrajniji i cvrsci. Zato i dajem neku prednost Reusch. Takodje je Leki veci, glomazniji, Reusch nekako lepse na ruci lezi. Uzevsi u obzir da skoro pa isto kostaju, trazim dugorocni komoditet i kvalitet