Evo ja cu ti reci moje misljenje. Odnesi pancu kod servisera, kazi npr da te zulja kod malog prsta i da li moze da ti je malo samo rasiri i pitaj ga ako hoce da ti kaze sa koliko bara pritiskom to radi... Onda uporedi ovo sa klipa. Da se razumemo, na klipu pise 5 mbar sto bi trebalo da znaci valjda milibar, prosto mi je nemoguce da ove kese podnose 5 Megabara a i da taj pritisak moze da se na ovaj nacin napravi. Eto, ja sam skeptican pogotovu kad vidim ovaj klip. Ne kazem da je nemoguce da Vacuumfit radi i postoji ali da se izvodi na ovaj nacin, meni je to cist marketinski trik a naravno da prolazi kod mnogih ljudi jer iskren da budem, mislim da je mali broj skijasa generalno koji se uopste razumeju u opremu ako uzmemo ako poredimo ukupan broj skijasa na svetu sa onim koji se uopste interesuju za opremu. Klasican primer je zemlja Srbija gde vecina ljudi kupuje opremu koju im prodavac preporuci... A dacu primer iz licnog iskustva gde udjem u radnju, necu da kazem koju, i pitam prodavca nesto za odredjenu skiju. Zainteresovan sam bio, pre toga sam o toj skiji mnogo toga procitao na netu i ja ga pitam kakva je konstukcija skije (inace skija mono Titanijum) gde me lik gleda belo, ja ga pitam za sirinu struka, on opet gleda belo, jedino je znao da mi kaze da je skija za napredne rekreativce i znao je koja je duzina i znao je da procita radijus... Dakle, meni ovo ne pije vodu![]()