Na zadnjem skijanju, sto sam bio, upoznao sam muza i zenu ski instruktori ( u Les 2 Alpes). Sad njihovu pricu nisam cuo tako da neke detalje ne mogu ni reci ali da postoji postoji i to bas su zaljubljeno delovali ( imaju izmedju 35 i 40 god)
Na zadnjem skijanju, sto sam bio, upoznao sam muza i zenu ski instruktori ( u Les 2 Alpes). Sad njihovu pricu nisam cuo tako da neke detalje ne mogu ni reci ali da postoji postoji i to bas su zaljubljeno delovali ( imaju izmedju 35 i 40 god)
Šalu na str. ne kapiram zašto jedno mora da isključuje drugo? Jeste kao zbog godišnjeg odmora, ali npr. možeš sa ženom na odmor, a sa društvom na vikend ili obrnuto. Kad ja ne mogu zbog posla aerodynamic ide sa ekipom, moraju se naći neki kompromisi u životu pa čak i kad je skijanje u pitanju!
Bila je to dobra devojka, a onda je otišla na skijanje ...
Nemojte bre da ste tako negativni. Alo bre!!! Šta sad su žene krive što u svakome od vas čuči skijaški talenat i što ne skijate više od 20 dana godišnje. TO NIJE TAČNO! Da se vama stvarno ide vi bi išli i da vas one stvarno jako vole, one bi razumele da ponekad želite da odete sami. Tako stvari stoje i nemoj da mi se sad tu neko izvlači da nije išao na skijanje zbog žene ili devojke. A najbolje je kad povedeš i ženu i ekipu, kad je žena super član ekipe, kad je ekipa gotivi!!! O da, to je vrlo moguće i može i to da se desi.
Ne mogu da verujem da nije uskladila taj datum sa ski sezonom.
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)