Strana 11 od 13 PrvaPrva ... 910111213 PoslednjaPoslednja
Rezultati 101 do 110 od 121

Tema: Jel skijate vi ili samo zevate na forumu

Super Member
    Datum registracije
    12.01.2011
    Godina
    39

Podrazumevano

Svaka čast pailhead ja sam mislio da si neki tajkun kad možeš 8 nedelja da skijaš

Po mom iskustvu najskuplji su ski vikendi a najjeftiniji su izleti sa ski udruženjima ali tu je problem izostajanja sa posla pa ko šta voli.

Super Member Buda avatar
    Datum registracije
    27.02.2006
    Skije / Bord
    Ficher progressor F19
    Godina
    53

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od ftj Pogledati poruku
    Svaka čast pailhead ja sam mislio da si neki tajkun kad možeš 8 nedelja da skijaš

Super Member
    Datum registracije
    22.09.2009
    Skije / Bord
    T.Rice HP, Skate Banana, TRS,
    Godina
    39

Podrazumevano

Osecao sam se ko tajkun ove godine jer sam cesto jeo na stazi. Sad kad sam se opasuljio, krivo mi je sto nisam uzeo jos jednu dasku ili nesto

*edit*

al ajd, ove godine sam i radio dok sam bio gore, pa sam osetio potrebu da se castim
    Cao Goksi!

Super Member
    Datum registracije
    22.09.2009
    Skije / Bord
    Godina
    39

Podrazumevano

Inace, ovo je malo offtopic, ali me proganja par dana i moram da napisem.

Mnogo ljudi znam koji kazu da bi im ovde zivot bio super da imaju neku dobru platu (1000e, pa na vise, ali i 1000 je izgleda dovoljno). Ja kazem, i da sam milijarder, verovatno Srbiju ne bih pipao ni govnjivom motkom.

Gledam one komentare gore po info-kopu, i sticem utisak da mnogi ljudi vole da se duvaju, gde mogu da odsedaju, sta mogu da jedu i sl. A to su samo oni koji vise na info-kopu, a kad se ode gore, ima tek sta da se vidi...

Meni je u Srbiji jedan od najvecih problema, sto cak i kad ja zaradim, i kad imam, i kad mogu da priustim, drugi ne mogu. Ja vec dve godine na ovu sezonsku varijantu idem sam.

A tamo, primera radi, vikendima cesto dolaze nekakve ekipe, ljudi povezani nekom desetom pricom, koji su odlucili da dodju na planinu da se zezaju, neki skijaju, neki ne, ali bitno je da su svi tu. Ja znam gomilu ljudi koja ovo ne moze da priusti. Jos neko drustvance mozda moze i da se dogovori, organizuje, ali uzmi bilo kakvu drugu grupu ljudi, primera radi neki sportski klub, nekog drugog sporta, i jako je tesko izvodljivo.
    Cao Goksi!

Magarčina stekan avatar
    Datum registracije
    15.03.2005
    Skije / Bord
    Stöckli Laser AX, Salomon QST 92
    Godina
    62

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od pailhead Pogledati poruku
    ...Meni je u Srbiji jedan od najvecih problema, sto cak i kad ja zaradim, i kad imam, i kad mogu da priustim, drugi ne mogu. Ja vec dve godine na ovu sezonsku varijantu idem sam...
    Imam prijedlog za promjenu: oženi se! Pa će druga promjena da se desi kad dobiješ dijete. Itd...

Super Member
    Datum registracije
    22.09.2009
    Skije / Bord
    Godina
    39

Podrazumevano

I vise necu moci da skijam :(
    Cao Goksi!

Magarčina stekan avatar
    Datum registracije
    15.03.2005
    Skije / Bord
    Godina
    62

Podrazumevano

Ne mora da znači. Evo upravo sada sam sa suprugom i dvoje djece u apartmanu pored Lienz-a i riješili smo slatku muku: na koje skijalište sutra. Odluka je pala na Kals (Grossglockner), jer će sutra biti gužva na Moelltaleru.

Super Member designbvr avatar
    Datum registracije
    20.01.2008

Podrazumevano

E, a onda dolazi ONO (gde ni Stevo nije stig'o) deca porasla, ni u ludilu nemaju nameru da skijaju s'tobom , gospodja polako prelazi u shetache, sve joj 'ladnije i teze , a TI ostanes sam u svojoj ljubavi, chak i drustvo koje je uvek bilo za akciju se polako povlachi i STA SAD
    pochinjem da razmisljam o samostalnom bavljenju , otp. SKIBUS,
    SKITRIP, SKIOVOONO, sta cu, drugo se zaista ne isplati, bejase mislim prosle sezone neko na forumu ko je trazio drustvo za skijanjac, NE razumeh cho'eka tada ali ........... valda sam samo mLogo mator sta li ?!?
    Naj je važniji osećaj za feeling

Ski legenda Panzer avatar
    Datum registracije
    08.02.2009
    Skije / Bord
    Atomic Vantage 82ti
    Godina
    49

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od stekan Pogledati poruku
    Jedan od mogućih odgovora je da se godišnji odmor koristi isključivo zimi, tj. ima pacijenata kao što sam sam, koji ljeti ne idu na more (em je hladno, em je slano).
    Dobro tvoj godišnji, ali kako ženin, a plus još djeca - kako sa školom, mislim ovo kad nije zimski raspust?

Magarčina stekan avatar
    Datum registracije
    15.03.2005
    Skije / Bord
    Godina
    62

Podrazumevano

Sreća pa i ona može planirati i koristiti odmor po volji. Klinci idu samo kad je raspust (a od sutra je sedmica raspusta kod nas).

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •