Imate snijega u sloveniji,austriji koliko hoces, ja danas bio u sloveniji na krvavcu, padao cijeli dan snijeg, napadalo ga samo danas pola metra, bit ce snijega bez brige!
Imate snijega u sloveniji,austriji koliko hoces, ja danas bio u sloveniji na krvavcu, padao cijeli dan snijeg, napadalo ga samo danas pola metra, bit ce snijega bez brige!
Nije da se hvalim, ali....![]()
Isia extreme carveru, kako je na Rogli, ima li tamo snijega
Ima, ovaj petak i subota su bili u znaku otvorenja skijališta u sloveniji, a i u austriji su vecina vec otvorena.
Nije da se hvalim, ali....![]()
bio sam u banskom u drugoj polovini februara ove godine i bilo je snega za izvozu svakom slucaju preposucujem, a topovi za sneg su postavljeni na par staza, ali tada kada sam ja bio nije bilo potrebe da ga upotrebljavaju.
who is afraid of death - better not live...
ان شاء الله
Ja sam nekako jos uvek za Austriju, kad pogledate za Bansko nam treba 500-600 Era a za tu lov moze da se ode gore. Mozda gresim....![]()
Sta je Bata Bane, nije valjda da odustajes od Banskog ???
Ja sam mislio da si ti jedini ozbiljan igrac![]()
A ja se taman ponadao da ce pasti neka trka sa fbi-ajovcima, moje misljenje da je bansko blize 4 glave, a Austrija tezi ka 700€, al ako moze Austrija za 500-600 onda sam i ja za Austriju.Originalno postavljeno od Bata Bane
Space Shuttle Ski
Ma nisam brate odustao nego mi bre to za Bugarsku mnogo para, mozda ja gresim... a ovaj moj je border i to ludak do jaja![]()
Ma ima da bude manje para, kojih bre 500-600 evra![]()
Covjek bi pomislio da mi u Bosni nemamo sta jesti. Mi vamo zivimo bolje neg i jedan Amerikanac osim mozda Bil Gates.
Ma brate danas sam gledao na netu mesto se zove Flachau Austrija, hotel je 30 Eur, a ski pass je 150 i pri tome 865 km staza pa ti vidi, to je mozda ista lova kao za Bansko
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)