Pa reci onda, to je bila namera mog posta :D, nemo' da ga kriješ ki zmija noge ;). Nećemo mi o'ma da šaljemo 35 autobusa ako otkriješ skijalište :sm021:
Pogled za štampanje
Pa reci onda, to je bila namera mog posta :D, nemo' da ga kriješ ki zmija noge ;). Nećemo mi o'ma da šaljemo 35 autobusa ako otkriješ skijalište :sm021:
Evo ja da pogadjam, da nije jedno malo mjesto u dolini Tarentaise? :D
Sveta Vera?
iliti sainte Foy?
4 žice.
A sad je jasnije, pricas o nocnom zivotu...pa dobro to je Tirol, tamo je vjerovatno svjetski top10 sto se apres-ski tice;
skoro sva ostala mjesta koja si pomenuo su u Svajcarskoj, a to bas i nije zemlja za tu vrstu publike, tako da se u tome sigurno ne mogu porediti sa Ischglom (mozda st. moritz ali i to je opet totalno druga vrsta apres-skijasa od onih koji dolaze u Tirol).
ps
Neki ce se pak zakleti da je St.Anton definitivni no.1 i sto se apres-ski i sto se skijanja tice. ;)
Bordao sam i u St.Antonu jer je nekih 30 min od Ischgla. St.Anton kao skijalište je stvarno nevjerovatno, ali kada se uzme u obzir sve, skijanje, provod, klopa, hotelska usluga itd. meni je Ischgl bolji.
naravi razliku izmedju nocnog zivota i skijanja
1 skijanje
2 nocni zivot
kod trebe je obratno
i Soelden i Zilertal i Leh su bolji za skijanje
Citam ove komentare pa da i ja nesto dodam.Bio sam prosle godine u aprilu u Ischglu i stvarno je raj na zemlji za skijanje.Stvarno je to centar medju boljima na planeti a neki kazu i najbolji.To su dva skijalista spojena Ischgl i Samnau(svajcarska)Na vrhu je granica i prelazi se u Swiss.Sve je stvarno super pa i cene.Ja sam odseo u hotelu Garni Subretta(preko puta je nocni klub Paca)cena nocenja u dvokrevetnoj sobi 90evr po osobi sa doruckom:)Strasno cene su uzas.Imao sam kod sebe 350evr i besplatan prevoz ali sam morao da posetim bankomat i uzmem jos 350 jer nije bilo dovoljno.To za 4 dana skijanja pa onda dobro razmislite.Ischgl je stvarno super za provod ali za ljude sa dubljim dzepom.Apre ski je super a onda se odlazi na odmor oko 20.00 h pa onda oko 24.00 ide se dalje i u nedogled.Sutradan se treznis na stazi i ljudi su u pola pijanom stanju.Ja sam tako zaradio lepe opekotine jer se nisam dobro zastitio tako da kada sam dosao kuci bio sam lepo ispecen:)Ischgl je pun mladih malo je starije klijentele.Masa ide da se lepo provede.Mene su prijatelji poveli na foru to je zimska Majorka i stvarno je tako jer sam i Balaman preziveo a ovo je slicno.Jeftino skijanje tamo ne postoji.Ko ima para treba to videti i doziveti a svima koji misle da tamo mogu i jeftino proci slobodno zaboravite Ischgl.To kazem jer sam bio u Lechu,Soldenu,Seefeldu,Montafonu,laternstalu,olimp iskoj regiji(insbruk)st.antonu(isto skup)itd ali kao Ischgl niko nije tako papren sa cenama osim st.moritza:))))))))))))
Evo rossignol je objasnio malo bolje.
Ne postoji samo noćni život, nego je noćni život toliko urban da se ponekad ne daje bitnost skijalištu kao skijalištu, a skijališre je extra. Problem je u tome što je u blizini St.Anton, pa ga mnogi porede sa njim, a kao što svi vrlo dobro znamo, St.Anton je skijalište za čistu desetku, ali nema noćni život dok Ischgl ima. Kada se sve sabere i oduzme za mene je Ischgl No.1, a ko želi da me demantuje, neka ga prvo posjeti, pa onda neka daje svoje mišljenje.