Moj rodjak to redovno radi ali postavlja se pitanje koliko bas djeluje
Pogled za štampanje
Ma polomim ih ili zgnjecim pa jos ako se otope onda ni na sta ne lice. Za vodu u rancu imam ovako nesto
http://www.trekkinn.com/outdoor-moun...reamer/10016/p
samo zna da zaledi. Imam i drugi sa neoprenom ili kako se vec zove ali nikako da uzem da ih iskombinujem.
Nego šta, svaka familija koja da nešto na sebe ima u podrumu bure kiselog kupusa ..........i u njega ukopamo po nekoliko glavi kupusa...tek toliko, da se nađe za novogodišnje sarme....jedemo ga u salati sa uljem od tikve (ne znam, kod nas se to zove bučno ulje-znam da toga vi nemate, al isto znam da kad ga probate odmah hočete flašu tog ulja za sebe)....onda se jede uz pečene kobasice, krvavice i slićnu jaku hranu, isto tako uz pržene jetrice....a naravno napravi se i neki segedin gulaš.....Ma sama dijetalna hrana, uz koju mi navire slina na usta....:sm018: Sportska /skijaška prehrana..o tome se radi....
Da se zna o čemu je govora....ovo mi zovemo Štajersko crno zlato (Štajerska je pokrajina u SLO gdje ja živim sa glavnim gradom Mariborom, gdje su sada jake demonstracije protiv gradonačelnika/župana idiota Kanglera, koji neče da odstupi. Sutra su največe demonstracije u historiji Maribora pod sloganom Gotof je (slično kao srbski pokret Otpor i vaš slogan Gotov je sa kojim ste bacili Miloševića)....) ...
:sm022: ako ce da vam bude kao nama posle Slobe,ja ga ne bih dirao :D :D :jester:
kern oil ili budevino ulje je nezamenjiv dodatak salati, bez toga ne mogu da zamislim salatu