da Flexone :D 2012 model drugar zivi u Boulder CO nashao BARGAIN neki preko firme:/ I'm a lucky man
Pogled za štampanje
E ja sam za to "svagdje pomalo".
I da se vratimo na temu
Dali je taj rocker za svugde ili ne
i koliko bi bilo najbolje da iznosi taj rocker
t.j. koliko bi 'urokovali' vrh a mozda i rep skije
ili samo vrh, a da isti ne pravi previse vibracija na tvrdoj stazi
odlicno si prosao nema govora izgleda kao model koi obecava samo gledaj da stavis dobar par vezova
svako ko je jednom skijao na sirokim skijanjima zna da nema pravog skijanja bez istih
rocker samo povecava taj uzitak
za one koi bi presli u rockere ovo mi izgleda perfektan model
a joj jopopo, sta ovo napisa i ostade ziv; mator? jesi kod onog 'age' odbijo 10-15 godina ili sta??? pa ako si tacno naveo zivotnu dob, ja sam stariji od tebe nekoliko ljeta i nemam osjecaj da se bavim stvarima koje su samo za tinejdzere (osim iskreno park&pipe, jer polomit se mogu svuda, ali ne vjerujem da moje kosti mogu da izdrze sve te rotacije po sagitalnoj osi, tj mogu da izdrze do doskoka :D ), ali za sve ostalo smatram da bez ''starca'' nema udarca.
a objasni mi ovo u vezi ne voljenja snijega? pa znam da nas ima svakvih ubjedjenja i hobija i nastranih i straight i ovih i onih, al ovo izjaviti je ko da kazes volis sex, al ne volis p...u, mada u biti, mislim moze i to sto da ne; ko sto rekoh ima nas raznih ubjedjenja i strasti (ljubav ne poznaje pravila, granice i konvencije):sm011:
Mudro zborish Flexon. Ne bih sad da remetim sve ovo ali sta cu. Dajte neki predlog za dobar a ne preskup vez.
mora edit
ahahhahahahaah Sapo kralju....dobro poredjnje za sex i za P sad mi krivo sto sam bilo sta napisao
grimani, kako ti taj jaran nije poslo odma i neke vezove uz to? u americi si mogo za 100evrica da pazaris vezove za titane i supermene
Ja sam vala u selu ove zime dva puta overio komsijinu nizbrdicu na elankama flow - prvi put jedno 20 cm pudera, isle super imam I foto ostavljenog traga, a drugi put solidnih pola metra pa sam propao u sneg I trazio skiju :D I mogu ti reci da mi se dopalo, hahaha! Cak sam video u oglasima neke bucke za dubok sneg, za 25evrica, al se prodale, bedak.. :D garant nisu rokerke! :D