Originalno postavljeno od
Sapa
Moram ti reci Wlad da sam i ja sinoc rasclanjivao taj isti post na proste faktore, samo bila Evroliga pa me mrzilo da pisem (a ovaj novopridosli poloski mozda ne voli kosarku), ali zato evo me sad u ovaj rani sat
e sad malo ozbiljno
I meni su zapali za oko ovi isti pasosi iz posta Ski-busa.
Ne mogu da vjerujem. Prozivati ljude po imenu i skoro po prezimenu, a biti predstavnik jedne orgnizacije kod koje su ti isti ljudi uplatili aranzman je ne samo ne profesijonalno nego i intimidirajuce.
Umjesto da gospodin ili gospoda iz Ski-busa obecaju da ce da ispitaju sve ovdje ili drugdje prijavljene zalbe i negativne utiske , Ski bus otvara post konstatacijom da su svi ovi koji su ostavili negativne utiske i bili nezadovoljni ustvari ili malicijozni rusitelji 'imena i djela' ili da imaju patoloski problem to jest zale se jer im je to dio psihijatrijske dijagnoze.
To je drsko, a daleko od poslovnog, a o pomanjkanju respekta da i ne govorimo. Ne razumijem da admin nije obrisao post u kome se ljudi po imenice prozivaju i to ne od strane drugog pojedinca nego od strane citave organizacije iza koje stoji nick 'Ski-bus'....
A tek ova opravadanja da se izaslo u susret ljudima koji su imali djecu (i to ih nisu prijavili) a MI im izasli u susret mislim wtf o cemu se ovdje radi kakva su ovo domacinska opravdanja
Imam jos dosta toga da napisem, ali odoh na posao, pa cu nastaviti kasnije.....a samo da kazem prije nego i ja budem svrstan u petu kolonu i dobijem dijagnozu da nemam nista ni protiv ovog koncepta koji radi ski-bus, jer greske prave i veliki tour operatori to je ljudski, ali nije ljudski napadati svoju klijentelu i to ovim putem i na ovoakav nacin.
.