Krvavec od 2. do 4. marta
Aranžman Skibusa za Krvavec je super. Bio sam na produženom promo ski vikendu od 2. do 4 marta 2012. i za 99€ smo dobili mnogo više od onoga što smo objektivno platili. Staze na Krvavecu su zahtevne, ima 2-3 plave od oko 10-tak staza. Vikend, tj 3 dana skijanja na Krvavecu za dobre skijaše je prava mera da se lepo naskijaju i da im ne bude dosadno. Imali smo sreće sa vremenom, bilo je sunčano ali i relativno toplo. Ipak, staze su bile dobre bar pre podne, a snega dovoljno. Apartmani u termama Snovik su komforni tj prostrani, čisti, novi, sve je od drveta, kuhinja kompletno opremljena. Večera za 7 € u Termi Snovik vredi svaki cent :). Bili smo u prilici da jednom kupimo hranu u nekom supermarketu/hipermarketu i cene su vrlo pristojne. Jogurt 500g 0,59€, 10 jaja 1,25€, 1l mleko 0,57 € itd. Mislim da je čak nešto jeftinije nego u Srbiji. Osoblje u hotelu je krajnje ljubazno i što je najbolje bazen sa masažerima je svakodnevno besplatno na raspolaganju. Doplata za saunu je 8€ za ceo dan.U svakom slučaju, sve pohvale Skibusu kao organizatoru i ljudima iz termi Snovik. Tako visok nivo usluge za te pare je nemoguće dobiti. Samo ski pas za 3 dana je 76€, a mi smo za 100€ dobili još smeštaj u apartmanima sa 4 zvezdice i prevoz iz Beograda.
skibus - ski opening 2012/2013
Ide li neko? Ima li snega trenutno?