To bi bio onaj fazon.. na 5-oro ljudi jedan krevet u bonici gratis!!! :eek:
Pogled za štampanje
Ima li neko da je bio gore da ne lupamo dzabe iz Podgorice ako nisu pripremali staze za petak?
Jel se zna kada ce biti pusten u prodaju onaj jeftiniji 10/sezona ski pass i koliko ce biti ove godine ta cena?
kao i hoce li opet morati licno da se uzme?
@ExBaker: čekaj izveštaj sa staze prvo pre nego što potegneš na toliki put :). Sezona još nije otvorena pa ...
e, da, info sa sajta skijalista srbije je da ce od ove sezone da sezonski i ski pas 10/sezoni kupljen za kopaonik vaziti i za tornik i staru planinu ;)
da pa zato i pitam.
jel ce na ovoj temi biti obavestenje o tome ili na nekoj drugoj temi i kojoj?
Pitanje je samo koliko se dana za jedan Koponički dopija na Zlatiboru a koliko na Staroj Planini.
Ne bi bilo fer da je dan za dan. Nisu isti odnosi cena ski karata.
Bilo bi ok da za Zlatibor bide 1 : 1,6 a za staru Planinu 1 : 2 ako bi se gledao odnos recimo 10 dnevnih običnih pasova...
Možda moja računica nije dobra, svakako je blizu Expo-Zim pa će i to biti razjašnjeno.
@Cleopatra: izašao je cenovnik još letos, 10/sezona ima svoju cenu (nema one jako povlašćene cene u predsezonu kao prošle godine) -10% ako kupiš na ExpoZimu.
A što se tiče akole-tove priče o odnosima, ja verujem da će biti 1:1, baš zato što važi samo za sezonski (gde taj odnos nije bitan) i za 10/sezona, čisto da neko kome ostane neki dan može da potroši i na SP/Zlatiboru ako se zatekne - ti odnosi 1:2 (0.5 da se oduzme od ski passa ;)) i sl. bi samo napravili potpunu zbrku (bog otac ne bi mogao posle da zna koliko mu je ostalo na ski passu :D). Sećate se da je isti ski pass važio i za Jahorinu ali se ne sećam da je to iko koristio ;), bilo bi jako interesantno kada bi Jahorinski sezonski važio na Kopaoniku :sm004:
Pa jos kad bi na Kopu dali popust kao na Jahorini, da kupim sezonski, i tacno znam gde bih proveo pola sezone :D A tamo gde provodis vreme, trosis pare i na sve ostalo, ali to nikome ne pada na pamet ovde izgleda! Iskreno, da sam malo drugacije planirao sezonu, kupio bih sezonski za Jahorinu pa me Kop ne bi video!