Hoce li neko ubediti SunCicu da ponese lap top u Tignes, pa da svi imate izvestaj sa lica mesta?
Pogled za štampanje
Hoce li neko ubediti SunCicu da ponese lap top u Tignes, pa da svi imate izvestaj sa lica mesta?
Ma trika da nosim laptop, ja nosim tiganj, za laptop zaduži neke svoje ortake, a sunCica će otkucati izveštaj za minut odatle!!!
Joj kakva groznica pred putovanje me treska, totalni haos po gradu, euforija, svi se spremaju za doček, pošto nisam opterećena proslavom dočeka ja običnno tako popodne volim da sednem u neki kafić u centru gledam ljude kako jure okola a ja sedim i kuliram. Ovog puta je drugačije, moram da se spremam za skijanje. Idem u Tinj ejjjj, a ja još nisam ni počela da se pakujem. Počeću sa pakovanjem tek u četvrtak ujtru.
Pa, mislim da će ti džemper ( i još po nešto) i te kako trebati. Ovo je vremenska prognoza koja mi se do sada pokazala kao najtačnija, iako je 14odnevna:
http://www.zoover.co.uk/france/rhone...tignes/weather
Često je gledam, jer su već počeli da prikazuju vreme mog polaska (znači, manje od 14 dana :) ). Tebi Sunčice, a i svima koji putujete pred Novu godinu želim lep provod i puno pozitivnih utisaka nakon skijanja.
Jejej....aktivirao se opet topic....sreca sreca radost....mi polazimo za 16 dana...
Joj probala sam da obučem svu opremu koju sam ponela i mnogo sam smešna u svemu tome, mislim da će mi lakše biti da se kotrljam niz stazu nego da skijam. JOJ pakovanje, znam da ću nešto zaboraviti, ma važno je da sam ja tiganj spakovala. JOjj kako sam uzbuđena, srećna i nervozna ko kuče u liftu. Mnogo ću smoriti društvo iz sobe, jer ja moram da sam spremna u ful opremi, ispred žičare makar par minuta pre početka rada.
Opusti se ! :)) Ne zuri ujutru.
Ja sam uvek jurio ujutru da budem prvi na stazi(cekao i po pola sata da otvore) da sto vise zica izvucem , ali tamo u Tinju sam prvi put doziveo da uopste ne cekam red(gubim vreme) na zici i da vise skijam nego da cekam zicu i da me vozi zica. :yay:
Tako da sam se tamo naskijao za tih 7 dana i to sa bronhitisom i temperaturom 38.5 prva 3-4 dana vise (u predjenim km staza) nego na kopu ili jahorini zdrav za 12 dana (i to sam izlazio na stazu tek oko 11h kada oborim malo temperaturu febricet tabletama)
Nadam se da si spakovala i kondiciju i nesto snage pored tiganja:ski:
:sm018:
Joj pa i jesam i nisam, vežbala sam, više nego obično, ali idalje premalo, ali recimo da sam poslednjih nedelju dana skroz u gužvi pa nisam stigla, imam snage baš dosta (radim sa ozbiljnim težinama kad su žene u pitanju), ali izdržljivost, aerobna kondicija mi je 0 (pa nekoliko nivao ispod). Znam da će onda u situacijama gde je potrebna izdržljivost proraditi moja tvrdoglavost i opčinjenost skijanjem, samo se plašim da se ne povredim onda!