Levo od crvene duboke? Zar se tako ne ide ka centru?
Pogled za štampanje
Hvala puno na brzim odgovorima!
U nadi za 'losim vremenom'...
pozdrav svima
Pa ne, u centar ne ide crvena duboka, nego četvorke/pančić staze. Crvena duboka je 6a, znači siđeš levo (gledajući od gore) pored 6a i skijaš offpiste po livadi a posle po (retkoj) šumi, na kraju izlaziš ponovo na stazu (gde se spajaju 6a i put koji ide sa vrha duboke2/kgba).
nikad tu nisam pokusao da idem, bio sam izmedju dve duboke
Da li je neka staza zatvorena u odnosu na prošlu nedelju zbog visokih temperatura ili nekako uspevaju da ih održe?... Da li su svi vezni putevi u funkciji?
Sledece staze rade:
Duboka 1 i 2, Krst 3 i 3a, Karaman Greben, Mali Karaman, Malo jezero, Masinac, Pancicev vrh i Ski vrtic.
Ja sam danas prosetio Krstom i Pancicem. Staze imaju leda i kamenja (uglavnom sitno kamenje, poput rizle), ne mnogo, ali ipak imaju. U principu staze su dobre do podneva, posle toga vec popustaju jer je temp oko i iznad 0 nazalost.
Pozdrav.
@ski&sun Znači uspevaju da ih održe i na visokim temperaturama... nije loše, ja sam mislio da će neke da zatvore u odnosu na prošlu nedelju...
SREĆNA SRPSKA NOVA GODINA SVIMA :)
Mislis uspevaju da ih odrze uprkos tankom pokrivacu? Da su topovi poceli da rade ranije ne verujem da bi imali ovih problema? Ili gresim?
Ma kako god da okrenes, trebalo bi da budem banovan :)
Dinkic najavio uvecanje nadmorske visine Kopaonika za 1000 m do sezone 2011/2012. Po master planu sledi i formiranje glecera na stazi duboka u sledecih 5 godina
:sm022: