"Pahuljice padajte snene i guste
na siroke staze i cestice puste
jer vec se blizi onaj cas... "
Pogled za štampanje
"Pahuljice padajte snene i guste
na siroke staze i cestice puste
jer vec se blizi onaj cas... "
Verovatno misle u proseku, sa onim u Decembru. Malo mesa, malo kupusa, u proseku sarma.
Mada, pre 3 ili 4 godine, lepo sam za sitne pare skijao u Decembru. Skipass je bio 800 din dnevni i 400 din poludnevni, a smestaj u Konacima za nas troje 1050 din i po 50 takse. Skipass + smestaj + taksa = 1200 din. Bila zima da se zaledis, a na stazi 20ak ljudi. Radili Pancic, KG, MK i Masinac. Za te pare dovoljno.
Mozda je taj na bolovanju što menja sajt ;)
I ja sam dobio potvrdu e-mail-om da 10/S postoji i da je cena takva za kupovinu do 11.12 na kopaoniku uz fotografiju i da se na ExpoZimu kupuje za 10% od pune cene (16.600).
Definitivno ko bi da prođe 50% jeftinije mora do 11 dec da ide na Kop.
Nikolino sada izađe Skipas (925) + jatApp (1605) + taksa (120) = 2650 ako iskoristiš dovodnevni do 11.12 posle je pas skuplji za 750din. Koliko će staza biti otvoreno videće se :dontknow:.
Da li se ta taksa placa ako se ode u brzece?
ja se spremam vec 2 meseca za Kop 5. decembra.
Idem sa drugarima po 10/sezonski Ski pass i jos uzimam porodicni za 7.900 dindzi.
Zvao sam skijalista nekoliko puta da proveravama posto su ovde izlazile svakakve informacije.
Pratim kamere sa Kopa svaki dan po 3 puta cekajuci sneg.
Znaci ako su ukinuli 10/sezonski za onu cenu, nekom cu da se majke majcine, ima da ih oteram u novine sve :awm2:
Drugari,
posto ce nas ocigledno prvi i drugi vikend u decembru biti dosta gore na Kopu, predlazem da organizujemo neko picence i upoznavanje na stazi?
Recimo, za subotu 11.dec?
Mislim da se odnosi na Eko-Taksu koja bi trebalo da se plaća na kapiji na ulazi na Kop i men'sečini da će se naplaćivati kod one drvene kapije pre uspona...
da na tu eko taksu sam mislio.
vidis nasi politicari malo kasne za Milovom eko taksom u CG.
evo info od 08.09.2010. :
''Za boravak u zaštićenim prirodnim područjima plaćaće se novčana naknada. Za ulazak automobilom na Kopaonik cena će biti 200 dinra, a pešice 100 dinara.
Taksa će se naplaćivati po osobi i predstavljaće neku vrstu pojedinačne ulaznice, dok će se druga tarifira naplaćivati za ulazak motornih vozila. Tako da, ako četvoročlana porodica ode na Kopaonik da se nadiše čistog vazduha, samo za jednodnevnu šetnju po bogatstvu koje nam je svima priroda podarila, treba da izdvoji 400 dinara. ''
Znaci auto samo duplo vise od nas zagadjuje prirodu ? Nisam ni znao da je toliko bas zagadjujem:sm022:
Za Jat apartmane treba dodati još 100 din. boravišne takse i 20 din. osiguranja što je tačno tih 120, pa sam mislio da je u to u pitanju.
Ne verujem da će Eko taksa da se naplaćuje za ulazak u Brzeće, već kod one drvene kapije gde lepo i piše da odatle počinje NP Kopaonik.