Roman, pa koja je cena po nocenju u tom privatnom smestaju, i ima li mogucnosti pripreme hrane hrane ili oni imaju svoju kuhinju pa ti spremaju klopu, molio bih za malo detaljnije informacije. Hvala
Pogled za štampanje
Roman, pa koja je cena po nocenju u tom privatnom smestaju, i ima li mogucnosti pripreme hrane hrane ili oni imaju svoju kuhinju pa ti spremaju klopu, molio bih za malo detaljnije informacije. Hvala
опет овај марсовац нису радиле жичаре... а да нисам можда ја данас пешака ишо уз Коњарник и Сунчану?
Мића (,,Вила Ика'') у Црном врху је прошле године узимао 800 динара за ноћење по особи; што се тиче хране, он спрема, ал оно што ви понесете
још у Црном врху ,,Голема река'' сада је 1100 ноћење, а 1800 ноћење са доручком и касним ручком
Балта Бериловац је ,,Вила Бабин зуб'' мислим да нема боље хране од баба Надицине; 1800 динара ноћење са доручком и ручком
могу и да напишем бројеве?
http://vesti.knjazevac.org.rs/wp-con...g?i=1962546684
U čarima divlje prirode koja još uvek vlada na Staroj planini mogli su danas da se uvere svi gosti novog hotela sa četriri zvezdica na Jabučkom ravništu.Zbog privremenog preopterećenja sistema za napajanje električnom energijom iz pravca Pirota, nastalog usled loših vremenskih prilika koji su svakodnevna pojava na Staroj planini uprava hotela odlučila da hotel radi smanjenim kapacitetom.Ovaj problem prouzrokovao je i problem u snabdevanju vodom.
Odmah je uspostavljeno Alternativno snabdevanje strujom i vodom je ali je to bilo nedovoljno za rad svih sadržaja hotela u punom kapacitetu. Ekipe su na terenu i intenzivno se radi na otklanjanju kvara, što će zbog otežanih vremenskih uslova i nepristupačnog terena biti završeno u naredna dva do tri dana.
Svi gosti koji su odlučili da prekinu svoj boravak u hotelu će biti obeštećeni, ili će im biti omogućeno da boravak nastave nakon normalizacije rada hotela.
Hotel će već od polovine januara moći da, u punom komforu, primi veći broj gostiju.”
Žičare Konjarnik, Suncana dolina i i Markova livada danas su radele bez problema, jer se ne snadbevaju električnom energijom kao hotel.Sutra će žičare normalno da rade, te se očekuju vikend turisti koji su najavili svoje dolaske
oduševljeni novom količinom snega koji je dnas napadao preko 30 cm.Za noćas i ostale dane vikenda očekuje se nova količina snega .Vetar je bio pojačan i duvao brzinom od 6-8 m u sek.
Važno upozorenje svim vozačima da obrate pažnju na učestale odrone koji se pojavljuju uz klisusru ,,Korenatac,, na putu za Staru planinu i da prilagodite brzinu uslovima puta
detaljnije http://vesti.knjazevac.org.rs/?p=20861 :ski:
Kolko sam ja upucen, vode nema od 4. a struja je nestala 6. opet lazete ljude...?
Evo ovako... Ja sam zadnje cetiri godine kod Cika Slavise iz Svrljiga. Selo Crni Vrh, 5km od Konjarnika, lepa brvnarana na dve etaze, donji sprat otprilike 25kvm cetiri lezaja, prirucna kuhinja veliki reso sa gve ringle, frizider, tv(nesto nasih programa)+dvd, kupatilo, grejanje Smederevac na drva, Spartanski ali pristojno, cena koliko znam 25e.
Gornji deo kuce u osnovi oko 25kvm, isto kao dole sto se tice kuhinje i TV-a dvd-a, kupatila, i glupo je reci dnevnog boravka s tim sto je tu dupli krevet na razvlacenje, grejanje Smederevac ili TA pec po volji, u potkrovlju prakticno spavaca soba sa jednim bracnim krevetom + dva odvojena kreveta i malom terasom, dakle ukupno za sest osoba s tim sto moze da se ubaci jos 1-2 lezaja, cena 40e. Klopu spremas sam , imas kuhinju i frizider. Evo i kontakt telefon, Slavisa 064 9039157; 018822487 , slobodno se pozovi na mene.
Dalje... Dragan tel. 063 8892259, isto selo Crni Vrh, veliki objekat sa nezavisne dve jedinice, extra izgleda. Sto se tice klope mozes sam da spremas a mozes i da se hranis kod njega. Cene ne znam, moras da pozoves. Tel. 063 8892259
Dalje... Kafana sa prenocistem ,,Zdrma,, tel. 019 760553; 63 8101113. Vrlo pristojno, sto se tice klope ipak je to kafana, ili prenociste sa doruckom ili polupansion ali moras da pozoves, ne znam cene. Preporucujem Belmuz:yay:, u kafani je odlicna klopa po povoljnim cenama:sm017:
I to je otprilike to, ruku na srce ima jos smestaja ali nemam kontakt telefone:dontknow:
ovako,
zvao sam recepciju hotela pre 5 minuta i receno mi je da hotel ne radi,i da gostiju u hotelu nema!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ko ne veruje neka pozove broj 019-3195135 i neka proveri!!!!
dakle cemu ove lazi da rade smanjenim kapacitetom???
tamo nema nijednog gosta!!!!!
pa i to je smanjen kapacitet, radi recepcija i čistačica :)
ma teraj ih u p.... m......!!!
2
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...ueUf_Q3f4r0ePY
Jučerašnje obilate snežne padavine nastavile su se i noćas, te je trenutna visina snega na Staroj planini 70 cm, dok na pojedinim mestima ima smetova od preko 2.5 metra.Na radost svih skijaša utabanog snega na stazama ima od 60 – 70 cm.Danas je u funkicij bila samo staza ”Konjarnik”, ”Sunčana dolina”.Primetno je bilo pojacanje vetra koji je duvao brzinom od 10 do 15 m-s dok je trenutna temperatura od – 8 C.
detaljnije http://vesti.knjazevac.org.rs/?p=20877
Ako si ti ikada stao na skije,ja ih pojedem...
мало пре рекосте да не раде жичаре, сад рекосте да ради Коњарник; исправите ме, ал не видех у међувремену вест како је стигла струја :)
хахахах за плакање
U toku prepodneva je došlo do prekida i dalekovoda od Knjaževca (palo je drvo na žice), tako da je sve ostalo kompletno bez struje, uključujući i sve žičare i bazne stanice za mobilnu telefoniju. Pre oko 2 sata su proradili 064 mobilni telefoni (da li je došla struja ili su uključene baterije - ne znam).
Voda još uvek nije stigla do hotela. Prekid je negde između rezervoara i hotela. Od kaptaže voda dolazi do rezervoara. Sutra dolazi ekipa majstora da reše problem.
U hotelu je ostalo još 5-6 gostiju koji čekaju evakuaciju. Kako sam čuo, planira se da hotel nastavi rad 12. jauara.
Sneg jako pada i put je pročišćen u širini jednog vozila, tako da je mimoilaženje problematično, jer je visina snega pored puta i veća od metar na nekim mestima.
Ako sada ne puste nove staze ja stvarno ne znam kada ce?!
Trenutna Visina snega na Babinom Zubu je od 95 do 117 cm. Na stazama utabanog snega ima od 60 do 70 cm, sto je inace standarna zimska visina snega na Staroj planini.
Trenutno je celo skijaliste u kolapsu ukljucujuci i novi hotel.Jedan sneg i kuku lele!
A ti Vlado019 bi mogo da izvestavas malo o realnom stanju a ne da prikrivas peoblematiku koja je trenutno abnormalno velika.
Jos jedan info vezan za hotel, malo pre sam zvao recepciju, trenutno ne rade uopste, i sve rezervacije su otkazane do 25. februara kada se ocekuje i ponivni pocetak rada... Stvarno nebulozno, otvore hotel sa 4* i radi ne pune 2 nedelje i sad ce biti zatvoren skoro 2 meseca, mislim kad otvaras nesto tako ozbiljno, treba o svemu razmisljati unapred......pfff...strasno
a sto se tice opsteg stanja sa snegom na staroj planini, ja bi trebao sutra gore...ali posto su putevi bas neprohodni...sacekacemo do ujutro pa da vidimo kakvo je stanje...trenutno kazu da je stao sneg...ako budemo otisli javljam utiske direktno sa staze...mislim ako bude bilo signala, mozda im i to crkne :op
A sta to ja ,,toboze prikrivam,, jesam prvi objavio da hotel ne radi i navedene probleme i sve se pokazalo kao istina, a to sto neko cita samo zadnji post pa mu se cini da od kada sam ja objavio sneg je pao jos 10cm i to je za neke dezinformisanje.Ciste gluposti i ne svaljujte krivicu na mene sto vam propada ski sezona nego na odgovorne.Ja cu i dalje prenositi zvanicne i nezvanicne informacije a vi slobodno dajte komentare na iste.
i necu vise da ponavljam ako neko da zvanicno saopstenej medijima kao JP stara planina i Skijalista S. medijima onda mi prenosimo te informacije.
ne mogu izmisljati druge osim zvanicnih saopstenja.Kada ja imam svoje informacije tako i napisem pogledajte izvore informacija na kraju svakih vesti...
Vi se slobodno obratite istima za kritike, ako ce Vas uopste i saslusati, jer mi smo ocigledno svi ,,mali za njih,,
i sta je sada po tebi prikrivanje istine ,,da je pao sneg ili da ne radi hotel ?
:couto:
Informacije sa Stare planine se toliko brzo menjaju bas kao i vremena Staroj planini - ko nikada nije bio na njoj ne moze ni znati koliko je divlja ta planina.
Zato je i tolika privljacnost te divljine i avanture koju nam ona moze pruziti zato Hristos se rodi! i sreto Bozicno vece
Nemojte biti tako ostri, ocigledno je da nije obicna vejavica nego ozbiljna mecava. I moj prijatelj iz Negotina je trebao sutra u hotel, naravno juce su ga obavestili da su u problemu i ponudili mu termin od 12. 2.
Nemojte sada na Vladu, obavestenje je bilo PRVO i korektno, a sezona sa ovim ne moze da propadne, valjda tek sada pocinje.
Sto se tice hotela...uzas,lagana forica pred izbore. Mene interesuje samo da li ce proraditi zicare do utorka,jel rade sada?
ау бре људи, јасно је мени да читате само последњих пар постова...
поновићу, ово што је званично: ,,квар на далеководу (колко сам упућен, није ни на далеководу био квар; причам за 6. јануар, већ на трафо станици), због којег нема ВОДЕ (вода је нестала 4. јануара; бежи извор подземне воде) и због кога не раде жичаре (ја сам био 6. и раде жичаре, наравно старе)...."
НОВЕ ЖИЧАРЕ НЕ РАДЕ, јер је неко закаснио са повезивањем истих на мрежу...
запослени у ЈП Скијалишта Србије су МИ рекли да очекују некад следеће недеље... ја се надам 14. 15.
ако сад не видите, идите лепо купите тегле, ил пиксле...
да вам пишем упутство како се враћа страница уназад на форуму, мислим да је превише, чак и да сте Амери....
O velicini snega govori slika automobila moga prijatelja na Staroj planini
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...65359575_n.jpg
KOmentarii su bili
/Moj auto na Babinom Zubu
gde ti vidiš auto, Kume? ;)
/Pa prepoznao sam ga po anteni, kume....
ја не знам око чега смо се сложили, ви рекосте да ништа не ради зато што, а ја реко зато ШТО :)
matori,vrlo dobro znam da koristim forum i da listam stranice,problem je u tome sto ovde svako iznosi svoje informacije,a sto se tice stare planine one se bas nesto i ne podudaraju,a ako ti nesto smeta moje pitanje...stvarno ne mogu da ti kazem ono sto hocu... pozdrav
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...79709564_n.jpg
mozda neko sumlja da je predhodna slika LAŽNA !? :hair:
Kakva šteta, sneg narokao a u hotelu nema gostiju :glavaozid Sa jedne strane mi drago da svima bude jasno kakve su to lopovčine i šarlatani a sa druge mi žalije ljudi koji su tamo zbog skijanja, valjda će brzo da reše te probleme...
Bravo za slike, to nam treba! Čitamo svakakve informacije ovde a jedino sa slikama možemo da steknemo kompletan utisak. Sigurno će biti fantastični uslovi čim se razvedri pa svi koji budete gore narednih dana slikajte što više.
SRB PI uvek ima prave informacije. Koliko sam ja saznao sinoc, dojava iz sela Crni Vrh, stare zicare rade ko sat. Hvala bogu snega ima, a novi ski liftovi najranije ce biti pusteni u pogon sredinom Januara.
Nadam se da ima bar pola od ovog na slikama, jer su slike sa jabuckog ravnista gde je golet... Dajte sa staza neku... Trudim se, al sad vise nemam svezih informacija nisam iso i necu ici bar jos 2 nedelje...
da li neko zna kakva je situacija danas na stazama,da li rade zicare?:dontknow:
Evo vracamo se sa stare planine, kuckam ovo iz kola, kao prvo put je skroz ok, od crnog vrha ima malo snega, ali nista strasno, guranje je malo potrebno pri parkiranju i isparkiravanju... Sto se.tice staze rade i konjarnik i suncana dolina, na dolini ima malo kamencica pri vrhu, a gornji deo konjarnika jepod ogromnim snegom koji nije najbolje utaban donja trecina staze skroz dobra, ali ne i odlicna, sneg je opet poceo da pada oko 13h, sve u svemu ok skijanje palo danas, nije bila preterana guzva... Evo i par slikica
Kako napreduje resavanje problema u novom hotelu?
jel' ima neku pravu informaciju?
Kad pocinje ponovo sa radom i to...??
Sad procitah na sajtu da su dobili struju i da hotel opet radi...samo jos nista kad zvaniscno krecu nove staze... http://www.stara-planina.org/vesti#8
Ja imam informacije da pirotska struja još nije popravljena. Ova knjaževačka nije dovoljna za hotel, gondole i nove žičare. Prekid u snabdevanju vodom je otklonjen, tako da sada ima vode, a da li će je biti dovoljno kad hotel bude bio pun - ostaje da se vidi :)
ocigledno ni sami ne stizete da citate postove cim se objave.Ja sam prvi u Srbiji objavio da je nestalo struje, kasnije su svi objavili, posle toga je bilo zvanicno saopstenje, zatim ponovo havarije iz drugog pravca i tako u krug.Zicare jesu radile toga dana, ne doduse sve i celo vreme ali su radile jer imaju nezavisno napajanje od hotela (vod iz Pirota), Zicare /vod iz Knjazevca
..itd
ma samo ostro Bitterman, bez izvinjenja.Doduse bolje da ,,verujete,, coveku iz Pirota koji je na skijanju u Bugarskoj i koji zna sve ,,nego meni iz Knjazevca,, sory Pirke morao sam
Visok snežni nanosi pokidali dalekovode
TRI SELA NA STAROJ PLANINI BEZ STRUJE
Autor: Agencija BETA
Meštani sela Pakleštica, Bela i Gostuša u trebalo bi da dobiju struju u toku dana
http://www.kurir-info.rs/static/imgs...-01/132944.jpg
PIROT - Meštani tri sela na Staroj planini kod Zavojskog jezera u opštini Pirot zbog nevremena i visokih snežnih nanosa koji su pokidali mrežu i dalje su bez struje, rečeno je jutros u dežurnoj službi pirotske Elektrodistribucije.
Žitelji sela u gornjem Visoku na Staroj planini juče kasno po podne dobili su struju, čije je snabdevanje bilo u prekidu od preksinoć zbog kvarova koje su izazvali sneg i nevreme. Dežurni u Elektrodistribuciji u Pirotu Mile Andonović rekao je da su otklonjeni kvarovi na dalekovodu u gornjem Visoku i da su struju dobila sela Koprivštica i Pokrovenik u srednjem Visoku.
"U delu opštine zvanom srednji Visok snežni nanosi pokidali su dalekovode i naše ekipe su od ranih jutarnjih sati na terenu. Očekujemo da i meštani staroplaninskih sela Pakleštica, Bela i Gostuša u toku dana dobiju struju", rekao je Andonović.
Tehnički direktor Fonda za građevinsko zemljište i puteve u Pirotu Slobodan Rančić rekao je da su putevi do sela u gornjem Visoku prohodni.
"Juče je očišćen sneg na putu do Hidroelektrane "Pirot", a ekipe danas čiste sneg na putevima do staroplaniskih sela Pakleštica i Bela gde je sneg viši od 40 centimetara. Snežni nanosi na pojedinim prevojima i na putu oko Zavojskog jezera viši su od metra", rekao je Rančić.
mALO da razbijemo monotoniju iz Bugarske
http://www3.vukajlija.com/var/produc...jpg?1325951702
Predlog menadzmentu za relamnu kampanju :ski: