Pogledati punu verziju : Ski Manijaci
Strane :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
Ah,neki Fischer RX 8.
Ti ces da castis turu,valja Fisher-a zaliti da bolje ide ustvari to mu dodje ko' prirodna maza za sve uslove!
ojla...vaša ekipa,mi stalno šalje ,da moram odgvorit na post ,ski-manijaci,mislim,fakat ne znam ,kaj da odgovoram...tu se nekaj piše tj. spominje Fischer,ja sam za sada na Atomic-u..eto toliko od mene
UTI
Svi samo pisu o skijanju...:glavaozid a snowboard?
ojla...vaša ekipa,mi stalno šalje ,da moram odgvorit na post ,ski-manijaci,mislim,fakat ne znam ,kaj da odgovoram...tu se nekaj piše tj. spominje Fischer,ja sam za sada na Atomic-u..eto toliko od mene
UTI
Cao Uti gde su slike?:sm018:
Ti ces da castis turu,valja Fisher-a zaliti da bolje ide ustvari to mu dodje ko' prirodna maza za sve uslove!
Ako se ne cujemo do sutra vidimo se,mozda zakasnimo koji minut...:dziveli:
To se ovde pije, to se priča o skijanju na Brezi....
A mi, nesretni, što moramo da radimo... glavaozid Neka, neka, naplatićemo vam sve cug ski iduće zime. I to sa kamatom. I Stevan i ja!
Pozdrav svima i lep provod na Brezi, a gledamo se na Skupštini u četvrtak.
Jao, Bato, tek sam sad video ovaj tvoj genijalan post:glavaozid
Ne idem nigde preko leta, nikakve nabavke i kupovine nema:sm022: - stedim za sledecu zimu... A onda :ski: :ski: :ski:
Vidimo se na Skupstini
Krecha_86
27.04.2006, 03:11
UTI
TO SE CENI, ATOMIC RULEZ!!!:sm022:
Eto, ne mogu da verujem! Ostavim vas same na manje od 24 h a vi se "raspisali" ko manijaci:sm022:
POP se razgalamio ko da je vec predsednik a ne zna sta ga danas ceka. Cuo sam da se sprema neka zestoka zavera, nego, necu o tome sad. :sm004:
Veliki pozdrav VUJCHE-tu i svaka cast za skije. Dobar izbor. Nadam se da ce iduce zime biti prilike da ih "testiramo", posto POP nije smeo da mi da njegove, uplasio se covek, misli da sam MANIJAK i da cu ih ....kvrccc...:sm018
Salim se Pope.:ok:
Vidim da se i Krecha javio. A prosto ne mogu da verujem da nije JANPI:cug:
Eto, ne mogu da verujem! Ostavim vas same na manje od 24 h a vi se "raspisali" ko manijaci:sm022:
POP se razgalamio ko da je vec predsednik a ne zna sta ga danas ceka. Cuo sam da se sprema neka zestoka zavera, nego, necu o tome sad. :sm004:
Veliki pozdrav VUJCHE-tu i svaka cast za skije. Dobar izbor. Nadam se da ce iduce zime biti prilike da ih "testiramo", posto POP nije smeo da mi da njegove, uplasio se covek, misli da sam MANIJAK i da cu ih ....kvrccc...:sm018
Ma testiraces ih sada nije problem,mada razmisljam sta da ponesem,hajde posavetuj me ti si tamo i znas uslove,Fischer RCX,Volkl RACE TIGER ili Rossignol POWER PULSION,hajde pomozi drugu,Atomomic nosi Krecha86!:dontknow:
Sta da ti kazem, znas i sam.
MAJ je mesec i znas kakav je sneg. Nema leda tako da ne moras da nosis RACETYGER.
Moj savet ti je da poneses sto kracu i meksu skiju. Ona krechina je idealna za ove uslove, tako da bi trebalo da i ti poneses nesto slicno.
:dziveli:
Ljudi, svecana je prilika danas, je l' da obucem odelo?
Svaka čast majstore. U Americi najcijenjenija skija za jurcanje po uređenim (i ne samo uređenim) stazama nije "neki" Fischer, već je :sm017: Fischer. Postoji puno skupljih skija, ali ne i boljih.
Ma znam da nije "neki" Fischer,to sam napisao malo da se pravim vazan.Od pocetka sezone mi je bila u planu za kupovinu uz Head XRC800 i Voelkl6*.Ovog zadnjeg niko ne prodaje koliko je dobar,a koliko pratim ni cijena mu nesto ne pada,a i Head nesto nije pretjerano u ponudi.
Nego sta ces nego da probas,a ja se nadam i da ce neka 14-ica stici do sljedece sezone pa da i ja malo probam to cudo od Elana.Valjda neces da budes kao Pop:sm018: .
Nego sta nego cemo probati!:ski:
99% da cemo "testirati" i ELAN SpeedWave 14:ok:
Pozdrav VUJCHE
ojlala ja sam testirala na Sljemenu,neki lady model Elan, u bojama benetton..hi ha...skije su bile lijepe,jer su imale super boje,no frendovi su testiral GSX i vele da su oduševljeni..hi,ha ..opet ja
UTI
Danas 27.04.2006.god zvanicno odrzana OSNIVACKA SKUPSTINA Udruzenja Ljubitelja Ski Sporta"SKI MANIJACI" u finom kafeu "KOZMO" .
Prisutni :Bojan,Kamelija,Milan,Bojo,Ski Bata,deWILe,Crazy,Dragon,Krecha 86,hehehe,Matrix,Fauler,Stevan,Flow,JovanitZa,POP6 7,Nemanjus i jos nekoliko ljudi kojima imena nisam zapamtio i izvinjavam se zbog toga!
Izabrani su ljudi za Upravni Odbor i to:
Predsednik POP67
Podpresednik Dragon
Generalni sekretar Stevan
Clan Ski Bata
Clan Krecha 86
takodje izabrani su ljudi za Nadzorni Odbor i to :
1.Crazy Kong
2.Bojan
3.Flow
4.Bojo
5.hehehe
6.Bata Bane
7.Stekan
Do zvanicne registracije a i posle toga NEKA NAM JE SRECNO I DUGOVECNO UDRUZENJE!:cug: :dziveli: :sm017:
:bday: nasem udruzenju:sm019: :sm011: :sm019: :sm011:
lujo manga
28.04.2006, 13:18
Svaka cast momci i devojke, zao mi je sto nisam stigao da vam se pridruzim.
Do narednog vidjanja, puno pozdrava.
:dziveli: :yay: :sm019: :sm019: :sm019:
bravo manijaci...sretno....
bravo manijaci...sretno....
Hvala uti :sm018: :dziveli:
P.S. A ti, zar ti nisi SKI MANIJAK?
ojlla..naravski da jesam ..ski manijačica sam ja..hi,ha....
ojlla..naravski da jesam ..ski manijačica sam ja..hi,ha....
E.... tako, sad je tek BRAVO!
Drugari, predsednik udruženja me je upravo (pre desetak minuta, telefonom) obavezao da celokupno članstvo udruženja obavestim o aktivnostima nekolicine naših članova koji se zajedno sa njim nalaze na skijanju na Brezovici. Naime, radi se intervjuu koji je naša ekipa dala novinarima iz Gračanice i koji bi, prema Popovim rečima, trebalo da bude emitovan u nacionalnom dnevniku RTV Pink sutra 30.04 ili prekosutra 01.05.2006. godine. Podrazumeva se da je gledanje Pinkovog dnevnika obavezno:) .
Što se skijanja tiče, zadovoljni su s obzirom na datum, od žica rade sidro i jednosed sa koga je lako odabrati stazu ka dole. Danas je čak padao i sneg. Vansnežne aktivnosti upražnjavaju aktivno, za sutra je zakazan taj čuveni GR(a)ONIK, :couto: a za prekosutra je u planu neko siroto jagnje :hair: .
Eto, ukratko, to je to... Još da vidimo i čujemo šta su rekli za televiziju.
P.S. Našem kolegi Manijaku, vragu šaljem lične a predpostavljam i vaskolikog manijačkog članstva želje za brz oporavak i što skoriji povratak na skije, posle današnje povrede.
Pozdrav!
ojla u koliko sati ide dnevnik na Pink tv,mislim da imam taj kanal..javite mi manijaci
UTI
Nisam siguran posto slabo gledam taj kanal,mislim da ide u 20 casova ili mozda cak u 19:30 uglavnom u tom periodu.
ojla u koliko sati ide dnevnik na Pink tv,mislim da imam taj kanal..javite mi manijaci
UTI
"Nacionalni dnevnik" RTV Pink ide tacno u 19.30, svakog dana. Vesti ko vesti al najzad ce imati sta da pokazu, jel?...:) :sm022: :sm021: :sm021: :sm021:
ja,imam PINK B i H,znači,neću moći gledat ,jer nemam RTV Pink..šmrc;(((
danas nije nista prikazano sedeo kraj TV-a ali nista:dontknow:
I ja sam uzalud cekao:sm022:
Bice sutra, valjda:dontknow:
ja,imam PINK B i H,znači,neću moći gledat ,jer nemam RTV Pink..šmrc;(((
Pa ista je to firma, samo je pitanje je li i program isti, a sumnjam da jeste... Doduse, nikad se ne zna, mozda i puste...
danas nije nista prikazano sedeo kraj TV-a ali nista:dontknow:
Danas nista... mozda sutrasnjem uredniku to bude interesantnije nego danasnjem....
I ja sam uzalud cekao:sm022:
Bice sutra, valjda:dontknow:
Heeeeeeeeej Stevaneeeeeee... citaj PP, ukljuci mob i tako to...
Ja se iskreno nadam mada imam losa iskustva na nekim mojim takmicenjima su bile ekipe RTS-a i snimali ali od prikazivanja nista,nadam se da su na pinku malo poslovniji.
www.kps-target.org.yu
ajmo na chat ljudi.... da nas bude vise
http://www.skijanje.co.yu/chat/index.html
ojllla manijaci sretan vam Međunarodni praznik rada !1. Maj..
.....Uti
P.S. možda ću imat sreće i uspjet vidjet reportažu,ak ne vi ćete mi napisat,kak je to zigledalo;-)))
ojllla manijaci sretan vam Međunarodni praznik rada !1. Maj..
.....Uti
Kako za koga,neko je danas morao i raditi,sreca pa mi je brzina vrlina a sporost mana,pa sam malo ranije zavrsio.
kaj,radit na !1. Maj...užas........
ekipo manijaci,ne znam da li znate,ali sad sam pročitala da je ubijena u svom domu,poznata alpinka Corrine Rey Bellet...
užas
UTI
Prilog sa Brezovice je emitovan veceras, 01.05. pred kraj Dnevnika, intoniran kao veseliji deo kosovske price.
Manijaci su dobili par minuta vremena sto je za svaku pohvalu i njima i uredniku Dnevnika.
Iako ime Udruzenja nije pomenuto u prilogu (montaza, sta cete... :sm008: ), Manijaci su svesno i savesno eksponirali simbole (grb na kachketu i jakni) Udruzenja i time nam osvetlali obraz.
Ajmo sad, u to ime...:dziveli:
Pozdrav!
Super sto je emitovano, pokusacu da cimnem nekog sa Pinka da nam presnimi prilog na VHS ili disk.
pokusacu da cimnem nekog sa Pinka da nam presnimi prilog na VHS ili disk.
To bi bilo sjajno:ok:
Super sto je emitovano, pokusacu da cimnem nekog sa Pinka da nam presnimi prilog na VHS ili disk.
To bi bilo super, al pozuri pre nego sto obrisu trake....
JoeBananna
03.05.2006, 00:51
To bi bilo super, al pozuri pre nego sto obrisu trake....
Ahoj
Iz dobro obavestenih izvora bliskih zadnjem delu premalenog mini busa
kojim smo se vratili sa Brezovice, saznaje se da je prilog snimljen u kucnom
izdanju, a Aca76 je organizovao sa snimateljima da dobijemo i sirovi
materijal koji su tamo snimali, pa moze neko i da ga premontira za
jutarnji program :sm021: i sledece zasedanje skupstine Ski manijaka
Vise komentara o tome kako smo se proveli u temi "skijanje na Brezovici 28.04 do 02.05.2006
Postrovani SKI MANIJACI i svi koji cete uskoro to postati,
ne bih ovaj dolazak sa Brezovice nazivao krajem sezone,ali moram da podelim sa vama ono sto vecina vas koji su tamo bili i znaju.Sve se sakupilo na jednom mestu sto se planine tice,dobar smestaj u hotelu MOLIKA,ukusna hrana,tradicionalno gostoprimstvo kakvo se na malo skijalista srece,poznati ljudi i u svemu tome i SKI MANIJACI-Matrix(svirac i fotograf),Koma(Jeca Pereca),Joe Banana,Aca76,JovanitZa i mama Goca,Symon(instruktor za uzivanje),Fauler,Deki,Ogi,Krecha86,Veca,Viktorija, Filip i moja malenkost POP67,a sneg izmedju 11i 13h super posle malo nezgodan i mek ali nikome to nije smetalo.Jako mi je drago da sam sa ovom ekipom proveo ovih divnih 5 dana na lepotici BREZOVICI!
Postrovani SKI MANIJACI i svi koji cete uskoro to postati,
ne bih ovaj dolazak sa Brezovice nazivao krajem sezone,ali moram da podelim sa vama ono sto vecina vas koji su tamo bili i znaju.Sve se sakupilo na jednom mestu sto se planine tice,dobar smestaj u hotelu MOLIKA,ukusna hrana,tradicionalno gostoprimstvo kakvo se na malo skijalista srece,poznati ljudi i u svemu tome i SKI MANIJACI-Matrix(svirac i fotograf),Koma(Jeca Pereca),Joe Banana,Aca76,JovanitZa i mama Goca,Symon(instruktor za uzivanje),Fauler,Deki,Ogi,Krecha86,Veca,Viktorija, Filip i moja malenkost POP67,a sneg izmedju 11i 13h super posle malo nezgodan i mek ali nikome to nije smetalo.Jako mi je drago da sam sa ovom ekipom proveo ovih divnih 5 dana na lepotici BREZOVICI!
Pozdravljam extra ekipu SKI MANIJAKA koja je pohodila Brezovicu proteklih dana, zahvaljujem se na super druzenju i posebno se zahvaljujem na tituli (instruktor za uzivanje) koju dobih na Brezi.Pozdravljam i SKI MANIJAKE koji ovog puta behu spreceni da uzivaju sa nama:ok:
Mozete posetiti galeriju slika,stavio sam nekoliko,a ako neko zna foru kako da ubacim klipove neka mi javi!Pozdrav:sm021:
pozdrav svim manijacima:sm018:
Evo i mene kao novopecenog manijaka. Pozdrav svima. Bilo je super.
Vidimo se uskoro na novom (letnjem) skijanju.
jovanitZa
03.05.2006, 19:47
pope kako ti je koleno?
Do ponedeljka cu da trpim,pa ako ne prodje bar malo,onda na kliniku...:glavaozid :couto:
Kazi mami:bday: i da mi je drago sto je poznajem i skijam sa njom!
Pope vozi odma u Ortopedsku na Banjici. Gledajuci te, nisam bas optimista. Moras da budes spreman za sledecu sezonu i da vozis blade.
Takodje za jovanitZinu mamu srecan rodjendan. (nek bude uz neku pesmicu Dj.Balasevica)
Do ponedeljka cu da trpim,pa ako ne prodje bar malo,onda na kliniku...:glavaozid :couto:
E, bre, predsednice, pa mene i tebe izgleda muci datum proizvodnje, posto sam i ja prosli put imao problrm sa rukom, ali...
NO SURRENDER!!!
Jovanitze,
pozdrai mamu i :bday: (njoj):sm019:
CrazyKong
04.05.2006, 13:07
Ama smo se pozdravljate...daj nesto sadrzajnije :)
Rece mi drugar da je pre neki dan na nekom kanalu, a nije Pink, gledao izvestaj sa Brezovice ???
Jer cuo neko nesto o tome ?
Crazy brate
da i tebe pozdravim :dziveli:
Bilo je na pinku i mogu ti reci da smo se dobro izreklamirali, mislim kao udruzenje. Videli su se kacketi, jakne ...
To je bitno:ok:
Ama smo se pozdravljate...daj nesto sadrzajnije :)
Rece mi drugar da je pre neki dan na nekom kanalu, a nije Pink, gledao izvestaj sa Brezovice ???
Jer cuo neko nesto o tome ?
Upravo jurim decka sa Pinka da nam presnimi prilog. Bice nesto...
jovanitZa
04.05.2006, 15:05
ej zahvaljuje se mama svima na cestitkama :)
@ pop67: ja vishe ne trpim,sutra me vodi keva na snimanje :(
a ti nemoj da se zezas ida trpish do ponedeljka,idi odmah kod lekara
Kazi mami:bday: i da mi je drago sto je poznajem i skijam sa njom!
Imaju u Cacku dobre pecenjare druze predsednice,imaju nogice tamo,resicemo to vec nekako ali mora da se zalije...:cug:
Šta si mislio, da mu otfikarimo nogicu ;)pa da je bacimo na roštilj???:sm022:
Naravno, dooooobro da zalijemo:cug::cug::dziveli:
Neki poznati likovi i na ovim stranicama:
http://www.skijanje.hr/foto.php
Bravo majstor-Vujo!
E, bre, predsednice, pa mene i tebe izgleda muci datum proizvodnje, posto sam i ja prosli put imao problrm sa rukom, ali...
NO SURRENDER!!!
Potpresednice,moja krstenica je u oker boji nije jos pozutela a da smo POTROSENI bogami jesmo,ali kada budemo na SPEED WAVE-u i krstenica ce se vratiti u zelenkastu boju,veruj mi...
NO SURRENDER,ALL SKI MANIACS!:sm017: :sm017: :sm017: :yay: :sm018:
Imaju u Cacku dobre pecenjare druze predsednice,imaju nogice tamo,resicemo to vec nekako ali mora da se zalije...:cug:
Znam da imate super pecenjare,a za nogicu nemam nista protiv,samo gledaj neku jacu,izdrzljiviju,da nemam opet iste probleme...:couto:
Al smo se raspisali u Maju mesecu a prosle god jedva da je 1 post isao dnevno u ovo vreme,ali tako treba da bude kada prijatelji i SKI MANIJACI komuniciraju!:sm017: :ok: :sm011: :sm004: :party:
Neki poznati likovi i na ovim stranicama:
http://www.skijanje.hr/foto.php
Bravo majstor-Vujo!
Uhvatio 5 minuta slobodnog vremena pa se malo raspisao,nije lose,a.
Na sajtu http://www.nacionalnidnevnik.com/ navodno se moze pogledati arhiva priloga. Ja sam pokusao na poslu i zaista postoji sektor Arhiva, cak i za ponedeljak 1.maj, kada je isao snimak sa Brezovice. Medjutim, iako nam je net solidan, nisam uspeo. Cak ni kod momaka koji rade na serveru kod nas.
CrazyKong
05.05.2006, 13:19
Na sajtu http://www.nacionalnidnevnik.com/ navodno se moze pogledati arhiva priloga. Ja sam pokusao na poslu i zaista postoji sektor Arhiva, cak i za ponedeljak 1.maj, kada je isao snimak sa Brezovice. Medjutim, iako nam je net solidan, nisam uspeo. Cak ni kod momaka koji rade na serveru kod nas.
Meni radi razbija :) pocinje od 30:00
Pop se sve nesto smeska i zapinje :bootyshak , jovaniTza je super :ok: , ali je Symon pravi car izvalio se i sunca se :sm017: :sm017:
Meni radi razbija :) pocinje od 30:00
Pop se sve nesto smeska i zapinje :bootyshak , jovaniTza je super :ok: , ali je Symon pravi car izvalio se i sunca se :sm017: :sm017:
Lepo sam ja rekao da si ti idealan za NADZORNI ODBOR,kriticar bez dlake na jeziku!
jovanitZa
05.05.2006, 14:00
hehehehe symon je bio najbolji stvarno...ehehehehehehe :P
crazy hvala :)
Symon je toooootalno cooooooooooooooollll!!!! Pravi je!!!!:smoke::sm017:Tek sad sam pogledao taj famozni prilog s Pinka. Predsedniče, šta da ti kažem, osim da ti stvarno treba portparol!!!! Ti si više za strategiju i taktiku, a medije prepusti kvalifikovanijima:bootyshak
JovanitZe, alal vera!:ok:
Bata Bane
05.05.2006, 16:24
Veliki pozdrav svim Manijacima
CrazyKong
05.05.2006, 17:09
Gde si Bane legendo ?
Bata Bane
05.05.2006, 18:10
Gde si Bane legendo ?
Evo brate nekim problemima:dontknow:
Nemanjus
05.05.2006, 18:45
Evo konacno sam resio problem sa postavljanjem komentara! Malo sam cackao po profilu i ispostavilo se da sam pogresno e-mail adresu napisao! Sucker!
Uglavnom, resio sam problem! Bice jos Manijaka!
Pozdrav svima od Nemanjusa
Dobro dosao NEMANJUS!:sm019:
Pozdrav za sve moje SKI MANIJAKE a da vam kazem i vi cete biti takvi kad predjete 40-u , ha ha ha samo polako nemojte zuriti:ok:
Druze dugo se nismo gledali,neobicno mi je,hajde malo zivota i daj budi aktivniji na forumu,ti si zacetnik SKI MANIJAKA!Puno te pozdravljam i jedva cekam da se vidimo!:yay: :sm019: :sm018:
Znam da imate super pecenjare,a za nogicu nemam nista protiv,samo gledaj neku jacu,izdrzljiviju,da nemam opet iste probleme...:couto:
Ulovicemo nesto,nema problema....
Pozdrav svima!:yay:
Zna li neko kako je stanje na Kopaoniku,da li ima snega? Mozda se prevare pa ukljuce neku zicu...
Zna li neko kako je stanje na Kopaoniku,da li ima snega? Mozda se prevare pa ukljuce neku zicu...
Planina je gola,ko od majke rodjena,nema ga ni za lek nigde.Sada prtrazuju staze,u potrazi za izgubljenim telefonima i drugim sitnicama koje pogubimo tokom skijanja!:hair: :sm018:
Evo dokaza da smo SKI MANIJACI(ne po znanju vec po zelji)...Aca 76 u akciji....
Ljudi hajde neka neko napise ako zna kako se kace klipovi,imam fenomenalne koje bih podelio sa vama!Pozdrav,:glavaozid
Na žalost, nemam pojma kako bi to mogao da izvedeš:sm006:. Zar nije isto kao i kad kačiš slike???? Valjda ovde ima neko pametniji za ove kompove od mene i od tebe, pa nećemo dugo da čekamo na te klipove.
DEKI 67 Dobrodosao medju clanove foruma i medju SKI MANIJAKE!
Ljudi hajde neka neko napise ako zna kako se kace klipovi,imam fenomenalne koje bih podelio sa vama!Pozdrav,:glavaozid
http://rapidshare.de/ stavi klipove na ovaj server
Bata Bane, mogu li Manijaci da pomognu nesto?
CrazyKong
08.05.2006, 10:30
Kakvi problemi....ne daj se brate
Brate IDEMO dalje.... juce Francuska...danas???????? sutra cemo videti,hajde aktiviraj se i da se gledamo sto pre!:sm017:
Samo da pozdravim celokupnu ekipu,i drago mi je da ste tako aktivni,što na terenu što na forumu.Vidimo se uskoro!:ok:
Samo da pozdravim celokupnu ekipu,i drago mi je da ste tako aktivni,što na terenu što na forumu.Vidimo se uskoro!:ok:
Pozdrav i tebi Borise,dugo te nema,hajde da se i ti aktiviras pa da oformis u Zvorniku filijalu SKI MANIJAKA.Pozdrav
A mozes da zipujes klip pa ga okaci kao atachment
Zahvaljujem se na informaciji Neo,i izvini sto malo kasnim sa zahvalnoscu!Mozda bi mogao da se pridruzis SKI MANIJACIMA obzirom da si u Doboju a da tamo ima i dosta skijasa nebi lose bilo da se organizujete tamo!Pozdrav,POP:cug:
Ovaj je NAŠ definitivno. Manijak, par exelance... nema šta...
http://img273.imageshack.us/my.php?image=slika138wd.jpg
CrazyKong
09.05.2006, 09:01
Ovaj je NAŠ definitivno. Manijak, par exelance... nema šta...
http://img273.imageshack.us/my.php?image=slika138wd.jpg
Tako cemo i mi u Julu na Durmitoru :ski:
Juli??? Durmitor??? Može!!!!
P.S. Gledamo li se danas na UO????
Juli??? Durmitor??? Može!!!!
P.S. Gledamo li se danas na UO????
Moze Durmitor... al za danas... mrka kapa... predsednik ne zove nadzor.... (to je valjda i normalno... :) :) :) )
Ni nadzor nece zvati predsednika kada bude imao sta da nadzire....Moramo da radimo,svako svoj posao i bicemo mnogo jaki!Pozdrav
Ni nadzor nece zvati predsednika kada bude imao sta da nadzire....Moramo da radimo,svako svoj posao i bicemo mnogo jaki!Pozdrav
Ne dao Bog da zovemo i da prozivamo predsednika... :couto: :hair: :glavaozid
Daj zadatke predsednice!!!
Eeeeeeeeeeeee... da li je to nama nas vrag dosao????
Di si care?? Kako koleno?
Dajte bre ljudi, kakve pecenjare????:glavaozid
Meni i Popu trebaju kolenca od VOLA:sm022: :sm022: :sm022:
Samo za popa i vraga: Pripazite vi ove sa slika... te govedje, svinjske, jagnjece... ostavite nama... :sm021: :dziveli:
Postovani Manijaci,
Izuzetna mi je cast i veliko zadovoljstvo da vas obavestim da je Upravni odbor Udruzenja odrzao svoj prvi sastanak, koji je protekao u radnoj i izuzetno konstruktivnoj atmosferi, uz povremene, veoma duhovite i, za nas Manijake inace karakteristicne, upadice.
Na sastanku su razmotrena brojna pitanja (kako strateska tako i operativna) i izazovi koji se pred nase Udruzenje postavljaju u prvim danima njegovog postojanja i donete su adekvatne odluke povodom istih.
Odredjeni su kratkorocni i sredjnorocni ciljevi, usvojeni odgovarajuci planovi i izvrsena je, tim planovima primerena, podela posla izmedju clanova UO.
Zvanican izvestaj sa ovog sastanka, kao i Zapisnik sa Osnivacke skupstine, bice dostavljen clanovima Nadzornog odbora Udruzenja do kraja ove nedelje.
Ostali clanovi Udruzenja (bar oni koji zive u Beogradu i okolini), kao i sira javnost, ce vise detalja o ciljevima i planovima Udruzenja moci da cuju u petak, 12.5. u 12:30, na talasima Radija "Studio B" (100,8 MHz), prilikom gostovanja predsednika i potpredsednika "Ski Manijaka" u ovoj cenjenoj medijskoj kuci.
Naredni sastanak UO Udruzenja ce biti odrzan najkasnije za mesec dana.
Srdacan pozdrav svim sadasnjim i buducim Ski Manijacima!
Uh, al' sam ovo napisao:sm011:
Majstore ovo si napisao za 10!:sm017: :sm017: :sm017: :sm017: :sm017:
Jeste li na sastancenju pominjali julski vikend na durmitoru :confused:
CrazyKong
10.05.2006, 13:59
@Stevan :sm017: :sm017: :sm017:
Za Durmitor ce biti objavljne informacije na forumu kada dodje vreme za to....cekajte ljudi sta ste navalili ima jos 2 meseca :)
Ovaj treci je najgori,guza mu je odrana...Ali ja moram da kazem da sam sa starim skijama probao da umesto stapova imam u rukama 1 "PRITKU" i mogu da se pohvalim da sam uspeo da savladam osnovne zavoje bez pluga.Ipak je fizicki jako zahtevno i skijasima koji imaju lakse rasterecenje na jednu stranu pravi strasan problem pri skretanju u suprotnu stranu!Stekane ti si kralj,veliki pozdrav:yay: :sm018:
Jeste li na sastancenju pominjali julski vikend na durmitoru :confused:
Spremajte se za 17. Jul na Durmitoru:yay:
Biche izlet na glecer,skijanje i malo takmicenje + after party + vrijedne nagrade + gosti iznenadjenja + gratis ski oprema za oni koji je nemaju + ........
Skijanje u shorcu:ski:
Mislite o tome:sm004:
Pozdrav
@Stevan :sm017: :sm017: :sm017:
Za Durmitor ce biti objavljne informacije na forumu kada dodje vreme za to....cekajte ljudi sta ste navalili ima jos 2 meseca :)
Naravno, ali da znate, SKIJANJE na Durmitoru je planirano za vikend 17.og Jula
Direktna autobuska linija + povlashcene cijene smjeshtaja...
Cekamo vas....
Javicu se uskoro sa novim informacijama
Dajte bre ljudi, kakve pecenjare????:glavaozid
Meni i Popu trebaju kolenca od VOLA:sm022: :sm022: :sm022:
Jao brate toliko sam se trudio da nadjem pravu zamenu a ti iz prve je nadje za obojicu!:sm017: Samo jos da dogovorimo sa Krechom86 da nas ne forsira da ga jurimo i bice sve u redu!
Nemanjus
10.05.2006, 23:41
Prvi put cujem da postoji mogucnost letnjeg skijanja na Durmitoru! Ajde koga ne mrzi nek malo pojasni o cemu se radi, na primer, koliko je dugacka staza, jel ima dovoljno snega itd...
Pozdrav svim manijacima muskog i zenskog roda!
Nema mi smile-ica :(
Nemanjus
10.05.2006, 23:42
:glavaozid :sm022: :cug: :dziveli: aha evo ih
Evo jos slika ski manijaka sa Sljemena, od subote 06.05.2006.
http://img234.imageshack.us/my.php?image=skijas0211ak.jpg
http://img98.imageshack.us/my.php?image=skicloseup14ro.jpg
Obratite paznju na cemu covek skija... ovaj vez ima bar 25 godina....
:sm017:
Naravno, ali da znate, SKIJANJE na Durmitoru je planirano za vikend 17.og Jula
Nije li 17 jul ponedeljak?
Coveku treba skinuti kapu i pozdraviti ga.Skija za DUSU,a to je po meni najlepse!
:ok:
Mamijaci nasa prva dama u udruzenju je na Brezovici kao i mnogi od nas imala povredu i tek danas su konstatovali prelom kosti u dlanu desne ruke.Zato koristim priliku da nasu JovanitZu pozdravim i pozelim sto brzi oporavak.:sm017: :sm011:
CrazyKong
11.05.2006, 15:33
Mamijaci nasa prva dama u udruzenju je na Brezovici kao i mnogi od nas imala povredu i tek danas su konstatovali prelom kosti u dlanu desne ruke.Zato koristim priliku da nasu JovanitZu pozdravim i pozelim sto brzi oporavak.:sm017: :sm011:
Nedaj se jovanitZe, brz oporavak :ok:
Postovani SKI MANIJACI i svi koji cete uskoro to postati,
Obzirom da smo krenuli u uniformizaciju clanova udruzenja i onih koji znaju da ce to postati,i da su neki vec i dobili nove kackete sa svojim nadimkom MOLIO bih one koji nisu bili u prvoj turi da ne zamere a da se na ovoj temi prijavljuju i da polako privodim listu porudzbine kraju za sledecu nabavku!
O majicama cu vas obavestiti koliko jos sutra!
HVALA na razumevanju!:sm018:
JoeBananna
11.05.2006, 16:40
Auh, bre Jovano, jovanitZo, izgleda da su ti sarski jaganjci bas opasni.
Umesto da, po dobrim starim obicajima, zrtvujemo neko jagnje za nasu
dobrobit, izgleda da za svako jagnje mora neko od nas da se nagrdi.
Predlazem da jaganjce ubuduce ostavimo na miru, Jovani da kupimo neki
kornjacin oklop da se ne povredjuje vise, a mi matoriji konji da se suzdrzimo
od stradanja kolenica i ostalih nogolomija :)
:sm019: zelim ti brz oporavak
Krecha_86
11.05.2006, 16:46
Ne daj se Ines...
Mamijaci nasa prva dama u udruzenju je na Brezovici kao i mnogi od nas imala povredu i tek danas su konstatovali prelom kosti u dlanu desne ruke.Zato koristim priliku da nasu JovanitZu pozdravim i pozelim sto brzi oporavak.
Ti i Mija uhvatili da kukate, depilirate noge i ostalo, a pravi ranjenici cute i trpe :)
Jovana, imas i od mene zelje za brz oporavak!
Covjeku treba dati titulu pocasnog doktora manijakologije!
lujo manga
11.05.2006, 19:35
jeeee, mogu li i ja da dobijem kacket i majicu, obecavam da cu biti veran clan ski manijaka, pozzzz
@jovanitZa: SREĆNE TI RANE JUNAČE!!!!! što bi rekli u narodnim epskim pesmama. PAŽLJIVIJE UBUDUĆE i da se što pre oporaviš!!!!:sm019::sm019::sm019:
@Stevan: :sm017::sm017: Alal vera za izveštaj! Sročio si ga... Svaka ti čas'!!!
Pozdrav za sve ostale manijake i požurite s prijavama popu za kačkete!
Prvi put cujem da postoji mogucnost letnjeg skijanja na Durmitoru! Ajde koga ne mrzi nek malo pojasni o cemu se radi, na primer, koliko je dugacka staza, jel ima dovoljno snega itd...
Pozdrav svim manijacima muskog i zenskog roda!
Nema mi smile-ica :(
Bice za nekoliko dana slicica i opsirnije....:ski:
Inace, lednik je dugacak oko 500m:ski:
Nije li 17 jul ponedeljak?
Izvinjenje - 16. JUL:sm017:
Jovanitze,:sm018:
zelim ti brz oporavak i preporucujem terapiju bioptron lampom, meni pomaze samo tako, preporodila mi koleno.
JovanitZeeeeee ja ti preporucujem vec oprobanu terapiju rakijom,iznutra... Pomaze sigurno:dziveli: !!! Nemoj da se izlezavas vec se spremaj za leto i Durmitor...
Brz oporavak ti zelim!!!
jovanitZa
12.05.2006, 00:09
@Pop mitjoooooooooo hvalaaaaaaaa :sm011:
@crazy tnx ;)
@joebananna povreda nije bila uzalud..jagnje je bilo fenomenalno,tako da mi ni malo nije zao xexe
@krecha mitjoooooo :) :*
@oggy hvala puno :)
@SkiBata xexexexexe super si..hvala
@vrag hehehe mija,hvala na savetu probacu
@bojo ej bre covece kakva crna rakija hahahaha mislim da sam dovoljno popila za narednih 5 godina
hvala vam jos jednom svima...super ste :*********
ShitZo, drz' se dobro i slusaj savete starijih.
Evo ti jos jedan savet: Nikad (ali nikad) nemoj da nosis granchice za jagnje u naruchju kad si na boardu, posebno ako pored tebe ima mushkih, makar bili i na skijama (iako nas vi boarderi bash i ne mirishete neshto).:sm022:
Pozdrav!
jotZo brzo ozdravi,
Pozdrav za tebe i mamu; ako ce da ti pomogne da brze zaraste da odsviram onu tvoju pesmu :)
jovanitZa
12.05.2006, 10:24
@hehehe hahahahahahahahahahahaahahaha mitjo mitjo hvala na savetu ;)
@matrix eeeeeeej pedjaaaa bas bih volela da cujem jos jednom kako je sviras :)
Brz oporavak jovanitZe.
Pozdrav
jovanitZa
12.05.2006, 11:50
hvalaaaaaaa :)
lujo manga
12.05.2006, 15:51
hehe, ja te ne poznajem ali brz oporavak i nazad na bord, pozdrav
Pozdrav svima potpresednik DRAGON i ja se vratismo sa radio emisije na studiju B,mogu slobodno reci vrlo zadovoljni kako je proteklo, a moram da istaknem i naseg domacina gospodina Dragana Popovica koji nam je omogucio jedan opusten i prijateljski razgovor!
Ako je neko slusao emisiju voleo bih da je prokomentarise da cujemo kako je to izgledalo pored radio aparata!Veliki pozdrav svima!:dontknow: :sm017:
Pozdrav svima potpresednik DRAGON i ja se vratismo sa radio emisije na studiju B,mogu slobodno reci vrlo zadovoljni kako je proteklo, a moram da istaknem i naseg domacina gospodina Dragana Popovica koji nam je omogucio jedan opusten i prijateljski razgovor!
Ako je neko slusao emisiju voleo bih da je prokomentarise da cujemo kako je to izgledalo pored radio aparata!Veliki pozdrav svima!:dontknow: :sm017:
Ja nisam slusao (bio sam na putu) ali bih rado cuo kako ste nas predstavili (mada ne sumnjam da je bilo dobro), pa molim ako je neko uspeo i da snimi tu emisiju, bilo bi lepo da taj zapis konvertuje u .mp3 format i da je ovde postavi kao attachment.
Pozdrav!
Krecha_86
12.05.2006, 16:39
Ja nisam slusao (bio sam na putu) ali bih rado cuo kako ste nas predstavili (mada ne sumnjam da je bilo dobro), pa molim ako je neko uspeo i da snimi tu emisiju, bilo bi lepo da taj zapis konvertuje u .mp3 format i da je ovde postavi kao attachment.
Pozdrav!
Ja sam snimio, sad sam na faxu pa kad budem dosao kutji, prebacitju u MP3 i uploadovati.
Pozz
Krecha_86
12.05.2006, 16:47
Koristim ovu priliku da se posebno zahvalim chlanovima Oggiju i Fauleru koji su me na Brezovici poduchavali PMOV-u (iz informacionih sistema) jer sam na kolokvijumu iz istog dobio 10ku!!!
Koristim ovu priliku da se posebno zahvalim chlanovima Oggiju i Fauleru koji su me na Brezovici poduchavali PMOV-u (iz informacionih sistema) jer sam na kolokvijumu iz istog dobio 10ku!!!
Bravo Mitjo... (shtreberu ni jedan!!!) :sm021: :sm021: :sm021:
To Mitjo... bitje nesto od tebe! :)
Krecho,
manje uchi vishe skijaj!!!:ski:
jel znash ti ono:
LEBA SE TI NECESH NAJESTI OD TE KNJIGE:bootyshak
[quote=jovanitZa
@bojo ej bre covece kakva crna rakija hahahaha mislim da sam dovoljno popila za narednih 5 godina
hvala vam jos jednom svima...super ste :*********[/quote]
Pa mlada si ti,ima jos vremena za tebe...Kad budem vracao Popa u formu zvacemo te na kondicioni trening...:cug: :sm019:
:glavaozid Jel tako Pope?:cug:
Krecha_86
12.05.2006, 20:45
Intervju koji su Ski Manijaci dali na Studiju B je prebacen u MP3 i moze se downloadovati sa sledece adrese:
http://www.pcoglasi.co.yu/skimaniacs/studiob-part1.mp3
http://www.pcoglasi.co.yu/skimaniacs/studiob-part2.mp3
Radi lakseg downloada, intervju je podeljen u dva dela od po 10ak minuta.
Pozz
jovanitZa
12.05.2006, 21:02
mitjoooo :sm019:
@ bojo dogovoreno ;)
CESTITAM mali Mitjo!:sm017:
Krecha_86
13.05.2006, 03:54
CESTITAM mali Mitjo!:sm017:
Hvala veliki Mitjo!!!
Uh, sto sam jeo tjevape sa lookom malo pre :P
Pozz
Ljudi sta se ovo desava,niko da napise recenicu da se niste sta naljutili?Hajde dajte predloge gde biste zeleli da idete na skijanje sledece sezone na vikende i na zimovanje 7 i vise dana.Radi se plan odlazaka na skijanje za sledecu sezonu i lepo bi bilo da cujem i vase zelje pa da uklapamo!Pozdrav:sm019: :sm011:
Idemo na Brezovicu!!!! :ok:
lujo manga
15.05.2006, 12:01
Francuska, Val d'Isere, naravno samo ako ima neka prihvatljiva ponuda. Pozdrav manijacima
Nema na cemu Mitjo.
Sto rece Oggy, bice nesto od tebe :)
Francuska, Val d'Isere, naravno samo ako ima neka prihvatljiva ponuda. Pozdrav manijacima
Bravo maistore!!! Francuska nego šta!!!:ok:
:ski: I Francuska i Austrija i Slovenija ...
Mada bi manijaci mogli da se organizuju i odu do Bugarske na jedno dobro :ski: i :cug:
Evo jedne lepe informacije,dobili smo mogucnost da izaberemo mesto ili vam STAND na EXPO ZIM-u koji za vasu informaciju ove godine ide od 30.11.-03.12. i odrazace se u u najvecoj HALI 1,ove godine prvi put zajedno sa sajmom TURIZMA.Ljudi da li znate sta to znaci?Koliko ce ljudi posetiti sajam u tom periodu?Koliko cemo kontakata tada imati sa razlicitim udruzunjima,firmama,turistickim agencijama i sl?Ja sam odusevljen i iskreno ne mogu docekati pocetak zimske sezone....
...ali zato organizujemo skijanje na HINTERTUX-u:hair: u periodu 05.08-10.08.2006.:yay:
Cenu i prevoz jos uvek neznam jer skupljamo ponude ali za par dana cemo izbaciti sve oko ovog LETNJEG skijanja na gleceru!
Sve vas puno pozdravljam,POP:sm018: :sm017: :dziveli:
Evo jedne lepe informacije,dobili smo mogucnost da izaberemo mesto ili vam STAND na EXPO ZIM-u koji za vasu informaciju ove godine ide od 30.11.-03.12. i odrazace se u u najvecoj HALI 1,ove godine prvi put zajedno sa sajmom TURIZMA.Ljudi da li znate sta to znaci?Koliko ce ljudi posetiti sajam u tom periodu?Koliko cemo kontakata tada imati sa razlicitim udruzunjima,firmama,turistickim agencijama i sl?Ja sam odusevljen i iskreno ne mogu docekati pocetak zimske sezone....
...ali zato organizujemo skijanje na HINTERTUX-u:hair: u periodu 05.08-10.08.2006.:yay:
Cenu i prevoz jos uvek neznam jer skupljamo ponude ali za par dana cemo izbaciti sve oko ovog LETNJEG skijanja na gleceru!
Mozda nebi bilo loše posjetiti Hintertux u periodu septembar-oktobar.
Niže su temperature a mogu se očekivati i padavine.
Sve u svemu ideja je super!!!
:sm017::sm017::sm017::ski::ski:
Glecer? Uh, to bi bilo zahvalno i za medijsku promociju. Kao, "Skijali usred leta" itd...
SPONSORS WANTED!!!!!!:ski::ski:
Rano prijatelju,rano,bez obzira sto je glecer u tom periodu radi samo par staza.Kako je jedan od rijetkih glecera koji rade jako puno se reprezentacija skupi tamo u tom periodu.Sto se tice skijanja ono je moguce do 12h,eventualno do 13h jer ti temperatura ne dozvoljava duze.Po meni puno bolja opcija 10 i 11mj. i nize su temperature i puno vise snijega ima.Ako bi se islo tek toliko da se kaze da smo bili u sred ljeta na skijanju ne bi nam bilo na zdravlje,jer dati 35€ dnevno za ski-pas da bi skijo 3-4sata mislim da je malko previse.Ovo su informacije od moje ekipe koja je bila prosle godine 01.09.
Izvini al sta smatras pod prihvatljivu ponudu ako uzmemo u obzir da je Val d'Isere po ocjenama razno raznih ski-magazina,takmicara a i nas rekreativaca najljepse skijaliste na svijetu:sm017: .
Pope,
lepa informacija da smo dobili shtand. Nadam se (99%) da cu i ja biti sa vama sva cetiri dana da promovisemo MANIJAKE i skijanje. Ponecemo laptopove, slike, snimke... napravicemo BOOM!!!!
Samo da do tada ti organizujes da dobijemo dukserice, jakne i kachkete.
Mislim da kad se pojavimo, svi ce nas mediji reklamirati jer cemo ih IMPRESIONIRATI!!!!
Sta mislite???
Vujche, ima li shansi da i ti dodjes na EXPOZIM?
Pope,
lepa informacija da smo dobili shtand. Nadam se (99%) da cu i ja biti sa vama sva cetiri dana da promovisemo MANIJAKE i skijanje. Ponecemo laptopove, slike, snimke... napravicemo BOOM!!!!
Samo da do tada ti organizujes da dobijemo dukserice, jakne i kachkete.
Mislim da kad se pojavimo, svi ce nas mediji reklamirati jer cemo ih IMPRESIONIRATI!!!!
Sta mislite???
Majstore ja uveliko radim na tome da se full uniformisemo i to je jedan od prioriteta za EXPO ZIM,A spisak tehnike koju cemo preneti tamo je vrlo impozantan,ma videcete sta ce to da bude!LUDNICA!Ima da nas slikaju neprekidno!Pozdrav:sm019: :sm019: :sm019: :sm019: :sm019:
Krecha_86
17.05.2006, 00:41
Cestitam Vam mali jubilej, dogurali smo do 1999. posta a onaj ko napise 2000. post dobija od chlanstva nagradno putovanje na Hintertux!!!
Krecha_86
17.05.2006, 00:44
E jel zna neko koliko Pancevo ima staza za skijanje???
Jaooo, kakva sluchajnost, pa ja sam sretjni dobitnik!!!
JUPI;)
Znam ja Mitjo!
P.S. A jel i ko zna odgovor dobije taj Hinter, :cug: i :sm019: ???
Baj d vej, ko je napisao 2000-ti post???
Mislim da counter netacno broji. Prvi post treba da bude #0000...
Pozdrav od mene i mojih majstora (da, majstori: zidari, tesari, armirachi....)
Jaooo, kakva sluchajnost, pa ja sam sretjni dobitnik!!!
JUPI;)
Jao mali Mitjo rodjen si da budes prevarant,svaka ti cast.
@Veliki Mitja-pazi da te majstori ne zazidaju i armiraju u zidine,pa da pise na zidu ovde je ....hehehe....
ojlll..ekipo ,kAJ na Hinter u osmom mjesecu...yeah,to bi bilo super,ak ću biti tu,idem s vama,jel možda idem u Provance,zato..jojjjjjj
Potrudicu se,necu nista da obecajem jer mi je to jos daleko,precizniji odgovor ce da bude u toj sedmici kad se bude odrzavo EXPOZIM.
Potrudicu se,necu nista da obecajem jer mi je to jos daleko,precizniji odgovor ce da bude u toj sedmici kad se bude odrzavo EXPOZIM.
E Vujche,Vujche ti predlazes da se okupimo za EXPO ZIM u Beogradu i da tada bude DAN SKI MANIJAKA a vidi sta si sada napisao!Zato smo se mi i dogovorili da DAN ipak bude vikend 10-11.02.2007 na nekoj planini u Bosni pa da mozemo da se nadjemo na sredini!Pozdravljam te prijatelju moj!:sm018: :dziveli:
Samo da prijavim članstvu da sam se upravo vratio iz Zagreba, gdje sam između ostalog, radio na širenju duha ski manijaštva. U vrlo srdačnom razgovoru sa predstavnikom ZG manijaka smo se, pored ostalog, dotakli uticaja informatičkih tehnologija na osnovni smisao življenja, tj. skijanje. Nadao sam se susretu još sa nekim predstavnicima ljubitelja skijanja, ali očito nisu imali slobodnog vremena.
Stekane,hajde molim te malo detaljnije o tvom boravku u Zagrebu,nisam siguran da sam razumeo napisano!I daj napisi sa kime si se video a ko to nije imao vremena!Pozdrav,POP
Ko je razumeo Stekana – shvatiće:sm004::ok:
@Pop67 i svim ostalim MANIJACIMA: HITNO, ali HITNO!!!! potreban logo SkiManijaka u elektronskom obliku!!!!! Ne dolazi u obzir ovaj sa kačketa slikani za avatar, već originalni file.
Ko je razumeo Stekana – shvatiće:sm004::ok:
@Pop67 i svim ostalim MANIJACIMA: HITNO, ali HITNO!!!! potreban logo SkiManijaka u elektronskom obliku!!!!! Ne dolazi u obzir ovaj sa kačketa slikani za avatar, već originalni file.
daj mail... imam corelov file
oops!!! pardon... u stvari nemam logo, imam samo oba natpisa SKI MANIAC, ako moze to... saljem o'ma'
sad imam toliko... jbg...
@Veliki Mitja-pazi da te majstori ne zazidaju i armiraju u zidine,pa da pise na zidu ovde je ....hehehe....
Pa ne gradim ja Skadar na Bojani Mitjo... uh druze, ne staj mi na muku, na'eb'o sam... skroooooooz....
@hehehe: 'FALA PUNO!!!! Sad sam vid'o! Čuj vid'o, skin'o!!!:ok:
Nadam se da će da posluži. Ali, i dalje ostaje molba za kusur znaka... Pa, kad bude...:yay::dziveli:
E Vujche,Vujche ti predlazes da se okupimo za EXPO ZIM u Beogradu i da tada bude DAN SKI MANIJAKA a vidi sta si sada napisao!Zato smo se mi i dogovorili da DAN ipak bude vikend 10-11.02.2007 na nekoj planini u Bosni pa da mozemo da se nadjemo na sredini!Pozdravljam te prijatelju moj!:sm018: :dziveli:
Pope,Pope jesu li to tebe oci pocele da izdaju u cvjetu tvoje najranije mladosti kad najljepse cvjetavas.Prvo ja sam predlozio 10-11mj za odrzavanje dana Ski Manijaca,a Vrag je predlozio da to bude oko EXPOZIM-a i ja sam ga samo podrzo u tome racunajuci da ce nas se jako puno skupit u te dane u BG.A drugo moj odgovor Vragu se odnosio samo na dolazak na EXPOZIM,znaci nikakav dan Ski Maniaca nije spominjan.Moji prijedlozi su bili ja se nadam dobronamjerni,gledajuci da nas se sto vise skupi.Sto se tice mjesta i vremena ja cu dati sve od sebe da se pojavim,ma gdje god to bilo:sm018: .
Pope,Pope jesu li to tebe oci pocele da izdaju u cvjetu tvoje najranije mladosti kad najljepse cvjetavas.Prvo ja sam predlozio 10-11mj za odrzavanje dana Ski Manijaca,a Vrag je predlozio da to bude oko EXPOZIM-a i ja sam ga samo podrzo u tome racunajuci da ce nas se jako puno skupit u te dane u BG.A drugo moj odgovor Vragu se odnosio samo na dolazak na EXPOZIM,znaci nikakav dan Ski Maniaca nije spominjan.Moji prijedlozi su bili ja se nadam dobronamjerni,gledajuci da nas se sto vise skupi.Sto se tice mjesta i vremena ja cu dati sve od sebe da se pojavim,ma gdje god to bilo:sm018: .
Vujche nista mene jos uvek ne izdaje,obzirom da si spominjao 10-11 mesec, a EXPO ZIM je nekako bas u krajem 11 i pocetkom 12 meseca,a obzirom na podrsku Vragu ja ne znam sto ti mislis da me bilo sta izdaje,samo sam ti skratio put prijatelju moj za 200 km i dodao mogucnost da skijas dva dana kao i svi mi!Usput ja sam ti neka posebna vrsta ne CVETAVAM u prolece,ja CVETAM ZIMI kada sm na skijama!Znam da nista nisi mislio lose jer nisi kvaran posto si skijas i SKI MANIJAK.POzdrav!:dziveli: :yay:
Te dan ovaj, te dan onaj. Ako mene pamćenje u ovoj mojoj penziji još uvek dobro služi, čini mi se da smo se saglasili (možda ne zvanično) da PRVO OFICIJELNO okupljanje manijaka svake godine bude na dan 25. septembra. Ove godine - u Beogradu. Na taj dan je, ako se ne varam, negde oko 20,35h Crazy Kong prvi put javno spomenuo ideju da se formira grupa pod imenom SKI MANIJACI. Taj dan je stoga uzet kao ROĐEN - DAN udruženja, termin za prvo zvanično okupljanje (na suvom:glavaozid) i sprovođenje aktivnosti u vezi s obeležavanjem datuma kao takvog:dziveli::cug:.
DAN SKI MANIJAKA zamišljen je kao centralno godišnje druženje SKI MANIJAKA na snegu:ski:, otuda i ideja da to bude 14.02. odnosno, nakon konsultacija levo-desno vikend u februaru.
Naravno, tu su i sva ostala druženja/skijanja/okupljanja i sl. Ova dva mu dođu kao zvanično „suvo” i zvanično snežno.
„A PROBLEMI - REŠIĆE SE!”:cool:
@ Bata: :sm017: :sm017: :sm017: :sm017: :sm017:
@hehehe: 'FALA PUNO!!!! Sad sam vid'o! Čuj vid'o, skin'o!!!:ok:
Nadam se da će da posluži. Ali, i dalje ostaje molba za kusur znaka... Pa, kad bude...
Bice i kusur, nadam se uskoro (dok resim ovo sa Skadrom na Bojani, tj. Lepenici... ("...tekla rekaaaaa, tekla, tekla reka Lepenicaaaaaaaaaa....."))
P.S. Vidis koliko sam puk'o... pevam od muke...:glavaozid :glavaozid :glavaozid
@hehehe: Tako ti je to kad se družiš sa dunđerima!!!!:glavaozid:glavaozid
Dan ski manijaka mora biti na snegu.
Ja sam takodje zainteresovan za glecer.
Pozdrav
Mozda i nije tako lose druziti se sa dundjerima,malo kuckas izgubis 250 kalorija,preneses 100 starih cigli igubis 1000 kalorija....je.. te mozes da napises knjigu KAKO BRZO SMRSATI.
Pozdrav za hehehe-a i da se sto pre resis majstora!
Mozda i nije tako lose druziti se sa dundjerima,malo kuckas izgubis 250 kalorija,preneses 100 starih cigli igubis 1000 kalorija....je.. te mozes da napises knjigu KAKO BRZO SMRSATI.
Pozdrav za hehehe-a i da se sto pre resis majstora!
Hvala na pozdravu druze al veruj mi, znam mnogo lepse metode za gubljenje kalorija... (da ne bih pisao detaljno o svakoj*, navescu samo jednu... skijanje)
*malo sam janpi, samo malo...
Pozdrav svim manijacima, ski manijacima...
Tako mi se zalomilo, jbg...:)
@hehehe...:
1. Ko se druži s dunđerima – ima para da zida ili...
2. ...već ima sazidano, pa renovira!
3. Ko ima para??? CRVENA BURŽOAZIJA!!!!!!
DOLE CRVENA BURŽOAZIJA!!!!!!!!!! :couto:
ŽIVELA RADNIČKA KLASA!!!!!!!!!!!:sm019:
Šala mala, druže, nemoj ljutiš!!!!:dziveli: Navijamo za tebe da izbaciš te dunđere iz kuće, pa da nas pozoveš u renoviranu gajbu, da ti je natenane, porušimo!!!!!:dziveli::cug:
Znam da nista nisi mislio lose jer nisi kvaran posto si skijas i SKI MANIJAK.POzdrav!:dziveli: :yay:
Ma druze ni L od loseg,da smo zajedno bili i raspravljali oko ovoga uz:dziveli: :cug: ,vidio bi da se u stvari malo zajebavam.To su male mane foruma sto se neki postovi drugacije protumace nego sto jesu.Kao sto rekoh di god da bude Dan Ski Maniaca ja cu dat 200% od sebe da dodjem.Ja moj dolazak vec sad potvrdjujem 90%,a onih 10% ce mo ostavit u slucaju ne daj boze neke bolesti ili nekih problema:yay: .
Ma druze ni L od loseg,da smo zajedno bili i raspravljali oko ovoga uz:dziveli: :cug: ,vidio bi da se u stvari malo zajebavam.To su male mane foruma sto se neki postovi drugacije protumace nego sto jesu.Kao sto rekoh di god da bude Dan Ski Maniaca ja cu dat 200% od sebe da dodjem.Ja moj dolazak vec sad potvrdjujem 90%,a onih 10% ce mo ostavit u slucaju ne daj boze neke bolesti ili nekih problema:yay: .
Ovo cemo zaliti najverovatnije sa "sponzorskom" gajbom MB piva!
OPAAAAAAAAAAAAA Mitjo!!!!
Da li ja to dobro naslutjujem da tjemo po defaultu da budemo janpi od MB-a????
@hehehe...:
1. Ko se druži s dunđerima – ima para da zida ili...
2. ...već ima sazidano, pa renovira!
3. Ko ima para??? CRVENA BURŽOAZIJA!!!!!!
DOLE CRVENA BURŽOAZIJA!!!!!!!!!! :couto:
ŽIVELA RADNIČKA KLASA!!!!!!!!!!!:sm019:
Šala mala, druže, nemoj ljutiš!!!!:dziveli: Navijamo za tebe da izbaciš te dunđere iz kuće, pa da nas pozoveš u renoviranu gajbu, da ti je natenane, porušimo!!!!!
I ja kazem UAAAAAAAAAAAAA!!! :)
P.S. Tacno je samo pod 2. a i to je moranje, jbg...
Uf,vidim da ce biti borbe,zestoke:dziveli: .
Krecha_86
20.05.2006, 16:45
*malo sam janpi, samo malo...
Mitjo, pazi da ti zid bude ravan, nemoj da boodes janpi, izdrzi jos par dana!
ojlal...ej o čemu vi tu pišete,sorry nisam tak često,ali barem nekaj da napišem.....manijačica
UTI
dunđer???????
OPAAAAAAAAAAAAA Mitjo!!!!
Da li ja to dobro naslutjujem da tjemo po defaultu da budemo janpi od MB-a????
Jao MITJO kako ce to da bude,pa oni ispred prodavnica kada nas vide ima da kazu da su AMATERI....:dziveli: :cug: :glavaozid
Mali MITJO,zid je uvek ravan,a mi ga samo u razlicitim stanjima drugacije opisujemo,ma kao da sam 1 u mladosti isti taj zid razbijao glavom i obrnuto...:glavaozid :glavaozid :glavaozid :glavaozid :sm017:
ojlal...ej o čemu vi tu pišete,sorry nisam tak često,ali barem nekaj da napišem.....manijačica
UTI
dunđer???????
Uti,
dundjeri su ljudi koji rade na gradjevini a zidarske struke su,a nas hehehe upravo prolazi kroz renesansni perod preporoda svoga doma pa se malo salimo sa njim.Da li ces ici u "PROVANSE"! Pozdrav od SKI MANIJAKA:dziveli: :sm018:
Uf,vidim da ce biti borbe,zestoke:dziveli: .
Jao brate,zamisli ritam,9.00 na stazi podesavanje skija,pa po 1 MB(ili slicno),prva zica zagrevanje,pa 1 opet i tako redom,bice tu i borbe za zivot!:glavaozid :glavaozid :glavaozid
Jao brate,zamisli ritam,9.00 na stazi podesavanje skija,pa po 1 MB(ili slicno),prva zica zagrevanje,pa 1 opet i tako redom,bice tu i borbe za zivot!:glavaozid :glavaozid :glavaozid
A rekli smo da ne pijemo vise (a ni manje) izgleda:ok:
A rekli smo da ne pijemo vise (a ni manje) izgleda:ok:
Symone ja cu biti konobar,stoji sto sam rekao!
Symone ja cu biti konobar,stoji sto sam rekao!
Ok u mom si taboru :yay: :ok:
Ok u mom si taboru :yay: :ok:
Moramo i KECELJE stampati sa SKI MANIJAK!
Moramo i KECELJE stampati sa SKI MANIJAK!
A bez opreme nista sto je i normalno
A bez opreme nista sto je i normalno
Bato ima da budemo atrakcija,gde god da se pojavimo!:sm017: :dziveli: :cug: :yay: :sm019:
ojllaal..thx za objašnjenje,ovo dunđer..ja imam jednog učenika,koji se tak preziva..još ne znam za Provance,no onak 90% da ću ići,samo ne znam datum...uhhh bilo bi ludo se skijat i uživat...manijaci..pozdravlja vas manijačica...nadam se da ste dobro,ja sam danas bila na Sljemenu,e da nisam se skijala;-)))..malko sam planinarila
Joj, rechi podrshke... mislish da bude ravan kako bih posle lakse :glavaozid :glavaozid :glavaozid :glavaozid :glavaozid ???
Hvala Mitjo, mali Mitjo!
Jao MITJO kako ce to da bude,pa oni ispred prodavnica kada nas vide ima da kazu da su AMATERI....:dziveli: :cug: :glavaozid
Yesss!!! Super, taman su me dundjeri navukli na "zidarsko"...
P.S. Za neuputjene, "zidarsko" pivo je ono od pola litra, a posto je zidarsko onda se zove jos i "pivo od pola kila" ili "veliko"...:sm004:
Uti,
dundjeri su ljudi koji rade na gradjevini a zidarske struke su...
Uti, nije ti Pop objasnio najbolje, dundjeri se zaista bave zidanjem ali to su ljudi koji ti oderu kozu s ledja i tvoj novac ocas postane njihov (na vise nacina....)
ojlalla...ajde da me bar neko doživljava od vas manijaka......manijačica uti
Krecha_86
22.05.2006, 02:24
Lenka Dunđerski, Laza Kostić, Santa Maria della salute.... http://www.srpsko-nasledje.co.yu/sr-l/1998/05/article-11.html
Shta je ovo???
Pa zar malo vrucine moze smetati SKI MANIJACIMA da napisu par slova?
Mislim, stvaaaaaaaaaarno.... citav dan ni jednog posta... sta ce tek biti kad pocnu prave vrucine?
Pozdrav manijacima i manijacicama!
Krecha_86
22.05.2006, 17:09
Shta je ovo???
Pa zar malo vrucine moze smetati SKI MANIJACIMA da napisu par slova?
Mislim, stvaaaaaaaaaarno.... citav dan ni jednog posta... sta ce tek biti kad pocnu prave vrucine?
Pa onda idemo na Hinter Mitjo ;P
Pa onda idemo na Hinter Mitjo ;P
Aj vodite i mene.
Ovo "vodite", mislim bash bukvalno...:sm022: :sm022: :sm022:
Krecha_86
23.05.2006, 03:49
Dok se vi zezate, mali Mitja radi kao pchelica...gotov je video spot ski manijaka i moze se downloadovati sa sledece adrese:
http://www.megaupload.com/?d=RRYR1Q3B
Dok se vi zezate, mali Mitja radi kao pchelica...gotov je video spot ski manijaka i moze se downloadovati sa sledece adrese:
http://www.megaupload.com/?d=RRYR1Q3B (http://www.megaupload.com/?d=RRYR1Q3B)
Samo ti Mitjo radi. Svaka cast.
http://www.megaupload.com/?d=RRYR1Q3B
Mali Mitjo svaka ti cast,lepo si ovo uradio samo treba iz celog materijala izdvojiti najlepse i najbolje,a ovo je delic onoga sto imamo.U svakom slucaju svaka ti cast radis kao pcelica PAVA!
Krecho:sm017::sm017:!!! Naročito mi se dopada kraj. Prava akciona scena!!!!
Pozdrav svim ski manijacima dugo me nije bilo, razlog je posao nisam imao vremena da sednem za komp,skinuo sam spot i sta reci nego svaka cest!!!Dali je neko raspolozen za rafting Tarom,mogli bi se organizovati i otici na najlesu reku u evropi a i sire
A evo i mene,
tjopavog VRAGA:ski:
vidim da se POP bas aktivirao, pet njegovih postova pa jedan NASH:bootyshak
Pozdrav svima i dajte ljudi, radite nesto, makar to bilo i zidanje (pozdrav hehehe):sm018: :cug:
A evo i mene,
tjopavog VRAGA:ski:
vidim da se POP bas aktivirao, pet njegovih postova pa jedan NASH:bootyshak
Pozdrav svima i dajte ljudi, radite nesto, makar to bilo i zidanje (pozdrav hehehe):sm018: :cug:
Hvala druze... brzo cu ja ovo da otkacim pa se vracam pravom poslu (manijackom, naravno)....
E ljudi ovaj moj saboras po povredi hoce nacisto da me upropasti,pa moram da odgovaram na poruke,hajde i ti cesce pisi pa cu ti odgovarati ili se javi pozeleo sam da te cujem!
@hehehe-druze moj zavrsices ti taj posao pa ces da nas zezas posle sa visine i jedno1200kvadrata!
SKI MANIJACI zahvaljujuci Vragu i Igoru mozete pogledati sta je pravi skok............inace izveden na BREZOVICI:hair:
Hvala druze... brzo cu ja ovo da otkacim pa se vracam pravom poslu (manijackom, naravno)....
Pa Veliki MITJO kad' ces da pocnes da radis?Ne to sa zidanjem vec.... znas ti sta ja mislim...:bootyshak
Posto smo na neki nacin odredili SLAVU MANIJAKA, mislim da bi trebali da razmislimo i nadjemo nasu "himnu" ili pesmu koja ce biti - nazovi HIMNA MANIJAKA!
Lepo bi bilo da bude sa nasih prostora, zbog pevanja.
Znam da ce vecina reci
Belo Dugme - Ajmo u planine
ali mozda ima jos nesto?
Hajde da vidimo predloge i da izaberemo i himnu SKI MANIJAKA,evo i mene sa predlogom,NAVALI SE SAR PLANINO!:dziveli: :dziveli: :dziveli: :dziveli: :dziveli:
Ozbiljan sam VELIKI POGLAVICO:sm022: :sm022:
Ozbiljan sam VELIKI POGLAVICO:sm022: :sm022:
Ma i ja sam ozbiljan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne zezaj se.
Ako cemo tako onda daj da uzmemo
BALKAN od Stulica!!!:sm022:
"UDRI JACE, MANIJACE!" - Dino Dvornik i Rambo - xexexexe!:sm022:
Zdravo drugari sta se radi?
Ja rmbacim pa me nema,:glavaozid izvinite...Kad malo prodje guzva tu sam...
Pozdrav svima:yay:
Krecha_86
25.05.2006, 00:53
Predlozi za himnu:
Azra-Balkan
Sarlo Akrobata-Niko kao ja
Ivan Gavrilovic-Zima
Bijelo Dugme-Ajmo u planine
CrazyKong
25.05.2006, 09:38
Na svim glecerima u Alpima je zadnja dva dana palo 20-30 suvog prsica, a od jutros je sunce bez vetra......a mi sedimo ovde i raspravljamo o himni :glavaozid
Na svim glecerima u Alpima je zadnja dva dana palo 20-30 suvog prsica, a od jutros je sunce bez vetra......a mi sedimo ovde i raspravljamo o himni :glavaozid
Gde si VANGA opet si bacao koskice za prognozu....niko te nema takvog!Pozdrav !:dziveli:
Najbolje da nam Beogradski sindikat uradi himnu!
CrazyKong
25.05.2006, 13:35
Najbolje da nam Beogradski sindikat uradi himnu!
:sm017: :sm017: :sm017:
Nemanjus
25.05.2006, 16:55
Pozdrav svim manijacima!!!:cool:
@hehehe-druze moj zavrsices ti taj posao pa ces da nas zezas posle sa visine i jedno1200kvadrata!
Ne preteruj Mitjo... mislice neko da je istina pa ce da dodje da mi uteruje... reket, mislim, pa tju posle stvarno da radim :bootyshak :bootyshak :bootyshak
Pa Veliki MITJO kad' ces da pocnes da radis?Ne to sa zidanjem vec.... znas ti sta ja mislim...:bootyshak
Predlozi za himnu:
Azra-Balkan
Sarlo Akrobata-Niko kao ja
Ivan Gavrilovic-Zima
Bijelo Dugme-Ajmo u planine
Zbog multi-ovog/onog naseg Udruzenja predlazem Elektricni Orgazam- Igra R&R cela Jugoslavija (i onako je od pre neki dan definitivno vise nema)
Ljudi hajde da umiksujemo SVIRA ROCK & ROLL CELA YUGA,BALKAN i MANIJAK,pa da takav mix bude himna!Mali MITJA ce da odradi pricu,ali mix od celih a ne secenih pesama!Pozdrav svima,e stvarno ste kreativni i kefalo vam radi 1000 na sat.Stvarno ste SKI MANIJACI!:sm017: :dziveli: :sm018: :hair: :sm017:
joj ljudi evo me..nisam vmma se javljala,jel se nisam znala ponovo ulogirat,no uspjela sam ,tj vaš webmaster mi je pomogao...nadam se da ste ok..ovdje je hladno,pogotovo navečer......
uti
posebna zahvala hehe i pop-u
joj ljudi evo me..nisam vmma se javljala,jel se nisam znala ponovo ulogirat,no uspjela sam ,tj vaš webmaster mi je pomogao...nadam se da ste ok..ovdje je hladno,pogotovo navečer......
uti
Nema na cemu nasa SKI MANIJACICE!:ok: :cug: :sm003:
Sitnica, uti, sitnica...
Nema na cemu nasa SKI MANIJACICE!
Pa valjda je naša... naime, svi smo mi naši..., ili da i tebe lepo zamolim da ponavljas zamnom... :sm021: :sm021: :sm021: :sm021: :sm021:
Narode cuo sam se sa Vragom danas,zamislite pozvao me je a stajao je pored zicare popularne 2 koja je RADILA a skijanje je bilo do podstanice,tako da mi je dao ideju da organizujemo produzeni ski vikend u junu tacnije od08.06 do11.o6.Pozvacu ja gen direktora da vidim za cenu!Veliki pozdrav od Vraga za sve SKI MANIJAKE!Do pisanja!:dziveli: :sm018:
Krecha_86
28.05.2006, 15:44
Tooooo MITJO, ocemo na skijanje........vec me hvata kriza!!!
Pizzeria-Tina
28.05.2006, 22:01
Pogledaj slike :hair:
A ja juce jos vise sjebo koleno!
Sad mi oteklo i boli ko sam VRAG!
A ja juce jos vise sjebo koleno!
Sad mi oteklo i boli ko sam VRAG!
Hmmm... kad ga gleda, reko bi covek za ovog vraga da je normalan... al vid' chuda...
Pa brate... nemam reci...
Ali ne na skijanju, nego je Igor pokusao da mi kamenom "otfikari" :awm2: koleno pa sam morao da skocimi izbegnem ga i zbog tog naglog pokreta sad imam otok i boli, ko sto rekoh - ko sam VRAG!
Ali ne na skijanju, nego je Igor pokusao da mi kamenom "otfikari" :awm2: koleno pa sam morao da skocimi izbegnem ga i zbog tog naglog pokreta sad imam otok i boli, ko sto rekoh - ko sam VRAG!
Uh... izvini za ovo normalan ili ne... al bas sam pomislio da nisi mogao da odolis snegu...
Drzi se druze i ozdravi... takvo koleno nece moci u kalendar..:sm021:
Neeee.....
Necu ja U kalendar.
Ja ocu da slikam ZA kalendar!:sm004:
:cug: :dziveli:
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.