Pogledati punu verziju : Ski Manijaci
Strane :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
valdevit
19.12.2005, 17:41
nikako...pocheo sam da idem na vezbe za kichmu koja je u loshem stanju,a vrat mi je u kritichnom,tako da sad moram da vozim kao zena :( mislim sad,ako bi se ishlo ovijeh dana na vikend :D shto se tiche srca,imam blog,al KAO to nije nishta strashno :D
Mi smo isli na Kopaonik ako nisi citao,a sledeci vikend Bojan i ja idemo na Zabljak na seminar,a u nedelju najverovatnije u povratku na Jahorinu,ako mozes sa nekim da se dogovoris pa da u nedelju dodjete na Jahorinu tamo ce biti i Crazy i jos neki poznati ljudi pa odluci...Je.... ti kao da si pobegao iz Alan Forda sa tvojim bolestima,konsultuj se sa doktorima da li ti uopste smes da vozis board i nemoj nikada vise da podcenjujes zene boardere jer ja jos nisam video muskog boardera koji bolje vozi od Sneske Pajic!:dziveli:
drago mi je da vam je bilo ok,zao mi je sto nisam bio i ja,bili su mi gore par ortaka,slicni su vam utisci...ima dana,skijacemo... slazem se sa tobom sto se zena tice,meni je devojka bila instruktor kada sam pocinjao sa bordom i ja sam prezadovoljan sa onim sto mi je ona pokazala i impresioniran njenim znanjem...zena zmaj!:cug:
Pozdrav za ski manijake koji su mi dali podrsku :) naravno i za one koji nisu :) :) i nadam se da cemo se naci na nekom ski vikendu posle NG posto do tada radim i pre necu moci :ok: .
valdevit
19.12.2005, 20:14
pa,prichao sam sa likom,koji mi inache drzi vezbe,radi na kopaoniku,kao spasioc i rekao mi je da nece biti nikakvih problema,ako budem redovno ishao na vezbe :D
valdevit
19.12.2005, 20:25
kad je sledeci sastanak :confused: :D
Bata Bane
19.12.2005, 23:38
Hvala ti, dyape:ok: ali nije meni vazan redosled, nego me je povredilo to sto me se Bane nije ni setio:(
Ma daj druze moj greska se omakla, nema razloga za ljutnju, evo ja cu ako treba poslednji da se upisem
Bata Bane
20.12.2005, 06:12
Ajde da organizjemo neki Kopaonik radnim danom, ja jedino tad mogu
CrazyKong
20.12.2005, 08:56
E ajde da organizujemo neku Cortinu radnim danom :D :D :D
Ajde da organizjemo neki Kopaonik radnim danom, ja jedino tad mogu
bane ,ako si raspolozen da idemo ove nedelje do petka (najkasnije subote) ja sam za. imam i ortka koji je trebao da ide sad u nedelju i sigurno ce biti raspolozen da ide i sada, jedino je problem sto on ne vozi. ako si ti 'za', zovi me pa da se dogovorimo.
ajde, dajte da se dogovorimo sto pre.
znam, siguran sam da je slucajno bilo i nemas frke, drugi bi se setio i dopunio. zato smo svi tu, ne moze jedan da pamti sve :)
Mene je eliminisao zbog tri minusa na sastancima :cool:
Isao bih i ja na taj Kop, nije bitno koji je dan u pitanju.(ako Stariji Manijaci nemaju nista protiv)
CrazyKong
20.12.2005, 15:30
Bojane ja i ti isto mora nesto da se dogovorimo kada nece da nas zovu :mad:
Uplasili se nas tehnicara :D
Mislim hiljadu dok ne pocne vise zica da radi, posle je 1500.
CrazyKong
20.12.2005, 15:48
Zezam se Pope...navno da bih isao, ali dobro si pretpostavio da ne mogu zbog posla :( Bice jos prilike, tame negde sledece godine...
Zice rade 9 - 14:30 i skipass je 1000,
poludnevni od 11 je 800 din.
Uzivajte sutra momci :ski:
Hvala Crazy na lepim zeljama,a ti Chera ako hoces da ides sa nama molim te da to potvrdis ako imas kola da bi i Misko mogao sa tobom da ide!
Nemam auto, a i bus prvi je u sedam, tako da postoji samo dobra volja. Ako nesto iskrsne u svakom slucaju cu javiti.:ok:
CrazyKong
20.12.2005, 16:12
Sprema se sneg sutra...izgleda da cete imati isto vreme kao i mi u Nedelju...
Nego, svratite mi kod bake da se javite i izvinete u moje ime sto me nema...red je :D :D
A Baneta obavezno kod onih za 10 EUR :D
Prsti prsti bela staza :ski:
:cool: Vi se ne smirujete:ski: :ski: :ski:
CrazyKong
21.12.2005, 09:51
Dakle,
Jutrosnji izvestaj sa Kopaonika od ekipe MANIJAKA (Pop, Bata Bane, Djape Zmaj).
Vreme, hladno (-8), provejava sneg, vetar duva na vrhu Karaman (kao i uvek).
Od zica rade samo Karaman Greben i novi Karaman
Staze nisu skoro videle ratrak (mada zbog padavina zadnjih dana mozda su i radili nesto ali se to ne vidi)
Djape Zmaj odmah po izlasku iz kola pao sa daske i povredio palac...nadam se ne ozbiljno
Dakle,
Jutrosnji izvestaj sa Kopaonika od ekipe MANIJAKA (Pop, Bata Bane, Djape Zmaj).
Vreme, hladno (-8), provejava sneg, vetar duva na vrhu Karaman (kao i uvek).
Od zica rade samo Karaman Greben i novi Karaman
Staze nisu skoro videle ratrak (mada zbog padavina zadnjih dana mozda su i radili nesto ali se to ne vidi)
Djape Zmaj odmah po izlasku iz kola pao sa daske i povredio palac...nadam se ne ozbiljno
Nastavak LIVE manijačkog prenosa današnjeg skijanja: Kažu da radi rtanj, karamani i još ponešto što ne zapamtih. Ekipa manijaka upravo lomi stazu kod rtnja .... GO MANIACS, GO !!!!:yay: :ski:
ce izvestaj sa kopa?
mogli ste da se malo ranije organizujete.
sta kazete na novi izlet 08.01.2006.?
ja tesko, gomila posla...
yzma (palestinac), bata bane i pop67
E ste gore skijali ili jurili engleskinje? :ski:
pljahh, bolji je bio sledeci zaokret...
valdevit
21.12.2005, 20:46
kad idete ponovo :confused: da sam znao ranije,krenuo bi sa vama :D
slika sve govori
'ladno iste jakne ! ;)
koje su ??
Palestinac, dobra ti marama, imam i ja jednu takvu _nema_mira_nema_rata_bez_Jasera_Arafata_ al' cesto furam rolku pa me davi :mad:
Joj, ljudi, kako mi je krivo sto nisam mogao ni na jedno od ova dva skijanja da odem:glavaozid, a bas mi te jednodnevne varijante najvise odgovaraju.
Ali, od sledece nedelje bi trebalo da sam slobodan sto se tice posla, pa onda mogu da :ski:
Bata Bane
22.12.2005, 13:26
Aaaaa, evo i mene, dotako se kompa. Sta reci, jebote krenuli smo u 02 h i posle mojih dva dana ne spavanja, ali sta je sve to za jedno dobro skijanje. Do gore je sve do Brzeca islo ko po loju, ali od Brzeca do Kopa snezna oluja i minus 10, ali Reno clio nikad bolji, i ne trebaju lanci. Dobro je, dobro je, samo da nije one cene u Grandu, Pope moram da ti ispravim nije 510, nego 560 dinara one dve kafe. Sledeci put molim vas malo vise ucesnika i bar tri automobila, sve u svemu dobro je bilo, dobro drustvo i dobro skijanje:yay: :yay:
valdevit
22.12.2005, 14:32
jel idete sledece nedelje :D :confused:
Palestinac, dobra ti marama, imam i ja jednu takvu _nema_mira_nema_rata_bez_Jasera_Arafata_ al' cesto furam rolku pa me davi :mad:
nosi je preko rolke, ja je stavim oko rolke i tek onda obucem jaknu, slicno kao sal.
finskaus
22.12.2005, 14:40
@valdevit gde zivis na nbgu?
valdevit
22.12.2005, 15:00
......45.......
Priprema za veliki skok...Dyape u akciji...
kakva ti je ovo kapa brate?
Uf, sad mi se bash ide. Bash bash :). Dakle, meni shkola traje do sledeceg petka, pa bilo koji dan posle, idem sigurno, mada 4-og vec palim u Bugarsku. Bash cu se jako potruditi da na sledece skijanje idem obavezno.
Juce na Kopaoniku je bilo jako lepo.Skijanje od 9-15.30,cena jednodnevnog ski pass-a 1000din do N.G. aposle 1500din.Radilo ve dosta staza,svi Karamani,Malo Jezero,Suncana dolina,Marine vode,cetvorosedi jako spori,na temperaturi od -12 i jak vetar bukvalno se smrzavs dok se vozis najsporijom brzinom.Cene tplih napitaka KATASTROFA,2 esspresa+2 kisele vode+vocni caj=460din u DOLY BEL-u,a u GRANDU 2esspresa+1 kis.voda+vocni sok=510din,PLJACKA.Najbolje sredjena staza Marine vode,Put se dobro i redovno cisti sa dobrim gumama ne trebaju lanci!Drago mi je sto sam skijao sa mojim drugom Banetom i sto je Zmay probao svoju novu dasku i sto smo ipak ispunili jos jedan ski MANIJACKI dan na snegu.Pozdrav svi MANIJACIMA i svima koji ce nam se uskoro pridruziti.Poseban pozdrav za momka po imenu VLADIMIR iz Gorske Sluzbe Spasavanja!
dobre su vam slike pope,bravo...pretpostavio sam za cene ali nema veze,cacani dolaze do zuba naoruzani...[viljamovkom i pivom]... kako obican smrtnik kao ja da kupi kacket ako smem da ga nosim?
Clio-om ste isli a ne golfom :dontknow: .
Pope bez komentara sam.
sledeci put dajte malo ranije da se dogovorimo....
Cao Bojo smekeru Cacanski,cena kacketa je 10E i imas ga kod mene a to je sto bi rekli proizvodjacka cena niko nema zaradu od toga.Ja sutra idem na Zabljak,ali necu preko Cacka vec preko Valjeva pa sada nemam ideju kako bih mogao dati ga dostavim,imas li ti neku ideju?Pozdrav,POP:dziveli:
prolazis li kroz pozegu? imam prijatelje tamo a mozda bih mogao i ja da dodjem
nosi je preko rolke, ja je stavim oko rolke i tek onda obucem jaknu, slicno kao sal.
jel ti ovo kapa na glavi na slici sa kopa?
Da brate,idem preko Kosjerica i moram u Pozegu!
u koje vreme mislis da ces biti tamo?
POP-u 76 Zelim uspesno obnavljane licence i dobar sneg pod skijama . . .
Za BOJA evo motiv sa kape:
http://www.skijanje.co.yu/images/kacket_300.jpg
Pozdrav za sve ski manijake a i one koji to jos nisu, zanima me da li se planira odlazak na Igrista, kazu da je tamo ok za ski manijake u zacetku kakav sam ja naprimer.Mogao bih da povezem troclanu ekipu od Sapca posto u njemu zivim:ok:
jel ti ovo kapa na glavi na slici sa kopa?
da, manijacki kacket
@bojo:
sad sam skapirao nasta mislis... u spustu nosim kacigu na glavi
CrazyKong
23.12.2005, 09:54
Ja paniram Igrista na povratku sa Jahorine u Petak 30.12, ali jos cemo videti sta ce biti....
valdevit
23.12.2005, 14:12
crazy,kad idesh sledece nedelje :confused: hocu i ja :D
Bata Bane
24.12.2005, 00:50
Pedja upisi se tamo za topic povrede na skijanju....kako je palac:eek:
Bata Bane
24.12.2005, 01:08
'ladno iste jakne ! ;)
koje su ??
Brate,
Pa manijaci su uniformisani od glave do pete:yay: i dalje
Bata Bane
24.12.2005, 02:14
Uskoro ce se manijacima verovatno i prikljuciti i jedna vrlo poznata licnost, ocekujemo ga i da ga pozdravimo:yay: :yay: :yay:
valdevit
24.12.2005, 11:16
jel idete ove nedelje na neku planinu,vozi mi se samo tako :( :confused:
Ljudi, izvinjavam se zbog svoje pasivnosti u poslednje dve nedelje:o, stalno sam bio u guzvi:dontknow:, ali sad sam zavrsio sa poslom i slobodan sam:yay:
Vracam se :ski:
jel idete ove nedelje na neku planinu,vozi mi se samo tako :( :confused:
jesi li ti siguran da smes i mozes zbog kicme i srca? nisu to naivne stvari.
stevane, welcome back :ok:
valdevit
24.12.2005, 12:27
ma,ne smem da ludujem,al normalna voznja moze :D
Bata Bane
24.12.2005, 19:45
Polako nesto cemo vec organizovati:ok:
Bata Bane
24.12.2005, 19:49
Pop je na Zabljak danas, poslednja informacija da zice rade a snega koliko hocete a sto je najvaznije provod je do ja..:ok:
CrazyKong
24.12.2005, 19:57
Evo izvestaja sa Jahorine
EXTRA Skijanje, sunce, staze sredjene, radesve zice.
Ciljna Kuca je:ok:
Ocekujem sutra Popa i Ozona da mu damo malo :ski:
Jedino sto prognoza nije bas najbolja, ali sta da se radi.
Pozdrav svim MANIJACIMA
Bata Bane
24.12.2005, 19:58
Bravo majstore evo MANIJAKA i na Jahorini
Evo izvestaja sa Jahorine
EXTRA Skijanje, sunce, staze sredjene, radesve zice.
Ciljna Kuca je:ok:
Ocekujem sutra Popa i Ozona da mu damo malo :ski:
Jedino sto prognoza nije bas najbolja, ali sta da se radi.
Pozdrav svim MANIJACIMA
radi praca?
EDIT: Sad sam video ski info i vidim da sve zice rade, sto je za svaku pohvalu, osecam da nema zive duse. Dokle bese ostajes?
Danas je bio MASI seminar na Durmitoru.
Bilo je super
Ima dosta snijega, sunca, bilo je skijasa
Sta da vam kazem, dodjite
Od NASIH su bili Pop, Ozon i ja
Potrudicu se da vam posaljem neku sliku
Pozdrav:) :) :)
@bojo:
sad sam skapirao nasta mislis... u spustu nosim kacigu na glavi
hahahaha....malo poveliko za kacket
POP-u 76 Zelim uspesno obnavljane licence i dobar sneg pod skijama . . .
Za BOJA evo motiv sa kape:
http://www.skijanje.co.yu/images/kacket_300.jpg
hvala brate,imam sad i kapu...
Bata Bane
25.12.2005, 00:42
Sad si kompletan MINIJAK:yay: :ok:
Sad si kompletan MINIJAK:yay: :ok:
minijak ili manijak? velika je razlika....
javio se pop sinoc bio je u putu za jahorinu,kaze da je bilo super na zabljaku ali on ce detaljnije o tome... par ortaka mi je na kopu kazu da ima bas dosta snega,da se tabaju staze,da je sve ok!
valdevit
25.12.2005, 12:20
ajmo ove nedelje na 2 dana.... :( tako mi se vozi,poludecu :(
Juce(24.) sam bio na Kopu sa jednim ortakom..Olichno je bilo , nema guzve , i to sto ima skoro sve stranci..Na dubokoj smo skijali , a za novi cetvorosed kazu da ce biti pusten u rad polovinom januara..Inace cene su vec katastrofa , mogu da zamislim kako ce tek biti kad bude raspust..Sve u svemu ok je bilo!
kazu da ce ski pass za 7 dana biti 92EUR
Bata Bane
25.12.2005, 19:16
Jos malo pa ko Val Thorens:kez: :kez: :kez:
ski dude
25.12.2005, 21:05
svetsko a nase:kez: :kez: :glavaozid
kazu da ce ski pass za 7 dana biti 92EUR
93... a tek cene po lokalima... kafa u grandu 130...
Bata Bane
25.12.2005, 22:26
Mozes misliti cena viskija:yay: :glavaozid
...kafa u grandu 130...
znamo, pop i bane su kupili po kafu :D
CrazyKong
26.12.2005, 10:36
JAhorina, od sinocj prava mecava...
Preko noci je palo do 15 cm novog snega.
Jutros vetar se ne smiruje, sneg i dalje pada, magla prrilicno gusta. Staze sinoc sredjene ali zbog novog snega nisu u nekom stanju. Od zica radi Zeljo, Praca, Poljice....
Najgore je sto je prognoza za sledecih pra dana jos gora...:glavaozid:
Pozdrav svim MANIJACIMA i ostalima
CrazyKong
26.12.2005, 10:40
Zaboravih,
Juce skijanje ok, od ujutru bilo vetra koji se popodne malo smirio.
Pop stigao ok 6 h,posle celonocnog puta :eek:
Sskijali smo do 13 h po odlicno sredjenim stazama, zajedno sa bracom Carapic iz Mionice i Saletom iz Valjeva pritajenim MANIJACIMA :ok:
Bata Bane
26.12.2005, 11:46
Pope osvetlao si obraz MANIJAKA:ok: :yay: :yay: :dziveli:
Manijački barjak proneo se i na Divčibare. Subota, 24. decembar, izlet na 1 dan: Put do Divčibara je dobar, vreme je bilo sjajno, sunčano i možda malo previše toplo. Snega oko 50 cm i staza počinje raditi kada se primeti određeni broj skijaša (obično između 10 i 11h). Mali ratrak je uredno sredio stazu i pedesetak zadovoljnih skijaša je provelo dan. Ja sam bio u misiji pripremanja bolje polovine jednog manijaka za ozbiljnije poduhvate narednih nedelja (....) Gospođica je to herojski podnela :)
Ljudi su ljubazni, čini mi se da sam video i prokrčenu buduću stazu za dvosed koja ove godine nažalost neće raditi.
Evo crnog vrha: http://members.lycos.co.uk/infinity2703/razno/blacktop.jpg
Pope, svaka čast za poduhvat !!
jovanitZa
26.12.2005, 13:24
ocu i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
Bata Bane
26.12.2005, 13:36
ocu i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
Pa ukljuci se malo, mi (MANIJACI) to radimo vrlo cesto:D :kez:
jovanitZa
26.12.2005, 13:39
pa tek sam dosla na forum...cekaj malo :)
Bata Bane
26.12.2005, 13:42
pa tek sam dosla na forum...cekaj malo :)
Ajde pricaj, kakvi su ti planovi za skijanje. Mi idemo 23 Januara na Zabljak, a to ti je raj na zemlji za bordere, pa ako te interesuje....
jovanitZa
26.12.2005, 13:46
hmmm pa mogla bih nesto da iskombinujem sa roditeljima i dobro bi mi doslo da malo promenim okolinu :)
nikada nisam bila na zabljaku i stvarno bih mogla da odem :)
Bata Bane
26.12.2005, 13:57
Ajde na PP pusti neki podatak o sebi, kako se zoves, godine, odakle si ....
Pa ukljuci se malo, mi (MANIJACI) to radimo vrlo cesto:D :kez:
Evo stigao sam u bg voleo bih da se vidim sa tobom ili popom svejedno .Moj broj je 062 586 529 pa da se cujemo pozdrav
Bata Bane
26.12.2005, 14:22
Evo stigao sam u bg voleo bih da se vidim sa tobom ili popom svejedno .Moj broj je 062 586 529 pa da se cujemo pozdrav
Ja sam trenutno na poslu i nema teorije danas da izadjem a sada cu da zovem Popa i da mu :ok: kazem da ti se javi
valdevit
26.12.2005, 15:23
samo meni da izadje raspored,pa cu davam kazem da li idem sa vama na Zabljak :D oooo,da li je to na pomolu josh 1 chlan,a daskash :confused: :D
Gde se tacno nalazi ta ponuda o ski vikednu na IGRISTIMA?Gledam pod obavestenjima ili ne mogu da nadjem
Bravo Pope! Obici ta skijalista u tako kratkom roku zasluzuje :dziveli: , pogotovo sto nisu bas na 1o minuta jedno od drugog.
Manijački barjak proneo se i na Divčibare. Subota, 24. decembar, izlet na 1 dan: Put do Divčibara je dobar, vreme je bilo sjajno, sunčano i možda malo previše toplo. Snega oko 50 cm i staza počinje raditi kada se primeti određeni broj skijaša (obično između 10 i 11h). Mali ratrak je uredno sredio stazu i pedesetak zadovoljnih skijaša je provelo dan. Ja sam bio u misiji pripremanja bolje polovine jednog manijaka za ozbiljnije poduhvate narednih nedelja (....) Gospođica je to herojski podnela :)
Ljudi su ljubazni, čini mi se da sam video i prokrčenu buduću stazu za dvosed koja ove godine nažalost neće raditi. Fotografiju sa crnog vrha ću vam postaviti večeras.
Pope, svaka čast za poduhvat !!
Odlicno znaci radi zica na divci mogli bismo uskoro i na divcu. :yay:
bravo misko....posto je ski pas na divcibarama??
jovanitZa
26.12.2005, 19:08
pa ne moze da bude nesto mnogo skup...mislim da je 300-400 dinara(poslednji put kad sam ja bila a to je pre 2-3 godine bio je 150 dinara)....moje pretpostavke
da znam nebi trebalo da bude skupo...dali ima onog nocnog skijanja znas li mozda
Bata Bane
26.12.2005, 19:58
bravo Misko.... pa gde si bre ti majstore:cool:
jovanitZa
26.12.2005, 20:07
mislim da ga nema....nisam sigurna
Bata Bane
26.12.2005, 20:11
mislim da ga nema....nisam sigurna
Postoji nocno skijanje
Do pre neku godinu ga je bilo, vozio sam nocu. Kako je sada, neznam.
Bata Bane
26.12.2005, 20:40
Ima...ima:ok:
Ma ima i nocnog tj. bilo je prosle godine kad sam ja bio, e ne mogu vise da kucam iz sobe, u cetvrtak palimo na divcu :yay: :yay: :yay: , cuo sam se sa popom i on je za pa nek pocnu prijave :obrvajedn .
@Bata Bane
ne videh da si odgovorio...:deal:
Druze moj sve za skijanje i MANIJAKE!Hocemo li da se gledamo u tvoju KAFANU,ajde ti zakazi,pa da donesem lap top da napravimo prezentaciju sa 4 skijalista!Pozdrav :dziveli:
ima jos po cacku kafana,tek smo poceli...:cug: :dziveli:
Bata Bane
26.12.2005, 21:53
@Bata Bane
ne videh da si odgovorio...:deal:
Jesam brate, ima nocno
Bojo druze moj,vide li slike?Brate kraljevski nema sta!Hoces li sa nama na IGRISTE o BOZICU,pa da cele godine posle ne silazimo sa planina.Veliki pozdrav za Cacanske manijake!
brate,slike eu extra,bas smo ih sad gledali...odakle si slikao one na jahorini? o kafani moras ti da pricas a i ostali manijaci da je posete... pa da zajedno trazimo izlaz,u cacku ste uvek dobrodosli,ovo je domacinska srpska varos!!!:dziveli:
Vala sto jes,jes,upravo pokusavam da napravim plan odlazaka na vikende i ski dane,pa mozda ne bi lose bilo da posetimo i KOLIBU,ali moras da angazujes u ekipu i zenske MANIJAKE naravno da je uslov da vole da skijaju da bi imali o cemu da pricamo jedno IZVESNO vreme...IHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH,:glavaozid Pozdrav:yay: :dziveli: :cug: POP
nisi mi rekao nista za jahorinu,odakle si slikao? a zenski ski manijacu su posebno dobrodosli iako ih u cacku bas i nema,kazem ti ja,varos je ovo,poteraj nesto iz bg-a,unapred zahvalan!!! ma snacicemo se...
Slikao sam iz Ciljne Kuce, a kolektivna fotografija je ispred pansiona ZLATNA ZITA.Najvise smo skijali na Praci koja je u zavetrini i retko bude magla na njoj a fenomenalna je za siroke zavoje za skijase,a za board-ere je isto dobra zato sto ima jedno 3 prelaza i mogu lepi skokovi da se izvedu!:ok:
a zna i da bude leda na levoj na sredini negde i obicno je tu guzva,svi se ukoce kad vide led pa se postroje po sred staze... tako je bilo prosle godine...odlicne su slike i praca je super,leva za bord,desna za skijase pocetnike...
jovanitZa
26.12.2005, 23:15
xixixixixi
*jovanitZa se postidela
xixixixixi
*jovanitZa se postidela
Opusteno samo, :ok:
xixixixixi
*jovanitZa se postidela
i ja sam nov ako ti je lakse...stari sam manijak samo sam dodao ski...
pozdrav,D O B R O D O S L A ! ! !:yay:
Dobrodosla medju nas jovanitZa
xixixixixi
*jovanitZa se postidela
Dobrodošla i may the snow be with you........:)
xixixixixi
*jovanitZa se postidela
Willkommen... :ok:
Pozdrav svim forumašima, MANIJACIMA posebno! Već duže vreme vas pratim iz potaje, al' ne mogu više da izdržim, pa reko' da se prijavim, čisto da čorba bude gušća:).
jovanitZa
27.12.2005, 14:05
eeeej hvala vam :) :****
@pop67:Hvala na dobrodošlici! Na žalost, moja PENZIJA je trajala PUNIH 15 godina!!!!!:(, tako da mogu da se računam i u početnike:kez:.
Prikolice, komada dva, ovaj što je na avataru počeo je da „pegla” snowboard prošle zime, a mlađi još uvek mlati sanke. A što se radosti i druženja tiče - uvek!:dziveli::yay::yay:
ISIA_extreme_carver
27.12.2005, 14:40
Pozdrav JovanitZa i SkiBata, dobrodošli!:yay: :dziveli: :ski:
jovanitZa
27.12.2005, 14:41
ISIA extreme carver mah mah
@ISIA_extreme_carver: Hvala, hvala.:ski::yay:
Bata Bane
27.12.2005, 16:26
Dajte ljudi da organizujemo neki alkohol:dziveli: :cug: :dziveli: :cug:
Dodjite na Durmitor:ok:
Cekam vas kod stazama:ski: :ski:
ski dude
27.12.2005, 20:55
jel ima neko mozda cene hotela u Livignu:cool:
Bata Bane
27.12.2005, 20:59
www.livignoweb.com
pa vidi, a vecinom su apartmani
ski dude
27.12.2005, 22:10
hvala puno:ok:
Bata Bane
27.12.2005, 22:13
Jel to hoces da ides tamo ili....
:dontknow: kakva je ono varijanta u livignu za prvi maj?
da li je moguce skijanje i koliko kosta.
negde sam procitao da je skoro dzaba
Vanja,Bane,Bojan,Stevan,Misko,Dyape,NSW(decko iz Australije)i JA za sada.Mozda ce nam trebati jos jedna vila u Jezerima pa te molim ako mozes da proveris da li ima slobodnih!Pozdrav,POP
bice i jos neko makar na dan-dva...pozdrav za sve manijake!!!
Bata Bane, svaka cast za nick:ok:
Samo da pozdravim Bata Baneta - dobra ti je fotka!!!!!!!! heheheheheheh
Jel to pod uticajem serijala na B92??
BRUCE LEE nije umreo - on zivi u nas!
ski dude
28.12.2005, 19:39
Jel to hoces da ides tamo ili....
vredi razmisliti:ok:
ski dude
28.12.2005, 20:02
Bata Banetu se izbrisala registracija pa moli da mu pomognete ako moze:glavaozid .Sada se potpisuje kao bata Bane 69 i ne moze da stavlja poruke na forum nego samo na privat:glavaozid .Zahvaljuje se u napred:kez:
Bata Bane
28.12.2005, 23:00
Hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:yay: :yay: :yay: :yay:
dobro dosao nazad, bata bane :)
Bata Bane
28.12.2005, 23:26
Brus li nije umreo, jos zivi u nas
Bata Bane
28.12.2005, 23:30
Brate Brus li je jaci od Supermena majke mi
Bata Bane
28.12.2005, 23:53
Brate ovde si lepsi na slici i bolji ti je user!
Brate lep ki upisan
Nemoj da ti manijak da po .....:obrvajedn :obrvajedn :obrvajedn
ski dude
29.12.2005, 15:13
Hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:yay: :yay: :yay: :yay:
nema na cemu:yay:
Bata Bane
29.12.2005, 16:04
Momci i devojke tj. MANIJACI, svi koji imaju zvanicne jakne Manijaka, zamolio bih vas da mi nekako dostavite te jakne a radi stampanja istih. Posle mnogo peripetija uspeo sam da nadjem coveka koji ce nam to odraditi (sto pre to bolje, kako bi ih imali za Zabljak ostampane).
Ovim putem bih se zahvalio gospodinu Radovanu Todorovicu iz Firme EURO TEER, koji nam je izasao u susret.
P.S. Gospodin Todorovic je veliki ljubitelj skijanja i ekstremnih sportova
HVALA U IME SVIH MANIJAKA :yay: :yay: :yay:
jovanitZa
29.12.2005, 16:58
sta ce pisati na jaknama?
Bata Bane
29.12.2005, 17:16
Bice reklama nas SKI MANIJAKA, gospodina koji nam stampa jakne a mozda jos neka reklama, mozda nekih prodavaca ski opreme i mozda nekih kafica, videcemo jos...
jovanitZa
29.12.2005, 17:17
hmmmm......ok
Bata Bane
29.12.2005, 17:18
Daj boze da imamo sto vise sponzora
jovanitZa
29.12.2005, 17:20
pa da...ali opet mnogooooooo sarenoooooooo
Bata Bane
29.12.2005, 17:24
Neka se sareni to je znak da mnogi znaju za nas
ski dude
29.12.2005, 17:24
jeste da se ovde ja nista ne pitam,ali ako ti volis MNOGO sareno ne znaci i da ostali vole:dontknow:
Bata Bane
29.12.2005, 17:28
Pa posto vec imamo jakne trebalo bi da budu iste do detalja
bata bane,
no offence, ali ako neko zeli da stavim ime ili logo njegove firme koji kasnije necu moci nikako da skinem sa te jakne, ja zelim da mi se to plati. nisam raspolozen da reklamiram nikog za dzabe.
jovanitZa
29.12.2005, 17:34
........kako god....
ski dude
29.12.2005, 17:37
bata bane,
no offence, ali ako neko zeli da stavim ime ili logo njegove firme koji kasnije necu moci nikako da skinem sa te jakne, ja zelim da mi se to plati. nisam raspolozen da reklamiram nikog za dzabe.
tako se to radi menjas sponzora svake godine i dobijas kintu:D ,mada ne znam da li bi sponzori to prihvatili:confused:
Bata Bane
29.12.2005, 17:39
Decko mi smo u ovoj prici malo duze od tebe, i vec imamo dobre kontakte sa malo jacim firmama, tako da tebe niko ne tera na ovo kao ni Jovanu, na zalost:mad:
ski dude
29.12.2005, 17:42
ok than:ok:
Bata Bane
29.12.2005, 18:35
slika sve govori
Zar ovakvu sliku nije lepo videti, samo da nas je vise
Odradite reklamne aplikacije na keperu(kvalitetno platno)-kojeg cete zasiti za jaknu i koji se posle moze skinuti, a jakna ostaje straight!:ok:
Mislim da je to bolje od direktnog stampanja na jaknu.
Tako radimo mi u ski skoli.
Bata Bane
29.12.2005, 19:04
Odradite reklamne aplikacije na keperu(kvalitetno platno)-kojeg cete zasiti za jaknu i koji se posle moze skinuti, a jakna ostaje straight!:ok:
Mislim da je to bolje od direktnog stampanja na jaknu.
Tako radimo mi u ski skoli.
Brate to sve kosta, za sada moramo ici na najjeftiniju soluciju a za kasnije ce mo videti
Decko mi smo u ovoj prici malo duze od tebe, i vec imamo dobre kontakte sa malo jacim firmama, tako da tebe niko ne tera na ovo kao ni Jovanu, na zalost:mad:
Dajte brate te jace firme!:hair: :hair: :hair:
Volim i ja sponzore - no trpim!
Brate to sve kosta, za sada moramo ici na najjeftiniju soluciju a za kasnije ce mo videti
Nije to mnogo skuplje
Bata Bane
29.12.2005, 19:07
Dajte brate te jace firme!:hair: :hair: :hair:
Volim i ja sponzore - no trpim!
Bice brate na dobrom smo putu, sigurno ce biti lepih iznenadjenja, a bice i sastanaka za neki dan sa nekim vidjenijim firmama
Ma MICROSOFT odma!
Neka cuje Bil Gates ka"ki smo bre:smoke:
Bata Bane
29.12.2005, 19:11
Ih skijali bi u Juznoj Koreji
Bata Bane
29.12.2005, 19:34
Gde su one slike sa Kopa
...ajde jedno pitanje, vezano za te jakne - meni je promaklo ranije, jeste vi njih kupovali ili je _neki_sponzor_ to donirao ?!
Neko samo ako moze, u kratkim crtama, koja je to prica... ?
Bata Bane
29.12.2005, 20:09
...ajde jedno pitanje, vezano za te jakne - meni je promaklo ranije, jeste vi njih kupovali ili je _neki_sponzor_ to donirao ?!
Neko samo ako moze, u kratkim crtama, koja je to prica... ?
Dobio si na PP
Dobio si na PP
ajde posalji i meni,ti ili pop?
jovanitZa
29.12.2005, 23:07
svaka cast pope :)
Bata Bane
29.12.2005, 23:22
Postovani SKI MANIJACI i svi koji cete to postati evo ukratko nesto o nama.Gospodin CRAZY CONG je 25.09.2005.god dao predlog da se okupimo i upoznamo.Iz toga se rodilo ovo Udruzenje ljubitelja ski sporta.Dakle od 25.09.2005.dosada smo obisli 5 planina(uniformisani) a to su :Kopaonik,Zabljak,Divcibare,Jahorina i Javor(Igrista),i uspeli da dobijemo kao udruzenje PRVI popust na IME na Igristima sto je vrlo znacajno za dalji rad!Planovi su veliki,uz pomoc sponzora-donatora,planiramo odlazak u Cortinu di Ampeco,Austriju,Francusku,Andoru,Camberu(Australij a)u Avgustu i jos mnogo toga,ali ne kazem da ce se sve i obistiniti,neka bude 50% od plana i mi cemo biti najuspesnije udruzenje na nasim prostorima,A OZBILJNO RADIMO NA TOME!Kontaktiramo sa mnogo renomiranih firmi zainteresovanih za sponzorstvo i pomoc ovom tako mladom udruzenju a tako uspesnom za 2 ipo meseca postojanja.Pozdrav,POP:dziveli:
Nisam ni znao da smo toliko dobri, eto sa moje strane Manijaci mogu da ocekuju Cortinu D'Ampezz, Zabljak, Kopaonik i Francusku, i mozda jos neki jednodnevni izlet:dziveli:
Bata Bane
29.12.2005, 23:43
Od mene 22 dana:ok: :dziveli:
ja izlazim iz manijaka.
ako ikoga interesuje razlog, neka pita popa.
Od mene 22 dana:ok: :dziveli:
Dobri ste dobri:) Ja sam se zaustavio na 20tici :)
:confused::confused::confused:
Uh!!! Sad sam se potpuno zbunio, pa bih voleo da sebi razjasnim neke stvari.
1. Dakle, članstvo u MANIJACIMA je doborovoljno. Do sada je, ako se ne varam, bila obaveza (????) svakog MANIJAKA da nabavi jaknu/kačket (BTW juče s PoPom dogovorio nabavku iste telefonom, tako da se nadam da će i meni zapasti jedna sa već odštampanim logoima SPONOZRA:yay:). To bi, po mom mišljenju, moglo da se, za sada, smatra i nekom vrstom plaćanja članarine/pristupnice ovom udruženju???
2. Ostale aktivnosti - putovanja, skijanja, druženja i sl. svaki član će sprovoditi u skladu sa svojim mogućnostima i obavezama (finansijskim, porodičnim, poslovnim...)???
3. Bez obzira na količinu ski znanja, iskustva i dana provedenih na snegu, svaki MANIJAK bi trebalo da PROMOVIŠE pozitivne vrednosti skijanja kao sporta i MANIJAČENJA kao oblika druženja različitih ljudi različitih životnih dobi i interesovanja, kako na snegu, tako i van njega?????
Ako sam negde pogrešio, molim starije MANIJAKE da me isprave.
Što se mene lično tiče, rad sam da ispunim svoju obavezu iz stava 1. ne bih li postao član. Vrlo sam NAOŠTREN da radim na aktivnostim iz stava 3.
Što se stava 2. tiče, njega ću ove zime sprovoditi u onolikoj meri koliko mi ograničavajući faktori (obaveze) dozvoljavaju.
Nadam se da je ovo što sam upravo naveo profil jednog prosečnog SKI MANIJAKA, jer bih zaista voleo da celoj priči dam i svoj skromni doprinos u skladu sa mogućnostima???
Izvinjavam se na duuuuuugačkom postu.
@Pop67: Baš mi je drago da nisam sam!!!!! Nešto sam se uplašio, posle tvojih i zmajovih postova, da je forum opusteo (nije bilo nikog aktivnog malopre!!!). Još mi je draže da sam pravilno shvatio MANIJAČKE aktivnosti (:ski::dziveli:).
I, da , da ne bude bilo kakve zabune. Lično ne postavljam apsolutno nikakav uslov oko sponzorskih nalepnica na jakni i kačketu. Nadam se da će nam ti sponzori (dao Bog da ih bude k'o u formuli 1) pomoći da po povlašćenim/dotiranim/NIŽIM!!!!! cenama ove ili narednih zima „ukrademo” po neki dan na snegu mimo planiranih.
Još jednom poz za sve MANIJAKE i forumaše:ok:
Bata Bane
30.12.2005, 15:42
ja izlazim iz manijaka.
ako ikoga interesuje razlog, neka pita popa.
Klasicna srpska prica
Bata Bane
30.12.2005, 15:45
:confused::confused::confused:
Uh!!! Sad sam se potpuno zbunio, pa bih voleo da sebi razjasnim neke stvari.
1. Dakle, članstvo u MANIJACIMA je doborovoljno. Do sada je, ako se ne varam, bila obaveza (????) svakog MANIJAKA da nabavi jaknu/kačket (BTW juče s PoPom dogovorio nabavku iste telefonom, tako da se nadam da će i meni zapasti jedna sa već odštampanim logoima SPONOZRA:yay:). To bi, po mom mišljenju, moglo da se, za sada, smatra i nekom vrstom plaćanja članarine/pristupnice ovom udruženju???
2. Ostale aktivnosti - putovanja, skijanja, druženja i sl. svaki član će sprovoditi u skladu sa svojim mogućnostima i obavezama (finansijskim, porodičnim, poslovnim...)???
3. Bez obzira na količinu ski znanja, iskustva i dana provedenih na snegu, svaki MANIJAK bi trebalo da PROMOVIŠE pozitivne vrednosti skijanja kao sporta i MANIJAČENJA kao oblika druženja različitih ljudi različitih životnih dobi i interesovanja, kako na snegu, tako i van njega?????
Ako sam negde pogrešio, molim starije MANIJAKE da me isprave.
Što se mene lično tiče, rad sam da ispunim svoju obavezu iz stava 1. ne bih li postao član. Vrlo sam NAOŠTREN da radim na aktivnostim iz stava 3.
Što se stava 2. tiče, njega ću ove zime sprovoditi u onolikoj meri koliko mi ograničavajući faktori (obaveze) dozvoljavaju.
Nadam se da je ovo što sam upravo naveo profil jednog prosečnog SKI MANIJAKA, jer bih zaista voleo da celoj priči dam i svoj skromni doprinos u skladu sa mogućnostima???
Izvinjavam se na duuuuuugačkom postu.
Ma kompletna prica je potekla iz zezanja ljudi sa foroma koji vole sneg i aktivnosti na snegu bilo bord, bilo skijanje. Nema nikakve clanarine, samo smo se organizovali i kupili jakne i kackete, i sve je na dobrovoljnoj bazi. Mozda jednom ili dva puta mesecno oni koji to mogu dodju do Lestana kod mene u kafic i onda :cug: , sto se tice skijanja, kako ko moze prema mogucnostima.
Bata Bane
30.12.2005, 15:49
@Pop67: Baš mi je drago da nisam sam!!!!! Nešto sam se uplašio, posle tvojih i zmajovih postova, da je forum opusteo (nije bilo nikog aktivnog malopre!!!). Još mi je draže da sam pravilno shvatio MANIJAČKE aktivnosti (:ski::dziveli:).
I, da , da ne bude bilo kakve zabune. Lično ne postavljam apsolutno nikakav uslov oko sponzorskih nalepnica na jakni i kačketu. Nadam se da će nam ti sponzori (dao Bog da ih bude k'o u formuli 1) pomoći da po povlašćenim/dotiranim/NIŽIM!!!!! cenama ove ili narednih zima „ukrademo” po neki dan na snegu mimo planiranih.
Još jednom poz za sve MANIJAKE i forumaše:ok:
Ma mi smo mnogo mali i sitni, da bi postavljali neke uslove sponzorima, ali verujte mi sledeca zima je nasa, a ima nas vec i u bivsim republikama SFRJ, i ovi sponzori koji su nam sada izasli u susret to su samo nasi dobri prijatelji koji takodje vole sneg.
... Nešto sam se uplašio, posle tvojih i zmajovih postova, da je forum opusteo (nije bilo nikog aktivnog malopre!!!) ...
Ne brini se SkiBato :), MANIJACI su deo foruma, a ima ovde mnogo vise ljudi :) (527 clanova foruma do sada, mali deo su manijaci ;)), forum postoji odavno, tj. godinama tako da ce biti ovde jos prica, ihaha :D.
Bata Bane
30.12.2005, 19:26
Nas i kineza 2000000000 miliona
Kina je sigurno duplo veca od Crne Gore:confused:
Bata Bane
30.12.2005, 21:56
Ma nije bre
Bata Bane
30.12.2005, 23:35
Dobri ste dobri:) Ja sam se zaustavio na 20tici :)
Lako je meni za tebe, tebi je kop blizu
jovanitZa
31.12.2005, 10:23
pope dolazis na kop?
SRECNA NOVA GODINA
svima koliko nas ima
:jester:
:dziveli:
:cug:
:smoke:
:sleepy:
Bata Bane
31.12.2005, 12:48
SRECNA NOVA GODINA SVIMA, puno dobrog skijanja i puno zdravlja:dziveli: :dziveli: :cug: :yay:
jovanitZa
31.12.2005, 12:50
evo i mene SRECNA VAM SVIMA NOVA GODINA....kao sto bane kaze...zelim vam puno dobrog skijanja i uzivanja na snegu...puno zdravlja i svega sto vam je potrebno da u 2006. budete srecni
;**********
ski dude
31.12.2005, 12:57
SRETNA NOWA GODINA SVIM MANIJACIMA SA PUNO ZDRAVLJA,SKIJANJA(BORDANJA) I NARAVNO ::cool: :dziveli: :cug: :bootyshak :ski:
ja sam staromodan tip i volim da sve kazem u lice, pa tako i Novogodisnje cestitke. ali posto neke ljude sa ovog foruma necu videti zelim im sretjnu Novu godinu i da im lep provod veceras bude samo prvi u nizu, puno sretje, zdravlja, veselja, pa i novca, a posto su ovde velikom vetjinom ljubitelji snega zelim i dosta snega i iz godine u godinu da bude sve vise skijaskih dana. naravno, isto zelim i onima koje tju videti ali to tju im retji i kada se sretnemo.
Pozdrav Svim Manijacima i sta drugo pozeleti za NOVU GODINU osim cuvene recenice
MAY THE SNOW BE WITH YOU
Ljudi dansa ste mi ulepsali dan kada sam procitao da ce ski manijaci biti na KOpu od 3 januara kada i ja dolazim pa se nadam da ce me neko kontaktirati na 062 20 74 30 i reci : Ski or Die:obrvajedn a ja odgovoriti SKI, of course.....:kez:
Nemam sta drugo da kazem osim VIDIMO SE NA KOPU i samo jos jedno
posto sam posla 1000 poruku mislim da zasluzujem po pivo :dziveli:
SREĆNA VAM NOVA 2006!
Puno ZDRAVLJA, SNEGA, SREĆE, LJUBAVI i PARA! :jester:
Pridruzujem se cestitkama, sve najbolje u 2006-oj :dziveli:
Jos nije Nova godina:dontknow:
Za sada:
Zelim svima da se lepo provedu za docek (obucite nove crvene gace, u ponoc stanite ispod nekih vrata i pozelite zelju - ispunjava se 100%:ok:).
Bata Bane
31.12.2005, 16:35
De da nadjem crvene gace je....:obrvajedn
Druze SRECAN TI RODJENDAN u moje i ime SKI MANIJAKA!:
Ljudi !
naravno, svima sve naj naj u pretstojecoj godini - puno zdravlja, bez povreda, puno srece (treba ce nam i zbog snega), puno kinte jer su planine sve skuplje i skuplje - i to je to, ostalo sami pozelite ! :D
Sto se rodjendana tice - moram da kazem: dezinformacija ! :dontknow:
Prilikom registracije sam mahinalno stavio 1. Jan - obratio sam se Adminu da modifikuje, pa ce to biti fixed :ok:
samo daj Boze svima srecu i zdravlje...ostalo cemo lako...
POZDRAV ZA SVE SKI MANIJAKE i za sve ostale koji vole sneg!!! IMA STAZA ZA SVE NAS>>>SKIJACEMO>>>>
KOPAONIK!!!!!!!!! UTORAK!!!!!! OKUPLJANJE JE POCELO..... SVI ! SVI ! SVI ! pozdrav svima i poziv da lepo zapocnemo ovu godinu UTORAK na KOP-u!!!!!!!
Želim sretnu Novu Godinu svim iskusnim i ski manijacima u povoju.:jester:
Puno dana na snijegu i dobre staze!!!!:dziveli:
Sretna Nova godina i dobar provod svima!
PONESI VATRENU VODU,SLJIVU A JA CU KAJSIJU PA KAKO SE VRATIMO!:dziveli: :cug: :glavaozid :cug: :glavaozid
morace kruska...viljamovka...domaca...
Bata Bane
01.01.2006, 12:52
morace kruska...viljamovka...domaca...
Ocete li vi da skijate ili da cirkate
Ocete li vi da skijate ili da cirkate
hahahahahahahahahahahaha... pa kad se smrznemo na snegu treba se ugrejati pred povratak kuci... jesi li sa nama?:cug:
jovanitZa
01.01.2006, 13:40
o boze....ko o cemu vi o picu...zabrinjavajuce... :p
PONESI VATRENU VODU,SLJIVU A JA CU KAJSIJU PA KAKO SE VRATIMO!:dziveli: :cug: :glavaozid :cug:
Sad se vidi sta je pravi manijak u 5 do 12 na forumu a nova godina :cug: .
Bata Bane
01.01.2006, 14:02
hahahahahahahahahahahaha... pa kad se smrznemo na snegu treba se ugrejati pred povratak kuci... jesi li sa nama?:cug:
Ja sam uvek sa vama, ali do 15 Januara, nemam slobodan ni jedan dan a 4 Januara idem u Cortinu D'Ampezzo
o boze....ko o cemu vi o picu...zabrinjavajuce... :p
za svaki slucaj...moramo i o tome da mislimo...svako skijanje zahteva detaljne pripreme...
Svim zaljubljenicima u sneg srećna Nova godina!!!
Želim vam sve najbolje, i da u 2006. pojeftine ski pasovi, da putevi do skijališta budu uvek prohodni, da na liftovima nikad nema gužve a da staze uvek budu pripremljene. Da se iskijate, naskijate i navozate borda u ovoj godini, toliko, da poželite da se malo i odmorite:dziveli:!!!!
Poz,
P.S. Kakva je kombinacija za Kop 3. januara???? (kod koga ima mesta, odakle se kreće, kol'ko para košta...?? Dajte detalje, da prostudiram dok još ima fore)
ISIA_extreme_carver
01.01.2006, 16:33
Sretna Vam Nova godina!!!!
Srecna nova godina! zelim vam svima puno snega i skijanja :ski: :ski: :ski: :ski:
ISIA_extreme_carver
01.01.2006, 21:58
Evo da pozdravim sve SKI MANIJAKE i forumaše, neće me biti 10 dana jer se idem skijati u St. Anton, a vi uzivajte!:dziveli: :ski:
@PoP67: Jel' ima neko slobodno mesto u nekim kolima? Kol'ko kinti je tal za gorivo???
Zelim svima SRECNU NOVU GODINU - samo da je zdravlja i para, a ostalo ce da kupimo:ok:
Srecnu Novu I Dugu Zimu Sa Puno Snega Zelim Svim Manijacima I Ostalim Ljubiteljima Zimskih Sportova....
Bata Bane
02.01.2006, 11:26
Znaci sutra je veliki dan:ok:
Brate veceras da legnes na vreme da te ne cekamo sutra kada stignemo u Cacak!:dziveli: :yay: :cug: :glavaozid
cujemo se posle za detalje...opet imamo neku manifestaciju sa trubacima danas...
a i nekog jaguara su jutros natakli na kolac...sad se vrti pa cemo kasnije da mu sudimo...
Bata Bane
02.01.2006, 11:31
Gde si Bruce nema te,jesi se nASPAVAO?
Valjda cu nekad otici kuci:glavaozid
Valjda cu nekad otici kuci:glavaozid
kakva ti je to kombinacija za francusku?
Bata Bane
02.01.2006, 11:39
kakva ti je to kombinacija za francusku?
Val Meinier, polazak 3. Marta
309 Eura, cenu uracunato
-ski pass
-prevoz
-prenociste
Pope jesi li video kakvo je stanje na Kopaoniku?
www.tckopaonik.com
309 Eura, cenu uracunato
-ski pass
-prevoz
-prenociste
kako ides? koliko jos za vizu?
309 Eura, cenu uracunato
-ski pass
-prevoz
-prenociste
Bane,koliko ima zainteresovanih za francusku!Koji je minimum,i kako da se organizujemo ako bi nas bio manji broj?
Ekipi za Kop želim dobar provod!:dziveli:
Pozdrav za ekipu koja sutra pichi na Kop dobar put i normalno dobro skijanje zanima me da li se planira odlazak na Goc recimo na 1-2 dana da li je neko bio tamo i kakva je situacija i naravno Srecna NOVA GODINA
Bata Bane
02.01.2006, 23:52
Bane,koliko ima zainteresovanih za francusku!Koji je minimum,i kako da se organizujemo ako bi nas bio manji broj?
Ekipi za Kop želim dobar provod!:dziveli:
Viza je 35 eura, agencija pomaze pri dobijanju vize,a neki minimum za ostvarivanje aranzmana je 35 putnika, kontaktirao sam ih i rekli su mi da se ne boje za aranzman jer ima puno zainteresovanih ali i sami kazu sto vise to bolje.
Bata Bane
03.01.2006, 00:43
Ujutru krece jedna poveca ekipa MANIJAKA na Kopaonik, zelim im dobro skijanje a sve informacije vezane tog trenutka za Kop ce te moci da pratite na nasem forumu.
P.S. ajde da ovo komentarisanje o francuskoj prebacimo na drugi topic tamo gde je i postavljena Evropa:ok:
Ujutru krece jedna poveca ekipa MANIJAKA na Kopaonik, zelim im dobro skijanje a sve informacije vezane tog trenutka za Kop ce te moci da pratite na nasem forumu.
Tnx Bane !
evo vreme je i za krevet, ujutru se putuje... ! :ok:
Bata Bane
03.01.2006, 11:10
Na Kopaoniku su Pop, Stevan, Djordje, Bojo, Ski Bata, Jovanitza i prvi izvestaj je sledeci: Temperatura oko -1, sunce jako (za neverovati), i skoro sve staze rade, jednom recju idealno za skijanje:yay:
P.S. najbitnije u celoj prici je to da je Stevan izgleda naucio da skija
Na Kopaoniku su Pop, Stevan, Djordje, Bojo, Ski Bata, Jovanitza i prvi izvestaj je sledeci: Temperatura oko -1, sunce jako (za neverovati), i skoro sve staze rade, jednom recju idealno za skijanje:yay:
P.S. najbitnije u celoj prici je to da je Stevan izgleda naucio da skija
Ovakav nam je dan bio na Kopaoniku.... Sutra cemo detaljnije...
Sve najbolje u novoj godini!:ok:
Ovakav nam je dan bio na Kopaoniku.... Sutra cemo detaljnije...
Huh kako je lepo kad ima ovoliko snega, a nebo ovako plavo. Rodjeno za skijanje i slikanje sa polarizacionim filterom ;)
Bata Bane
04.01.2006, 01:47
Sad sam se cuo sa Popom kaze ako ovako nastavi i sutra sa vremenom tesko da ce biti dobrog skijanja, na nekim mestima staza je vec probila. Mnogo je toplo:mad:
CrazyKong
04.01.2006, 09:21
E daj da se javim i ja malo....
Bio sam van foruma 4-5 dana a MANIJACI se visestruko umnozili :ok:
Trebalo bi da me saljete svakih dve tri nedelje negde i do kraja zime bi nas bilo 200 :D
Drago mi je sto se ekipa na Kopu dobro naskijala, i zao mi je sto im se nisam mogao pridruziti...
I da,
SRECNA NOVA GODINA
Ideja ti uopšte nije loša!!!! Mislim da te šaljemo negde, ali uz uslov da mi ovde imamo zabavu kao što je bila na Kopu!:ok: Zezanje bilo super, kao što si napisao, bili Pop67, Bojo, NSW iz Australije, Stevan i ja. Tamo videli Jovanitzu, Flow-a, Wolf-a i još miliiiooooon ljudi. :ski::dziveli::bootyshak. Kamere škljocale, blicevi sevali (Pope, Bojo, postavljajte slike što pre!!!!).... Organizovani nastup SKI MANIJAKA na Kopu ostaće upamćen od strane ostalih posetilaca (Dođu MANIJACI, vreme se prolepša - sunce piči k'o na Kopakabani!).
Manijačilo se na angro, Pop je, naravno, kao idejni vođa ekipe pokazao svima šta znači biti SKI MANIJAK. Stigao je, za samo jedan dan, da poduči Stevana (i još neke dame) skijanju (da, da, vest je tačna - NAUČIO ČOVEK DA SKIJA!), vidi i pozdravi milion ljudi, startuje sve što (kad ne skija) nosi suknju i još što-šta.
Radi uštede, „hranili” smo se pretežno voćem - kajsijom, kruškom, grožđem... što je davalo dodatnu energiju svim MANIJACIMA.
Nadam se da će ostali, uz slike koje treba da postave, da kažu i koju više. Ja toliko, uz veliko hvala za fantastičan dan na snegu. Nestrpljivo čekam sledeće zajedničke poduhvate ovog tipa.
Poz,
SkiBata
P.S. Da Pop67 nije samo odličan ski-instruktor Stevan je shvatio na vreme, te je, primenjujući Popova teoretska znanja i demonstriranu veštinu, iskusno nastupio i na drugim poljima, ne samo u skijanju.
najbitnije u celoj prici je to da je Stevan izgleda naucio da skija
Hvala ti, Bane, sto si uvideo znacaj tog dogadjaja:ski:, a Popu hvala sto je, zahvaljujuci njegovom strpljenju, do tog dogadjaja doslo:ok:
Ski Bato, hvala ti na lepim recima i dobroj reklami;), a posebno na tome sto si se zrtvovao i vozio u oba pravca, dok smo se nsw i ja lepo naspavali:ok:
Huh kako je lepo kad ima ovoliko snega, a nebo ovako plavo. Rodjeno za skijanje i slikanje sa polarizacionim filterom ;)
nastavljamo sa slikama bez polarizacionog filtera...ipak su amaterske...niko nece zameriti...
Djordje je prvi put na Kopu,ali verujte skijao je kao da je 101.put:dziveli: :yay: :yay: :bootyshak :cug:
i jos neka slika ...sa karaman grebena...bez kruske...iznad oblaka...
Bata Bane
04.01.2006, 23:46
Stvarno sta reci da se isecem sto nisam bio, ovi moji odlozili put za Cortinu za mesec dana:glavaozid :glavaozid :glavaozid :glavaozid
Djordje je prvi put na Kopu,ali verujte skijao je kao da je 101.put,a vala konzumirao je ove sokove od voca kao da je iz Cacka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !:dziveli: :yay: :yay: :bootyshak :cug:
hahahahahaha......tebi su samo krila falila da letis....objasni ljudima sta trazis po dzepu na ovoj slici???
nastavljamo sa slikama bez polarizacionog filtera...ipak su amaterske...niko nece zameriti...
Samo napred amaterska fotka može da bude bolja od svake profesionalne;)
Ajde ljudi šaljite još slika...
Pozdrav za SKI MANIJAKE koji su uspesno proveli dan na Kopu.Zanima me da li se mozda planira neki skivikend na Gocu, da li je neko tamo vec skijao i kakvi su utisci i naravno radujem se ski vikendu na Igristima:) gde cemo se okupiti u velikom broju:ok: nadam se.
Zavalio se, a nije duvao vetar??????:yay:
@Pop67: Hvala na komplimentima! Ipak, mislim da još mnoooooooooogo tu mora da se poradi na tehnici. Naročito na sprovođenju voćne dijete. Glede toga, nakon razgovora sa kućnim zmajem, tijekom kojeg sam podneo detaljno izviješće o kopaoničkim aktivnostima, dobio sam dodatne termine za sprovođenje priprema :cug: za sledeće druženje, tako da se nadam da ću na Igrištima 14-15. 01. uspeti da u potpunosti održim ritam ceo dan.
„Posebno mi je zadovoljstvo sto se SKI BATA uklopio u ekipu kao da se znamo 100 godina,lik koji ne napusta staru tehniku skijanja i odlicno mu ide!”
A što se tehnike skijanja tiče, nadam se daljem usavršavanju (koliko god dobro bilo, nikad nije dovoljno dobro!), kao i prelasku na karving. Da i ja uđem u 21. vek.
Pozdrav za ekipu. Pravo je zadovoljstvo manijačiti sa ovakvim ljudima!:ok:
momci sta da vam kazem....svaka cast to je prava stvar...
Trojka neposredno posle voznje na stazi Gvozdac!Sve reci hvale za skijanje Ski Bate i DJordja,bilo mi je zadovoljstvo da skijam sa njima!
evo da se i ja javim i zahvalim svim sa kojima sam proveo divan dan na kopu. Drustvo je bilo super vreme kao sto vidite isto sve u svemu odlicno.Trenutno sedim u hotelu u cirihu tako da mozete ocekivati iyzvestaj sa st moritza sutra ili prekosutra. Veliki pozdrav popu,stevanu ,boji ,ski bati i svima koje sam upoznao na kopu .:cug:
Sto Li Si Se Zavalio ...............................................??? ????????????????
pa valjda se secas sta sam ti objasnjavao? CRNI POPE nije valjda da se ne secas??????????
Zavalio se, a nije duvao vetar??????:yay:
@Pop67: Hvala na komplimentima! Ipak, mislim da još mnoooooooooogo tu mora da se poradi na tehnici. Naročito na sprovođenju voćne dijete. Glede toga, nakon razgovora sa kućnim zmajem, tijekom kojeg sam podneo detaljno izviješće o kopaoničkim aktivnostima, dobio sam dodatne termine za sprovođenje priprema :cug: za sledeće druženje, tako da se nadam da ću na Igrištima 14-15. 01. uspeti da u potpunosti održim ritam ceo dan.
„Posebno mi je zadovoljstvo sto se SKI BATA uklopio u ekipu kao da se znamo 100 godina,lik koji ne napusta staru tehniku skijanja i odlicno mu ide!”
A što se tehnike skijanja tiče, nadam se daljem usavršavanju (koliko god dobro bilo, nikad nije dovoljno dobro!), kao i prelasku na karving. Da i ja uđem u 21. vek.
Pozdrav za ekipu. Pravo je zadovoljstvo manijačiti sa ovakvim ljudima!:ok:
Moras ti jos da treniras...nemislim na skijanje....hahahahahahahaha Salim se naravno pozdrav druze!!!
[quote=nsw]evo da se i ja javim i zahvalim svim sa kojima sam proveo divan dan na kopu. Drustvo je bilo super vreme kao sto vidite isto sve u svemu odlicno.Trenutno sedim u hotelu u cirihu tako da mozete ocekivati iyzvestaj sa st moritza sutra ili prekosutra. Veliki pozdrav popu,stevanu ,boji ,ski bati i svima koje sam upoznao na kopu .:cug:[/quo
lepo vreme i dobar sneg ti zelim....pozdrav!!!!!
evo jos njedne lepe slike sa KOPA
i jos neka...
pa valjda se secas sta sam ti objasnjavao? CRNI POPE nije valjda da se ne secas????????????????????????????????????????????? ?????????
Gde si brate,kakav si mi danas,ocemo li u nedelju da se vidimo na Divcibarama?Ma da malo vezbamo za Igrista,tamo su Bosanci opasni sine ,znaju da piju po celu noc!Bojo brate ne pustaj me samog na IGRISTA!:dziveli: :cug: :dziveli: :cug:
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.