Prijavite se

Pogledati punu verziju : Ski Manijaci

Strane : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12

CrazyKong
27.01.2006, 14:43
To su male tajne velikih manijaka....:bootyshak
Pop slao scan kape, pa ja uzeo i smanjio malo :)

Evo vam att....

pop67
27.01.2006, 21:42
Sta kazete za novi avatar ? :yay: :yay: :yay:
A moj...?:glavaozid

pop67
27.01.2006, 21:45
@pop67: pri štampi mu se zeznula jakna (istopio rajferšlus).

Juče su otkopali najgornju žicu (od snega) i radila je, i skijalo se, zahvaljujući tome sam ja za*ebo levo koleno tako da se vraćam dan ranije sa skijanja. Srećom nisam ništa slomio, ali se teško hoda ;).

Što se tiče vremena sunčano je poslednja tri dana i odlično je sve (staze pripremaju, rade sve žice i sl.), minus je veliki ali ne smeta preko dana dok je sunce, uveče se već oseća.

Ja sam ovde još par sati pa palim ;).
Pozovi me imas moj broj u ponedeljak,pa da ti kazem sta da radis oko te povrede posto mi zvuci slicno mojoj pre 7 godina!Pozdrav POP

jovanitZa
27.01.2006, 21:54
ma pope sad ste ludi :p

Bata Bane
28.01.2006, 16:46
Evo mene opet. U poslednja 3 dana sunce pece pa ubija i ja na Zabljaku ne pamtim ovako lepo vreme /valjda nas je bog pogledao/, staze se peglaju i to dobro samom imam nekoliko zamerki.
Ne postoji deciji ski pass
Naplacuje se parking na stazi 1 Euro po vozilu
Ne postoji poludnevni ski pass
U odnosu na proslu godinu sada je ski pass 12 eura. tako da ko ide na Zabljak ubuduce mora se pozvati na Bata Baneta i Dakija kako bi dobili popust.
Misko i Djole su bili dva dana i odusevljeni su pogotovo Misko manijak onim strminama i off road stazama, i posle ove avanture su nastavili na Jahorinu. Mi krecemo sutra uvece nazad tako da nam je ostao jos jedan dan skijanja:glavaozid .

E ovo da ne zaboravim. Upoznali smo WLADA iz podgorice, i ja u poslednjih nekoliko godina nisam video coveka koji skija kao Wlad, pravi majstor i virtuoz na skijama.:yay:

Sve u svemu Zabljak toplo preporucujem svima:yay:

bojan
28.01.2006, 17:22
Pozdrav crnogorcima - domorocima i dosljacima !

Premestio sam slike sa igrista i na ovu nasu manijacku galeriju http://galerija.skimanijaci.com

Izvinjavam se sto sam lenj i spor

Ajmo bre na jahorinu neki vikend,

Pozdrav svima !

KOP_MANIA
28.01.2006, 20:40
Jel moguce menjati nick:deal: :deal: :deal: :deal:

Misko
28.01.2006, 21:36

Sta je sad vise nisi Kop mania :kez: , salim se.

ski dude
28.01.2006, 21:37

dyape zmaj(oddball) je promenio ,:deal: pitaj njega

jovanitZa
28.01.2006, 21:40
to mora admin da vam promeni ako je dobre volje....

KOP_MANIA
29.01.2006, 06:32
Ma samo pitam

bojo
29.01.2006, 12:35
1 VELIKI POZDRAV ZA SVE!

2 Veliki pozdrav za Popa koji se sad nadam se lepo provodi na Igristima i VELIKO HVALA POPE za dobrodoslicu u Beogradu i hvala za ceo dan sto smo te maltretirali a ti si sve to lepo podneo!

3 Hvala Tomi i osoblju ROSSIGNOLA na ljubaznosti,poklonima i velikom popustu koji smo moj brat i ja dobili prilikom kupovine u nihovoj radnji!!! Ovo nije reklama ovo je ISTINA a sve to zahvaljujuci Popu!!!

Jos jedno V E L I K O HVALA Pope!

pedja
29.01.2006, 16:00
Pozdrav svim ski maniacima

boris
29.01.2006, 23:06
1 VELIKI POZDRAV ZA SVE!

2 Veliki pozdrav za Popa koji se sad nadam se lepo provodi na Igristima i VELIKO HVALA POPE za dobrodoslicu u Beogradu i hvala za ceo dan sto smo te maltretirali a ti si sve to lepo podneo!

3 Hvala Tomi i osoblju ROSSIGNOLA na ljubaznosti,poklonima i velikom popustu koji smo moj brat i ja dobili prilikom kupovine u nihovoj radnji!!! Ovo nije reklama ovo je ISTINA a sve to zahvaljujuci Popu!!!

Bojo,jesi li video u Rossignolu neko dobro ski odelo i koliko je koštalo?

pop67
30.01.2006, 08:09
1 VELIKI POZDRAV ZA SVE!

Prijatelju moj nema potrebe da se zahvaljujes,sve se svodi na zakon AKCIJA-REAKCIJA.Pozdrav tebi i bratu!:dziveli: :cug:

pop67
30.01.2006, 08:34
Postovani MANIJACI,vratismo se mi sa Igrista vrlo zadovoljni i umorni.U subotu smo imali fenomenalno lep dan,ali sa prilicno visokom temperaturom tako da je sneg poceo da otpusta i skijanje je bilo malo napetije.Ovaj vikend proveli su zajedno sledeci MANIJACI i Manijaci u pokusaju:Symon,Steva(majstor ski sporta),Zoki,Aca inace ekipa Manijaka iz Sapca,braca CARAPIC iz Mionice,Liki,moja malenkost i moja deca!Inace nakon zavrsenog ski dana u subotu,posetili su nas Misko i NSW pri povratku za Beograd sa Jahorine.U nedelju se promenilo vreme i pocela je da pada kisa nesto oko 13.00 h pa smo odlucili da tada i podjemo kuci,zbog vrlo mokrog snega i da bi smanjili mogucnost od povredjivanja.U subotu uvece smo prisustvovali proslavi Udruzenja Lovaca i probali specijalitete KOTLICA od divljaci i pecenja.Imali smo i debi u sredstvima stampe pa kupite VECERNJE NOVOSTI u SREDU i videcete clanak o SKI MANIJACIMA(ako ga ne bude nisam kriv tako sam informisan).A evo i fotografija...Znam,neki ce reci samo kafana,ali ja nemam ni jedan zajednicki snimak na snegu posto nisam mogao da pohvatam sve na jednom mestu!Ostale slike cu postaviti na GALERIJU,pa pogledajte tamo...

pop67
30.01.2006, 22:22
Manijaci sta je sa vama ?Nigde nikoga,a jes horoskop nam je los danas,a nema ni javljanja putnika koji su bili ponegde na skijanju.Ipak sve se svodi na stare Manijake,pa tako cemo morati da sacekamo da Bata Bane pocne da radi da bi saznali sta se dogadjalo na ZABLJAKU!Pozdrav svima ,POP:dziveli: :cug: :yay:

Symon
30.01.2006, 22:29
Manijaci sta je sa vama ?Nigde nikoga,a jes horoskop nam je los danas,a nema ni javljanja putnika koji su bili ponegde na skijanju.Ipak sve se svodi na stare Manijake,pa tako cemo morati da sacekamo da Bata Bane pocne da radi da bi saznali sta se dogadjalo na ZABLJAKU!Pozdrav svima ,POP:dziveli: :cug: :yay:
Pozdrav za Pop-a kakva je ono fora na galeriji vlasnik slika Pop kad tamo trt prazno:confused:

pop67
30.01.2006, 22:44
Pozdrav za Pop-a kakva je ono fora na galeriji vlasnik slika Pop kad tamo trt prazno:confused:
Probaj sada prijatelju moj,imao sam problema sinoc a i jutros,jednostavno nije hteo da prihvati ni jednu sliku i ja sam dobio nervni napad!Pozdrav za MANIJAKE iz SApca!POP

Symon
30.01.2006, 22:50
Probaj sada prijatelju moj,imao sam problema sinoc a i jutros,jednostavno nije hteo da prihvati ni jednu sliku i ja sam dobio nervni napad!Pozdrav za MANIJAKE iz SApca!POP
Batice ovo je pravo:ok: jer i JovanitZu si bacio u trilemu :)

pop67
30.01.2006, 22:55
Bice jos slika,evo upravo idu jos 4 pa ce ih biti 8 veceras jer uzasno sporo se prebacuju,moracemo to da ubrzamo,odnosno da na Viktor objasni kako je najbolje a da ne saljemo disk u N.Sad!:hair: :glavaozid :hair:

boki04
31.01.2006, 01:02
Da bi brzo i bez problema okacio slike na net potreban ti je brzi net a pretpostavljam da na net se kacis putem telefona,vidi pitaj medju manjacima dali neko ima ADSL ili WIFI.Ako nenadjes nikoga mozemo da se vidimo da ja sa faksa okacim slike.
Pozdrav!!

pop67
31.01.2006, 11:22
Da bi brzo i bez problema okacio slike na net potreban ti je brzi net a pretpostavljam da na net se kacis putem telefona,vidi pitaj medju manjacima dali neko ima ADSL ili WIFI.Ako nenadjes nikoga mozemo da se vidimo da ja sa faksa okacim slike.
Pozdrav!!
Super Boki ako je to izvodljivo bilo bi lepo da to odradimo do petka!Pozdrav,POP

ai_ski
31.01.2006, 11:24
Ako me zamolis... Mozda ti ih ja okacim...

P.S. Ali ozbiljno....

Super Boki ako je to izvodljivo bilo bi lepo da to odradimo do petka!Pozdrav,POP

pop67
31.01.2006, 11:29
Ako me zamolis... Mozda ti ih ja okacim...

P.S. Ali ozbiljno....
Hvala... nema potrebe...

stevan
31.01.2006, 14:37
Dragi svi,

Samo na kratko da vam se javim, da se ne brinete:D

Pozdrav svima, nadam se da cemo se uskoro videti da cujem utiske sa skijanja, a jedva cekam da mi prodju ovi ispiti, pa da i sam ponovo stanem na sneg:ski:

pop67
31.01.2006, 15:41
Stevane pazi brate da ne prodje sneg!

stevan
31.01.2006, 15:56
Ako prodje - idemo na Tux:ok:

boki04
31.01.2006, 18:15
Sto se tice slika i njihovog kacenja nema problema ako sutra dolazis do grada ponesi slike pa da se nadjemo negde

pop67
31.01.2006, 18:18
Sto se tice slika i njihovog kacenja nema problema ako sutra dolazis do grada ponesi slike pa da se nadjemo negde
Cucemo se sutra prepodne,OK?

boki04
31.01.2006, 18:26
ok imas moj mob pa se cujem

pop67
01.02.2006, 10:50
Postovani MANIJACI,Bata Bane mi se javio sa Jahorine i kaze da je prilicno hladno,a da su staze prethodnih dana prilicno popustile.Smesten je u hotelu TERMAG i izasao je na skijanje oko 10 sati.On miruje,pa odjednom poludi i nemozes da ga zaustavis,pravi MANIJAK.Pozdravio je sve!:yay: :yay: :yay: :yay: :yay:

jovanitZa
01.02.2006, 11:38
oo kad se opet cujete pozdravi ga puno i reci mu da skija malo i za nas...

mada cemo i mi uskoro na kopaonik :)

p.s.pope,stevane,mishko,dule,djordje,ski bato,symone sanjala sam vas sinoc :) :) :) xaxaxaxaxaxaxaxa havarija

stevan
01.02.2006, 11:56
p.s.pope,stevane,mishko,dule,djordje,ski bato,symone sanjala sam vas sinoc :) :) :) xaxaxaxaxaxaxaxa havarija

Sve nas:hair:

jovanitZa
01.02.2006, 11:58
da..sve vas... :) :) :) bili ste poredjani jedan do drugog i smeshkali se...kao da ste sedeli i gledali neku utakmicu a u stvari nije utakmica nego sam ja sanjala neko ogromno cudoviste koje je htelo da ubije moju ortakinju a vi se smejali

CrazyKong
01.02.2006, 12:06
kao da ste sedeli i gledali neku utakmicu a u stvari nije utakmica nego sam ja sanjala neko ogromno cudoviste koje je htelo da ubije moju ortakinju a vi se smejali

Znaci ipak sam i ja bio u snu :D

jovanitZa
01.02.2006, 12:07
mogutje...veoma mogutje..svi ste imali kachkete i jakne na kojima je pisalo velikim slovima: ski manijak

Misko
01.02.2006, 12:22
:kez: :D .

pop67
01.02.2006, 14:49
Dobro sanjala si nas,a ko je bio pored mene?Ispred nas je Crazy,ali ko je levo a ko desno?E Joco,Joco bas si vrag...kupi kacigu!

Flow
01.02.2006, 19:33
...sanjala sam vas sinoc :) :) :) xaxaxaxaxaxaxaxa havarija

...nadam se da smo bar dobro vozili :kez:

bojo
01.02.2006, 19:35
Bojo,jesi li video u Rossignolu neko dobro ski odelo i koliko je koštalo?
Izbor im je odlican,bar za mene,nisam gledao cene ski odela ali moj ti je savet da obavezno posetis radnju!

bojo
01.02.2006, 19:37
Manijaci da li je neko na Kopaoniku od 04.02 do 11.02.?
Ja sam gore,obecao je Pop doci na par dana pa ako ide jos neko neka se javi...

gavra
01.02.2006, 20:19
Bicu ja od 5-12, pa bi mogli da napravimo par zica...

jovanitZa
01.02.2006, 20:25
auu ja sam tek od 18. ili 19.

ngdavil
01.02.2006, 22:17
I ja sam tamo od subote. Rado

Misko
01.02.2006, 22:51
Tek sad polako pribavljam materijal (slike i clipove) pa da prikazem gde sam, sta sam i sa kime, radio u proteklih desetak dana. Da krenemo redom sa Zabljakom, sa kojim sam fasciniran, ekipa koja je bila gore je (gledano s leva na desno kako smo sedeli) Mitar, Milance, Baenteov kum, Bata Bane, Djole (australija), ja i Wlad. Vreme perfektno, staze super, ma sve je bilo fenomenalno. Na slici nema Dakija kojeg ovaj put pozdravljam, decko je odlican skijas, isto vazi i za Wlad-a, a Mitar je najbolji border kojeg sam ja video. Takodje veliki pozdrav za sve Zabljacane. :dziveli:

Misko
01.02.2006, 22:53
Mitar igra se sa bordom.

Misko
01.02.2006, 23:00
pogled na skijaliste

ski dude
01.02.2006, 23:02
ovo mi malo izgleda strmo:ok: ,il mi se cini:kez:

Misko
01.02.2006, 23:10
Manijaci na vrhu

p.s. Admini, zasto je max resolution 640x480? 480x640 nemoz, ukinite max resolution kvotu, neka bude max 100kb a rezolucija nek ostane proizvoljna.

Misko
01.02.2006, 23:12
ovo mi malo izgleda strmo:ok: ,il mi se cini:kez:

Na slici je da kazemo blazi deo :), ako se to tako moze nazvati :kez: . Ono sto je stvarno strmo je 2ka (ne vidi se od magle.)

ski dude
01.02.2006, 23:16
neobican mi je onaj tanjir ili sidro (sa desne strane)sto polazi pod uglom od 60 stepeni:D

Misko
01.02.2006, 23:17
Posle dva predivna dana i odlicnog skijanja na Zabljaku , odlucismo (Djole i ja) da provozamo koju stazu i na Jahorini. Vreme je opet bilo idealno, staze ispeglane ma sve opet sjajno: Ovde ja nesto izvodim, Djole je posle slikanja izgledao kao Snesko Belic :kez:, a fotoaparat je takodje bio okupan snegom i prilkom zuma ceo dan posle je izbacivao sneg :D.

Misko
01.02.2006, 23:18
Djole ukljucio ABS :kez:

Misko
01.02.2006, 23:22
Inace kontaktiracu De Wile-a da dopunimo ski galeriju sa ovim slikama a bice i videa samo da prikupim sav materijal, pozdrav za sve manijake!

p.s. posle Zabljaka i Jahorine svratismo i do Igrista da vidimo i manijake koji su se tu zadesili ali nazalost nemam nijednu sliku sa tog susreta.

wlad
02.02.2006, 01:38
Miško & Djole, odlično su vam slike ispale ove sa kočenjem :D. Imate dobar aparat koji je to lepo uhvatio (nije zamiljao) :).

Vidimo se na sledećoj turi! :)

pop67
02.02.2006, 16:59
Slike su vam super i jos jednom svaka cast za poduhvat,mislim na voznju kolima!

daki
02.02.2006, 19:16
Tek sad polako pribavljam materijal (slike i clipove) pa da prikazem gde sam, sta sam i sa kime, radio u proteklih desetak dana. Da krenemo redom sa Zabljakom, sa kojim sam fasciniran, ekipa koja je bila gore je (gledano s leva na desno kako smo sedeli) Mitar, Milance, Baenteov kum, Bata Bane, Djole (australija), ja i Wlad. Vreme perfektno, staze super, ma sve je bilo fenomenalno. Na slici nema Dakija kojeg ovaj put pozdravljam, decko je odlican skijas, isto vazi i za Wlad-a, a Mitar je najbolji border kojeg sam ja video. Takodje veliki pozdrav za sve Zabljacane.
Tako Misko, bravo Misko!:dziveli:

bojo
02.02.2006, 22:00
Pozdrav svima,za koji dan bice izvestaja sa Kopaonika...

bojo
02.02.2006, 22:29
Pope skijamo li u ponedeljak? Kajsija ili kruska? Vodimo i copor lavova tacnije 24...

jovanitZa
03.02.2006, 10:31
aaaaaaaaa ocu ja na bordanjeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaa ocu ocu

pope bre kada ce da se organizuje nesto bre? :(

pop67
03.02.2006, 11:07
Bojo brate u ime BOGA mi cemo se razvaliti od skijanja,pozdrav,POP:yay: :yay: :yay: :glavaozid :glavaozid

bojo
03.02.2006, 12:17
[quote=pop67]Bojo brate u ime BOGA mi cemo se razvaliti od skijanja,pozdrav,POP

Mi sad krecemo:ski: :dziveli: :cug: cujemo se veceras ili sutra!!!!!! A moj brat ostaje da nas bodri iz kreveta,koleno mu nije bolje puno :glavaozid ali nema veze,okupljamo se pocetkom marta na Jahorini.....

bojo
03.02.2006, 12:18
aaaaaaaaa ocu ja na bordanjeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaa ocu ocu

pope bre kada ce da se organizuje nesto bre? :(
Javi se,ako ides sa majkom ostace i Pop 7 dana, gore smo...:yay: :yay:

pop67
03.02.2006, 12:25
[quote=pop67]Bojo brate u ime BOGA mi cemo se razvaliti od skijanja,pozdrav,POP

Mi sad krecemo:ski: :dziveli: :cug: cujemo se veceras ili sutra!!!!!! A moj brat ostaje da nas bodri iz kreveta,koleno mu nije bolje puno :glavaozid ali nema veze,okupljamo se pocetkom marta na Jahorini.....
Srecan ti put Bojo i dobar sneg!

CrazyKong
03.02.2006, 15:58
Kakavo je raspolozenje za sledeci vikend na Kopaoniku ...da isprobamo tu novu zicu :ski: :ski: ?
Jurim neku kombinaciju i cekam jos potvrdu smestaja i cene... cim nesto bude bilo izvesno postovacu ovde.

pop67
03.02.2006, 16:40
Kakavo je raspolozenje za sledeci vikend na Kopaoniku ...da isprobamo tu novu zicu :ski: :ski: ?
Jurim neku kombinaciju i cekam jos potvrdu smestaja i cene... cim nesto bude bilo izvesno postovacu ovde.
Samo napred brate,daj nesto za sledeci vikend,bice nas dosta...

vujche
03.02.2006, 16:40
Prije svega pozdrav cijeloj ekipi Manijaka,pratim vas od samog pocetka vaseg okupljanja i mogu slobodno reci da vam zavidim,ukljucio bih se ja ranije u vase rasprave,a mozda i na neki ski vikend,al sam malo glup da se koristim sa ovim kompom,i za ovo javljanje mogu sestri da zahvalim.Mozda uskoro dodjem do BG,pa bi volio da se upoznam sa ekipom,a ako slucajno izmislim neki slobodan dan,onda i neko :ski: .Za prvo javljanje toliko i jos jedan veliki pozdrav iz ZG.

pop67
03.02.2006, 16:44
Ne oklevaj da se javis kada budes hteo da dodjes,a u svakom slucaju dobro dosao na ovu temu SKI MANIJACI!Pozdrav,POP

CrazyKong
03.02.2006, 16:45
Veliki pozdrav Vujche u moje i u ime SKI MANIJAKA
Nadam se nekom zajednickom skijanju uskoro:ski: , prati desavanja na forumu pa kad i ako mozes ti nam s pridruzi...u svakom slucaju tek predstoji najbolji deso sezone :ok:

Symon
03.02.2006, 16:56
Pozdrav za Crazy-a, daj bato da se okupimo negde sto pre to bolje posto ovaj vikend promasismo:ski: :yay: :yay:

vujche
03.02.2006, 17:17
Hvala Crazy i Popu na dobrodoslici,Crazy doselivsi se u ZG,sezona mi je skoro cijele godine,malo je zatisje 7i8mj,a ostali dio godine se pegla po toj Austriji,normalno onoliko koliko financije dozvoljavaju.Prosle sezone sam skoro svaki drugi vikend bio negdje skijanju,navadio sam se kao malo dijete kad se na tresnju popne pa ne zna sici.Moje kartice najbolje pokazuju kako je to otprilike bilo,jos uvijek se ne mogu izvuci iz tog minusa,al me to ne sprecava da i dalje jurisam.Evo sutra sam trebao ici u Bad Klink.....nesto,ali sam odustao jer na Sljemenu ima Atomic i Dynamic besplatni ski test,a posto planiram na kraju sezone uzet Metron9,idem malo isprobat da vidim da li ce mi odgovarat ova skija.

pop67
03.02.2006, 23:50
Hvala Crazy i Popu na dobrodoslici,Crazy doselivsi se u ZG,sezona mi je skoro cijele godine,malo je zatisje 7i8mj,a ostali dio godine se pegla po toj Austriji,normalno onoliko koliko financije dozvoljavaju.Prosle sezone sam skoro svaki drugi vikend bio negdje skijanju,navadio sam se kao malo dijete kad se na tresnju popne pa ne zna sici.Moje kartice najbolje pokazuju kako je to otprilike bilo,jos uvijek se ne mogu izvuci iz tog minusa,al me to ne sprecava da i dalje jurisam.Evo sutra sam trebao ici u Bad Klink.....nesto,ali sam odustao jer na Sljemenu ima Atomic i Dynamic besplatni ski test,a posto planiram na kraju sezone uzet Metron9,idem malo isprobat da vidim da li ce mi odgovarat ova skija.
Lepo je cuti da se tako lepe i korisne stvari desavaju na Sljemenu,ako bi nam nasao neki smestaj za pristojnu lovu mozda bih sa jos nekim Manijakom dosao da vidimo kako je skijati na 1000m a da bude vrhunski,ja to jos nisam doziveo!Pozdrav i poziv da se prikljucis SKI MANIJACIMA!POP:dziveli:

pop67
03.02.2006, 23:54
Pozdrav za Crazy-a, daj bato da se okupimo negde sto pre to bolje posto ovaj vikend promasismo:ski: :yay: :yay:
Brate Simone najverovatnije cemo na Kopaonik za vikend 11i12,u ponedeljak detaljne informacije,ja mislim da ce Crazy Kong da napise pojedinosti i poziv!Pozdrav,POP:dziveli: :yay

Bata Bane
04.02.2006, 00:23
Mislim da cemo biti na KOP-u, ponedeljak, utorak, sreda.....:yay:

Bata Bane
04.02.2006, 01:48
Manijaci da li je neko na Kopaoniku od 04.02 do 11.02.?
Ja sam gore,obecao je Pop doci na par dana pa ako ide jos neko neka se javi...

Dolazimo Pop, ja a i mozda Boris.....:yay:

KOP_MANIA
04.02.2006, 17:30
Jel to pop i ostali manijaci negde otisli?

jovanitZa
04.02.2006, 19:00
cini mi se da jos nisu :p

KOP_MANIA
04.02.2006, 19:13
Pa gde su koliko sam ja video Pop uopste danas ceo dan nije bio online i bata bane.

JoeBananna
04.02.2006, 19:21
Brate Simone najverovatnije cemo na Kopaonik za vikend 11i12,u ponedeljak detaljne informacije,ja mislim da ce Crazy Kong da napise pojedinosti i poziv!Pozdrav,POP:dziveli: :yay

Racunajte da sam i ja zainteresovan da se pridruzim.
Mozda nagovorim jos jednog kolegu, kad budete znali detalje.

Pozdrav
JoeBananna

Bata Bane
04.02.2006, 20:36
Pa gde su koliko sam ja video Pop uopste danas ceo dan nije bio online i bata bane.

Tu sam, tu sam, u ponedeljak Pop i ja ujutru idemo na dan dva

KOP_MANIA
04.02.2006, 20:47
Tu sam, tu sam, u ponedeljak Pop i ja ujutru idemo na dan dva

gde na kop:ski: :ski:

Bata Bane
04.02.2006, 20:50
gde na kop:ski: :ski:

Da, da
:yay: :yay:

Bata Bane
04.02.2006, 20:53
Da, da
:yay: :yay:

Samo jos da nadjem gde cu da prespavam u ponedeljak

KOP_MANIA
04.02.2006, 20:56
Samo jos da nadjem gde cu da prespavam u ponedeljak

ja mislim da su Jatovi apartmani najeftiniji.
Lepo se provedite i da imate puno snega i skijanja i da se navozate i naskijate:yay: :yay: na novoj zici. Idite i do Bele Reke da vidite kakvo je tamo stanje

p.s. Slikajte malo pa stavite slike.

Bata Bane
04.02.2006, 20:57
Ja cu od sada pa do 22.15 biti off line pa se cujemo kasnije, ajde saljite mi ponude za prenociste na Kopu, u ponedeljak:ok: :obrvajedn

KOP_MANIA
04.02.2006, 21:01
Idi u Grand:D :D :D :D

Bata Bane
04.02.2006, 22:50
Pa tako ce i da bude

vujche
05.02.2006, 14:29
Lepo je cuti da se tako lepe i korisne stvari desavaju na Sljemenu,ako bi nam nasao neki smestaj za pristojnu lovu mozda bih sa jos nekim Manijakom dosao da vidimo kako je skijati na 1000m a da bude vrhunski,ja to jos nisam doziveo!Pozdrav i poziv da se prikljucis SKI MANIJACIMA!POP:dziveli:
E sad,sto se tice smjestaja znam za hotel skoro na samoj stazi,za cijenu se mogu raspitati,za neku drugu shemu tipa planinarskog doma i sl. imam prijtelja koji je planinar pa cu njega da pitam pa ti javim,sto se tice samog Sljemena moje utiske cu da stavim pod ski centre,a zbog SKI MANIJAKA i savladavam ovo baratanje sa tastaturom:yay: ,za pocetak bi predlozio da moje prikljucivanje SKI MANIJACIMA bude nase prvo:ski: ili bar prvo druzenje:cug:,naravno ako se slazes sa mojim prijedlogom.

amater
05.02.2006, 16:37
da vam se javim uzivo sa jahorine.
staze se jos bolje sredjuju sve zice rade jedino na tazi poljice ima malo vise leda ali je u sustini OK.
danas je ceo dan padao sneg, na vrhu je duvao vetar preko 20ms tako da su oko 14.30 zatvorili ogorjelicu I i II.

za sada ovoliko

jahorina:ok:

ai_ski
05.02.2006, 17:18
Verovatno ce sutra biti jos bolje...:ok:

Bata Bane
05.02.2006, 17:32
Pop i ja ujutru krecemo na KOP, na dva dana ima jos jedno mesto u kolima, ako neko zeli

JoeBananna
05.02.2006, 20:39
Pop i ja ujutru krecemo na KOP, na dva dana ima jos jedno mesto u kolima, ako neko zeli

Wheeee.. evo ja sam zainteresovan ali kako da stupimo u kontakt?
Saljem ti privatnu poruku sa mojim brojem telefona pa ako procitas javi mi se

Bata Bane
05.02.2006, 20:47
Davaj broj

ai_ski
06.02.2006, 11:31
U subotu ujutru???

Tj. ja idem... I imam 2 mesta u kolima...

Pozdrav

CrazyKong
06.02.2006, 16:35
Ljudi, nisam nista uspeo da organizujem za ovaj vikend...nema toliko mesta...:glavaozid :glavaozid
Ostaje da se cujem sutra sa covekom pa da vidimo da napravimo nesto tamo za kraj meseca.
U svakom slucaj jurim neku vrlo povoljnu kombinaciju pa cu im zato dati jos jednu sansu...

KOP_MANIA
07.02.2006, 20:02
Posto je ovo najposecenija tema da napisem sta se desilo ski dudu na temi ski info. Neko mu je izgleda hakovao sifru(provalio) i pisao neke nebuloze. Mozda smo i mi u opasnosti:hair: :hair: :hair: od takvih poduhvata

KOP_MANIA
07.02.2006, 20:03
Posto je ovo najposecenija tema da napisem sta se desilo ski dudu na temi ski info. Neko mu je izgleda hakovao sifru(provalio) i pisao neke nebuloze. I LOVE AMERICA , Mozda nece biti skijanja.... Mozda smo i mi u opasnosti:hair: :hair: :hair: od takvih poduhvata..

ski dude
07.02.2006, 20:06
ljudi ne zezam se STVARNO ME NEKO ISHAKOVAO :glavaozid :glavaozid :glavaozid JA ONA SRANJA O AMERICI I DRUGIM GLUPOSTIMA NISAM PISAO:mad:

jovanitZa
07.02.2006, 23:55
hahhahahahhaha aj da vidim tog pametnjakovica da to proba sa mnom..odma cu da ga provalim :) :) :)

*jovanitZa zna te fore :)

ski dude
08.02.2006, 00:01
aj mi reci u cemu je fazon i sta treba da uradim:deal: :glavaozid

jovanitZa
08.02.2006, 00:06
xexexexexxe ne ne....ne mogu da ti objasnjavam ovako nista....komplikovano je to za tebe

pop67
08.02.2006, 08:55
Pozdrav svima ljudi,
vratismo se mi sa Kopa i mogu vam reci da za sve ove godine koliko skijam nisam doziveo da imam ovakvo iskustvo sa vremenom za dva dana.Ponedeljak katastrofa,temperatura od -15 do cak i -20,vetar 14-19m/s,a cetvorosedi kao da mile,mozete zamisliti kako je bilo.Bane,Joe Banana i ja smo se oduzeli od hladnoce,ali smo skijali.Tamo smo se sreli sa administratorom ovog foruma Stevs-om i njegovom devojkom kao i sa nasim BOJOM CACANINOM i njegovim drugom Nenadom koje sada i pozdravljam.Sreli smo i Drazena sa Zabljaka i popili smo pice u Rtnju.Utrak totalno druga prica,osvanuo je suncan dan uz nisku temperturu bez vetra,ma raj za skijanje,kad ono novi cetvorosed(isklopni)preko noci zaledio i ne radi,ali kao kompenzaciju za isklopivi,staze su bile prilicno dobro sredjene i vozilo se na svim stazama izuzev na Pancicu.Duboka 2 je bila veoma dobro posecena i bilo je guzve,ali kako je oko podneva proradio isklopivi tako je i guzva pocela da se smanjuje.Moram da pohvalim ovaj novi isklopivi cetvorosed,stvarno je lepo voziti se njime jer za 4 ipo minuta stignes do vrha a svaki put kada sam kretao ka Pancicu mislio sam da sam katapultiran iz topa,svaka cast!Evo i jedne slicice gde nas je dosta stalo u ODZAKLIJI RTNJA...ostale slike pogledajte u galeriji slika...

pop67
08.02.2006, 13:24
Za vikend 11 i 12.03 MANIJACI ce biti ponovo na Kopaoniku,za sada sigurno idu CRAZY KONG,BOJAN,SYMON,POP67,tamo ce biti BOJO.FLOW je u najavi.Polazak nije organizovan,vec se svi snalazimo za smestaj,ukoliko neko ima varijantu za smestaj neka odmah javi!Pozdrav,POP:dziveli:

jovanitZa
08.02.2006, 17:11
jooooj ja bih isla ali dolazi mi ortakinja iz jagodine i ne mogu da idem :( posto s njom palim na zurku :)ali ako ste sledeci vikend opet gore obavezno da se javite ;)

pop67
09.02.2006, 13:45
Na zalost zbog lose vremenske prognoze odlaze se KOPAONIK za vikend 11 i 12.02.Pozdrav svima,POP:dziveli:

milance
09.02.2006, 14:59
Na zalost zbog lose vremenske prognoze odlaze se KOPAONIK za vikend 11 i 12.02.Pozdrav svima,POP:dziveli:
A jel se planira nesto za 17,18,19?
Ja sam slobodan al nacuo sam da nema nigde mesta...

Bata Bane
09.02.2006, 16:12
Pop je potpno u pravu, sto se tice zica na Karamanima i po vetru i bez vetra, cini mi se da ona stara jednosedeznica ide brze. Sve pohvale za Pancic koja je stvarno brza, jos samo kad bi stavili vizire bilo bi super, i jos jedna zamerka a to je na sredjivanje staza, ja se opustio i krenuo brze, letim u dubok sneg i salto preko glave, ubio sam se:glavaozid
Ali sve svemu zadovoljni smo

ai_ski
09.02.2006, 16:49
Nemam pojma sta se koristili kao relevanto za vremensku prognoyu na Kopu...
Kolko ja vidim na
http://vreme.yubc.net/prognoza3dana.php?kv=34203&idg=31&idz=1&idf=3290

Bice cak i suncanih intervala... Jedino sto se ocekuje dobar minus..

Bata Bane
09.02.2006, 18:09
Evo ko je citao danasnje novosti moze procitati clanak o Igristima gde se pominju i SKI MANIJACI:yay: :yay: :yay:

pop67
09.02.2006, 22:18
Ako je neko u mogucnosti da skenira tekst koji je izasao u Vecernjim Novostima i baci ga ovde na forum,to je prvo pisanje o SKI MANIJACIMA i lepo bi bilo zabeleziti to.Pozdrav,POP:dziveli:

marija
10.02.2006, 00:32
da li neko moze da mi objasni kako funkcionisu stvari na kopu, vidim da ste vi manijaci potpuno uigrani:)...vise od dvadesetak dana pokusavamo da nadjemo smjestaj, u centru, zvale sve agencije u gradu...naravno- nemoguce- ni konaci, ni jat apartmani, rtanj....niko ne zna da mi kaze je l' na kopu moguce naci taxi, tj ukoliko budemo osudjene ( 2 drugarice i ja ) na smjestaj u nekom od vikend naselja, koje od njih odabrati, kako mozemo stici uvece do grada... ili je to zaista nemoguce.

i kako se uopste snaci za sobu, apartman, bilo sta u poslednjem trenutku, da li postoje neke opstepoznate varijante priv. smjestaja, za koje neko od vas zna, jer je termin 14.-17.feb. nezgodan. :dontknow: :cool:

tnx

Misko
10.02.2006, 12:02
Cekaj ne kapiram najbolje??? idete 14tog a vracate se 17tog, to cete tesko naci po agencijama il priv. apartmanima, jer i jedni i drugi teze nedeljnoj renti, probajte sa hotelima, Bane i Pop su bili skoro, i koliko sam ja upucen nije bilo problema.

p.s. Ako mislite da izlazite zaboravite vikend naselja.

marija
10.02.2006, 12:46
pa da, jesmo mislile da izlazimo, jer bismo dosle na 3 dana bordanja koje se poklapa sa snowboard cup-om, tako da uvece i jesu zurke.:cool:

pa koji su to hoteli...mi smo zvale sve redom, svi hoteli su rezervacije prepustili agencijama, i nismo nasle nista. pokusacu ponovo, mozda neko otkaze konake:) ...hah

JoeBananna
10.02.2006, 12:53
da li neko moze da mi objasni kako funkcionisu stvari na kopu, vidim da ste vi manijaci potpuno uigrani:)...vise od dvadesetak dana pokusavamo da nadjemo smjestaj, u centru, zvale sve agencije u gradu...naravno- nemoguce- ni konaci, ni jat apartmani, rtanj

Izgleda da agencije ne interesuju takvi aranzmani za 2-3 dana, tako da je najbolje da pozoves direktno hotele i da rezervises telefonom ako imaju slobodna mesta, a platis tamo na licu mesta. Tako smo Bata Bane i ja bili smesteni u ponedeljak -> utorak u Olgi Dedijer (300-400m od centra). Nije nista ekstra, nema TV u sobi, ali klopa je odlicna. Oko 1900 din polupansion.
Trebalo bi da telefone mozes da nadjes na http://www.kopaonik.net/

Moguce je da je vikendom popunjeno jer vise ljudi ide vikendom, a verujem da radnim danima ima da se nadje slobodnih kapaci-teta (i kapaci-chika)

Postoje taksisti koji stoje kod Konaka, ne verujem da rade na taksimetar, vec po dogovoru, ali ionako gore nisu velike razdaljine.

Srecno

Bata Bane
10.02.2006, 15:46
Probajte sa Olga Dedijerom

Shaolin
10.02.2006, 16:42
Postoji neki tip koji vozi kombi od vikend naselja do Konaka. Ide ceo dan i samo treba da se raspitas gore koji mu je broj telefona. Cimnes ga, pitas kad prolazi (a ide na svakih 15 min), sacekas na putu i sve te to kosta 80 din. u jednom pravcu.
To je sto se tice prevoza po Kopu.
Smestaj mozes da probas u vikend naselju - 063 - 505-780. Privatna kuca, iznajmljuje apartmane. Sobe nisam video uzivo, na slici izgledaju pristojno - ali zato klopa!!!! I to po korektnim cenama. Da se malo zagrejete pred vecernji izlazak ;)

marija
10.02.2006, 19:26
eej, hvala vam puno na informacijama, snasli smo se, mislim da ce biti potpuno ok- vila paraglajder. najjednostavnije je. :)

vidimo se tamo :dziveli:

JoeBananna
10.02.2006, 22:42
Pa sta bi za ovaj vikend ? Idu li manijaci na Kopaonik ili ne idu zbog
moguceg loseg vremena?

Symon
10.02.2006, 22:51
Koliko znam ne ide se, informacija od cetvrtka ako se nesto nije izmenilo u medjuvremenu a da nisam saznao:(

Flow
11.02.2006, 01:01
pa da, jesmo mislile da izlazimo, jer bismo dosle na 3 dana bordanja koje se poklapa sa snowboard cup-om, tako da uvece i jesu zurke.:cool:

Mmmm, koleginice...
Zenska board ekipa, nista lepse... :ok:

Misko, sta ti mislis ? :yay:

marija
11.02.2006, 01:22
;)

bila je danas najava na B92

Bata Bane
11.02.2006, 10:21
Ono je smesno sto su prikazali na B 92, isto kao iskrcavanje americkih trupa u Somaliju pre neku godinu, sve pad do pada:kez:

Misko
11.02.2006, 11:28
Misko, sta ti mislis ? :yay:

Sve najbolje! Sve najbolje! :ok:

bojan
11.02.2006, 15:34
Alo manijaci, ima li koga na Jahorini sledeće nedelje od srede do petka ? Planiram da budem tamo pa da znam ima li šanse da peglam zajedno sa nekim ?

Mogli bi lepo da organizujemo vikend 25. februara npr. tamo, da vidimo onaj hotel olimp na Palama (ako ne nađemo nešto gore) i da napravimo merak sebi

:cug:

boris
11.02.2006, 17:44
Alo manijaci, ima li koga na Jahorini sledeće nedelje od srede do petka ? Planiram da budem tamo pa da znam ima li šanse da peglam zajedno sa nekim ?

Mogli bi lepo da organizujemo vikend 25. februara npr. tamo, da vidimo onaj hotel olimp na Palama (ako ne nađemo nešto gore) i da napravimo merak sebi

:cug:

Bojane,vidjet ću da u tom periodu dođem makar na dan da skijamo
zajedno.Veliki pozdrav!!!

bojan
11.02.2006, 21:13
Vazi druze! Valjda cu naci smestaj ...... U stvari, moram ga naci

Pozdrav i vidimo se !

bojo
11.02.2006, 21:38
Kopaonik03.-11.02.

Upravo sam stigao sa Kopaonika i moram vam priznati da sam bas zadovoljan,prijatno sam iznenadjen stazama a odusevljen sam novim cetvorosedom...Sada cak i mala deca izlaze gore bez pomoci roditelja...
Staze su se dosta dugo drzale u dobrom stanju a jos jedno iznenadjenj je pojava TOPOVA!!! Cak sam vidjao i ratrake kako idu stazama u toku dana...Zvuci neverovatno ali je istinito...
Imali smo tri bas lepa dana ali smo imali i par onih kada je temperatura isla do -20 kod Grand-a,zamislite kako je gore...:ok:
Cene me nisu iznenadile,iznenadilo me to sto nema vise malo lepsih objekata na stazama,vreme je i da o tome neko pocne da vodi racuna ipak je ruzno da sedis u nekoj zadimljenoj Vucijoj stazi a da ti naplacuju konzervu soka 150 dinara...Treba da je naplate toliko ali ipak u nekom malo lepsem objektu i sa dosta ljubaznijim osobljem,zar ne?:glavaozid :
Imam par zanimljivih slika pa cu otvoriti novi album u galeriji imam i par lepih klipova pa cu i to nekako probati da okacim...
Toliko za sada idem na spavanje pa pisem opet...:yay: :dziveli:
P.S.poseban pozdrav za Ski manijake koji su dolazili gore!!!

ski dude
11.02.2006, 21:49
TOPOVI??????:confused: :yay: :dziveli: :ski: :dontknow: ,aj mi malo to pojasni molim te

bojo
11.02.2006, 22:16
TOPOVI??????:confused: :yay: :dziveli: :ski: :dontknow: ,aj mi malo to pojasni molim te
Topovi za sneg,upravo ubacujem klip na galeriju pa ces videti,radili su na vrhu i nabacili poprilicno snega...

KOP_MANIA
12.02.2006, 06:58
Topovi za sneg,upravo ubacujem klip na galeriju pa ces videti,radili su na vrhu i nabacili poprilicno snega...

Pa gde ti je taj klip ja nigde ne vidim

Bata Bane
12.02.2006, 12:35
Gledajte spust na RTS 2, brate kako je opeglana staza

pop67
12.02.2006, 12:43
MANIJACI ja juce skocih neplanirano sa porodicom na Divcibare i doziveh novo iskustvo,naime 10 puta se smenjivalo sunce-oblak-slab sneg-gust sneg i sve tako u krug.Bilo je puno ljudi kao i svakog vikenda i veliuka je guzva na tanjiricu.Na zicu se ceka po 10 min a snega bi bilo prilicno da nije bilo tako puno bordera koji su maximalno exploatisali stazu,cak su i malu skakaonicu napravili pa smo i mi stariji sa skijama probali odnosno poletali,neki dobro neki manje dobro,ali sve u svemu bilo je lepo biti na snegu i medju poznatim i dobrim ljudima.Evo i jedne fotke,pozdrav,POP:dziveli:

bojo
12.02.2006, 13:09
Pa gde ti je taj klip ja nigde ne vidim
pogledaj malo bolje...:yay: :kez:

KOP_MANIA
12.02.2006, 13:32
pogledaj malo bolje...:yay: :kez:

A nasao sam

Super Girl
12.02.2006, 13:59
Ej,Bojo,povodom tvojih slika na galeriji-zasto meni nece da otvori te topove,(slika pancic topovi)samo vidim malu slicicu,jel to samo meni nece,ili...?

Bata Bane
12.02.2006, 14:17
Kaki crni topovi, stavili crevo i pustili jak pritisak vode i napreve led:mad:

pop67
12.02.2006, 15:54
Stvarno je Bane u pravu,Bojo je hteo da pohvali napredak koji objektivno postoji samim tim sto su izveli instalacije za topove i po mome misljenju to je dobro,ali nije dobro gde su prvo postavljene.A sto se tice samih topova,oni na zalost ne postoje vec postoje dve glave topa koje ovi momci na KOPU ne umeju da koriste.Postavljeni su tako da u jednom smeru baca vodenu maglu ili ledenu prasinu i talozi je u pravcu izbacivanja pa nakon naporavljene HRPE leda dodje RATRAK polomi i razvuce taj led po stazi,eto to su VODENI TOPOVI na Kopaoniku!Pozdrav,POP:dziveli:

Bata Bane
12.02.2006, 16:19
179
E to su topovi za sneg i oni se postavljaju sa obe strane staze na razdaljini od 25 metara

bojo
12.02.2006, 19:32
Kaki crni topovi, stavili crevo i pustili jak pritisak vode i napreve led:mad:
Neznam sta si ti ocekivao,do pre dve godine smo skijali po stazama i vozili se zicama iz kamenog doba...Pa cak su i bugari ispred nas!!! Ovo je za mene veliko i prijatno iznenadjenje,vidi se neki napredak,ne stoji se vise... Taj led kako Pop kaze su ratraci razvukli po vrhu crne i crvene tako da je moglo normalno da se spusti. Da li to bili topovi ili ne posluzili su svrsi...
Hvala za lepu sliku topova ali to jos uvek nije nasa stvarnost...:yay:

bojo
12.02.2006, 19:34
Ej,Bojo,povodom tvojih slika na galeriji-zasto meni nece da otvori te topove,(slika pancic topovi)samo vidim malu slicicu,jel to samo meni nece,ili...?
niko se nije zalio...:yay:

Symon
12.02.2006, 21:12
Danas je ekipa SKI MANIJAKA u sastavu Kum Stevan,Aca,Igor,Verica ski manijakinja u pokusaju koja nikad nece postati SKI MANIJAK i Symon pohodila ski stazu Mackov Kamen.Utisak je odlican staza kao staza raj za pocetnike i decu i SKI MANIJAKE u startu.Duzina oko 300m, ski lift uze.Osvetljena i za nocno skijanje. Gazda MIRKO fantastican covek i DOMACIN.Ski centar u razvoju koji ce sledece sezone pomrsiti konce ski centrima u okruzenju.Kad se zavrsi sve sto je planirano za sledecu sezonu oduvace Divcibare ima samo da prsti.A tek kuvano vino:dziveli: :cug: haos.Toliko za prvi put.Vredi razmisljati o odlasku na jedan dan.Na zalost fotki nema.

Bata Bane
12.02.2006, 23:46
Neznam sta si ti ocekivao,do pre dve godine smo skijali po stazama i vozili se zicama iz kamenog doba...Pa cak su i bugari ispred nas!!! Ovo je za mene veliko i prijatno iznenadjenje,vidi se neki napredak,ne stoji se vise... Taj led kako Pop kaze su ratraci razvukli po vrhu crne i crvene tako da je moglo normalno da se spusti. Da li to bili topovi ili ne posluzili su svrsi...
Hvala za lepu sliku topova ali to jos uvek nije nasa stvarnost...:yay:

Koliko si para potrosio za ceo aranzman za Kop za sve to vreme, sigurno preko 400 Eura, Ako je preko toga mogao si ladno sa nama u Francusku pa da vidis i topove i brze zice, a o stazama da i ne govorim. Pozdrav tebi i iduce godine da se malo bolje organizujemo za neko skijanje u Evropi:ok:

bojo
13.02.2006, 12:38
Koliko si para potrosio za ceo aranzman za Kop za sve to vreme, sigurno preko 400 Eura, Ako je preko toga mogao si ladno sa nama u Francusku pa da vidis i topove i brze zice, a o stazama da i ne govorim. Pozdrav tebi i iduce godine da se malo bolje organizujemo za neko skijanje u Evropi:ok:

8 dana sa ski pasom,smestajem,klopom i malo provoda je nesto manje od 500 evra. Inace mi niko nista nije ponudio a i ja sam bio malo lejn u potrazi za odrovarajucim zimovanjem u Evropi ali ima dana,skijacemo:ski: ...Ako bude organizovano nesto za sledecu godinu ja sam u ekipi...
A i kad malo bolje razmislim zasto se mi ne dogovorimo i do pocetka sledece sezone napravimo neku malo vecu ekipu pa se svi potrudimo da pronadjemo sto povoljniji aranzman? Jesi li za? Ko je jos?:dziveli: :yay: :ski:

Misko
13.02.2006, 12:55
Danas je ekipa SKI MANIJAKA u sastavu Kum Stevan,Aca,Igor,Verica ski manijakinja u pokusaju koja nikad nece postati SKI MANIJAK i Symon pohodila ski stazu Mackov Kamen.Utisak je odlican staza kao staza raj za pocetnike i decu i SKI MANIJAKE u startu.Duzina oko 300m, ski lift uze.Osvetljena i za nocno skijanje. Gazda MIRKO fantastican covek i DOMACIN.Ski centar u razvoju koji ce sledece sezone pomrsiti konce ski centrima u okruzenju.Kad se zavrsi sve sto je planirano za sledecu sezonu oduvace Divcibare ima samo da prsti.A tek kuvano vino:dziveli: :cug: haos.Toliko za prvi put.Vredi razmisljati o odlasku na jedan dan.Na zalost fotki nema.

Bravo Symon-e, pravi si ski manijak! pozdravi ekipu!

Misko
13.02.2006, 13:02
A i kad malo bolje razmislim zasto se mi ne dogovorimo i do pocetka sledece sezone napravimo neku malo vecu ekipu pa se svi potrudimo da pronadjemo sto povoljniji aranzman? Jesi li za? Ko je jos?:dziveli: :yay: :ski:

Ne mora bas ovako rano ali je fora da se izdogovaramo npr u novembru i da tad pojurimo najbolje uslove, ja sam svakako za. pozzz.

daki
13.02.2006, 17:57
Napravicemo neki aranzman za oktobar-novembar za neki glecer u Austriji!
Tada smo svi gladni skijanja

stevan
13.02.2006, 18:00
Postovani SKI MANIJACI,

U cilju formalizovanja naseg za sada neformalnog udruzenja pocinjemo sa pravljenjem ID kartica i evidencije o clanovima:deal:. Molim vas da mi, u nekom razumnom roku, posaljete licne podatke (ime i prezime, JMBG, adresu i broj telefona (dosta je samo mobilni)) i sliku (na kojoj vam se dobro vidi lice, po mogucstvu sa MANIJACKIM kacketom na glavi:ok:), na email

stv607@yahoo.com

Pozdrav svima,
Stevan, vas blagajnik, sekretar, izvrsni direktor i buduci premijer
:dziveli:

stevan
13.02.2006, 19:02
Naravno, prethodno se odnosi i na sve one koji jos nisu SKI MANIJACI, a jesu manijaci kad je skijanje u pitanju i zeleli bi da nam se pridruze:ok:

Bata Bane
14.02.2006, 00:14
8 dana sa ski pasom,smestajem,klopom i malo provoda je nesto manje od 500 evra. Inace mi niko nista nije ponudio a i ja sam bio malo lejn u potrazi za odrovarajucim zimovanjem u Evropi ali ima dana,skijacemo:ski: ...Ako bude organizovano nesto za sledecu godinu ja sam u ekipi...

Brate iduce zime za te pare ima da skijas u Francuskoj

Benjamin
14.02.2006, 00:39
Kako da se dodje do kacketa, a lako cu za fotku i ostale podatke ;-)))

Bata Bane
14.02.2006, 01:01
Javi se Popu na PM on ima kackete

Symon
14.02.2006, 09:16
Bravo Symon-e, pravi si ski manijak! pozdravi ekipu!
A taki smo svi:ok: .Pozdrav za Miska:)

jovanitZa
14.02.2006, 12:10
ej bre SRECAN VAM DAN ZALJUBLJENIH :) :****************

boki04
14.02.2006, 14:36
Alo Ski Manijaci (http://www.skijanje.co.yu/forum/showthread.php?t=42) lose smo se organizovali za Dan Zaljubljenih,mogli smo da poklonimo nesto zenskoj populaciji Manijaka.Nadam se da naredne godine nece biti ovako

ski dude
14.02.2006, 15:26
na primer novu kacigu ili rukavice:rolleyes:

Bata Bane
15.02.2006, 00:19
Ide li neko sutra na KOP

ski dude
15.02.2006, 00:20
kolko sam iz prica razumeo ide neko ali ne znam ko:)

jovanitZa
15.02.2006, 02:31
Alo Ski Manijaci (http://www.skijanje.co.yu/forum/showthread.php?t=42) lose smo se organizovali za Dan Zaljubljenih,mogli smo da poklonimo nesto zenskoj populaciji Manijaka.Nadam se da naredne godine nece biti ovako

ovde ne mogu da se dogovore oko najednostavnijih stvari.......

:p

bojo
15.02.2006, 21:16
nemoj ti "ljubavi moja" da se nerviras:D :D :D ,sve ce biti ok,dogovoricemo se mi oko svega lako...Pa Bata Bane ima kafanu,gde cemo da se dogovorimo ako ne kod njega...:dziveli: :cug:

nsw
15.02.2006, 21:33
Ide li neko sutra na KOP
Cao manijaci i evo po popovoj zapovedi palim komp , sto znaci da sam stigao jucer ujutro i docekalo me vise nego toplo vreme plus 30. dobro sam putovao , (slomljen sam skroz) :sleepy: , i jos jednom da posebno pozdravim popa, baneta , miska, milanceta,wlada, stevana,daki, ski batu , boju i nadam se da nisam nikoga propustio. Puno pozdrava !:dziveli:

Misko
15.02.2006, 21:42
Cao manijaci i evo po popovoj zapovedi palim komp , sto znaci da sam stigao jucer ujutro i docekalo me vise nego toplo vreme plus 30. dobro sam putovao , (slomljen sam skroz) :sleepy: , i jos jednom da posebno pozdravim popa, baneta , miska, milanceta,wlada, stevana,daki, ski batu , boju i nadam se da nisam nikoga propustio. Puno pozdrava !:dziveli:

De si Djole majstore! Veliki pozdrav i tebi! Ovamo nista ne propustas sem mozda palacinaka kod Bata Bane-ta :kez: , pozzz

Bata Bane
15.02.2006, 23:49
Pozdrav Djoletu, baci neke slike sa te velike vrucine

jovanitZa
16.02.2006, 00:31

meneeeee si zaboravio....hahahahha

p.s.bojo nemoj da me davish i smarash molim te...nemam zivaca vishe da te slusham s tom pricom..:smoke:

wlad
16.02.2006, 09:41

Veliki pozdrav! Okači slike/videjoe kad stigneš :D.

pop67
16.02.2006, 12:47
Majstore,stigo si,a kako samo ti znas,posto je +30 ti sada mozes da skijas na vodi pa i nije neka "TOPOGRAFSKA" razlika,ha,ha,ha.Puno te pozdravljam i nemoj biti lenj,pisi ponekad!POP:dziveli: :cug: :bootyshak

milance
16.02.2006, 16:58
Majstore,stigo si,a kako samo ti znas,posto je +30 ti sada mozes da skijas na vodi pa i nije neka "TOPOGRAFSKA" razlika,ha,ha,ha.Puno te pozdravljam i nemoj biti lenj,pisi ponekad!POP:dziveli: :cug: :bootyshak
Djole,pozdravljam te, a kako Pop rece ne treba ti bas uvek sneg da bi skijao! Budi SKI MANIJAK kao...

bojo
16.02.2006, 19:48
Veliki pozdrav i za tebe druze!!! Nije sve u snegu,snacices se ti vec nekako... U Emiratima voze bord po pescanim dinama... :cug: :yay: :ski:

nsw
16.02.2006, 20:41
Ljudi baci cu slike samo da dodjem sebi , kisa pada na plus 30 nemogu da opisem koja je vlaznost nemogu da disem uzas . U ponedeljak jos treba da pocnem da radim . Izvinjavam se sto sam zaboravio jovanicu i evo poseban pozdrav samo za nju. Nadm se da misku nece da presednu palacinke !:couto:

pop67
16.02.2006, 22:11
Ljudi baci cu slike samo da dodjem sebi , kisa pada na plus 30 nemogu da opisem koja je vlaznost nemogu da disem uzas . U ponedeljak jos treba da pocnem da radim . Izvinjavam se sto sam zaboravio jovanicu i evo poseban pozdrav samo za nju. Nadm se da misku nece da presednu palacinke !:couto:
Brate dodji ti nazad ovde gde se lepo dise,a palacinke mogu da budu i gorke!Ko radi radilo mu se o glavi,a ko ne radi umrece ispred televizora!Puno pozdrava tebi i tvojoj familiji,POP:dziveli: :cug:

Bata Bane
16.02.2006, 23:52
Djole,pozdravljam te, a kako Pop rece ne treba ti bas uvek sneg da bi skijao! Budi SKI MANIJAK kao...

Ovaj Milan je stvarno manijak, gori je od onog mog drugara sto su ga po Dunavu camcem vukli a on sa bordom za sneg. Brate prave skije leti na Adi Bojani:yay: :glavaozid

pop67
17.02.2006, 08:18
Samo fale nudisti na CARVINGU.Evo ga 1501 post na ovoj temi,ih,ih!

KOP_MANIA
17.02.2006, 08:23
U ćošku posta piše da je to #1501

pop67
17.02.2006, 08:44
U ćošku posta piše da je to #1501
Evo ispravio sam,hvala na pomoci nisam dobro pogledao!Pozdrav,POP:ok:

KOP_MANIA
17.02.2006, 08:46
Ovaj Milan je stvarno manijak, gori je od onog mog drugara sto su ga po Dunavu camcem vukli a on sa bordom za sneg. Brate prave skije leti na Adi Bojani:yay: :glavaozid

Ovo je 1500 post

milance
17.02.2006, 09:22

BataBane moram da probam(sa slike) al s boardom, skije idu lako!
Al mi treba jos jedan manijak da vuce...

Misko
17.02.2006, 10:28
Al mi treba jos jedan manijak da vuce...

Tu sam ;) :ok:

Misko
17.02.2006, 10:33
Nadm se da misku nece da presednu palacinke !:couto:

Nece hvala sto brines u svakom slucaju :yay:

daki
17.02.2006, 16:24
Sta je bre ono na slici?
Crnogoski CARSURFING!!!!!!!!!!!

milance
17.02.2006, 17:03
Tu sam ;) :ok:

Taakoo manijace, racunam na to, nego pazi da se i ti ne skijas po blatu kakvo je vreme juce i danas, ha :kez:

milance
17.02.2006, 17:10
Sta je bre ono na slici?
Crnogoski CARSURFING!!!!!!!!!!!
E Daki, pa nemamo mi svi 300 dana snega, moramo malo da improvizujemo!:ski: :yay:
Skijanje je skijanje...

Misko
17.02.2006, 23:48
manijaci i ostali borderi, skijasi.... ja sutra ujutru krecem na dobro nam znan Kopaonik :ski: vreme je nikad gore i prognoze su katastrofalne ali sta da se radi kad se skijati mora :ok: . Ko se bude gore zadesio a zeli da skijamo zajedno neka me slobodno cimne na PM, pozdrav.

nsw
19.02.2006, 13:04
manijaci i ostali borderi, skijasi.... ja sutra ujutru krecem na dobro nam znan Kopaonik :ski: vreme je nikad gore i prognoze su katastrofalne ali sta da se radi kad se skijati mora :ok: . Ko se bude gore zadesio a zeli da skijamo zajedno neka me slobodno cimne na PM, pozdrav.
Al nemogu. Evo par slika ovamo kod nas pa ti navrati u Julu 201

204

205

nsw
19.02.2006, 13:08
Perisher Blue Australia .....

206

207

208

ai_ski
20.02.2006, 13:50
Svi smo mi manijaci....

Ali ovi su stvarno prva liga :jester: :jester: :jester: :yay: :ski:

daki
20.02.2006, 16:43
Saljite ove odma na Zabljak!

milance
20.02.2006, 16:57
Saljite ove odma na Zabljak!
Pa da,al na Zabljaku ne smeju da se ovako skinu ni u julu,avgustu a kamoli...:D

pop67
21.02.2006, 14:15
Pa MANIJACI da vas upoznam sa nekim akcijama koje cemo preduzeti u narednom periodu.U cetvrtak Bata Bane,Boris i ja idemo na Jahorinu na dva dana,Bata Bane ,Boris,Mladen,Tamara i Daki idu u Fracusku 03 .03.2006.a Crazy Kong ,Bojan,Stekan i ja ideno istog dana na Jahorinu na ski test ili ti recenziju VOLKL-ovih skija za sezonu 2006/07,da bi 05.03.u 8.30 Crazy Kong,Bojan,Vujche i ja krenuli put Brezovice na 7 dana.Obzirom da ste se malo ulenjili i da manje pisete nego do sada,dajte malo se aktivirajte.Vidjenje u generalstabu cemo zakazati uskoro i to objaviti!Pozdrav,POP:dziveli:

daki
21.02.2006, 15:22
:kez: :kez: :kez:

milance
21.02.2006, 17:06
[quote=pop67]Pa MANIJACI da vas upoznam sa nekim akcijama koje cemo preduzeti u narednom periodu.U cetvrtak Bata Bane,Boris i ja idemo na Jahorinu na dva dana

E, pope nemojte mene da zaboravite, pa ja vozim:D

boris
21.02.2006, 20:48
Bravo momci za akciju!!!
Sa nestrpljenjem očekujem skijanje na Jahorini!:ski:
Do četvrtka veliki pozdrav!

amater
21.02.2006, 21:09
fin provod ....

pop67
21.02.2006, 21:19
[quote=pop67]Pa MANIJACI da vas upoznam sa nekim akcijama koje cemo preduzeti u narednom periodu.U cetvrtak Bata Bane,Boris i ja idemo na Jahorinu na dva dana

E, pope nemojte mene da zaboravite, pa ja vozim:D
Izvinjavam se,tek malopre sam saznao da ides i ti.Pozdrav,POP

SkiBata
22.02.2006, 09:43
Popu, Bata Banetu, Milanchetu i Bojanu srecan put i najluđi mogući provod koji mogu da zamisle!!!!! Dobro skijanje se, naravno, podrazumeva!:ski:
Ja sam u poslednje vreme u toliko velikim porodičnim i poslovnim gužvama da ne stižem ni da sednem za komp, a nekmoli da odem negde gde još ima snega.:(:( Breza, moja velika ljubav, otpala je iz Popu znanih razloga (privatno-porodični), a umesto na vikenda na Jahorini, ja opet odo' na službeni put u Poljsku. Sudeći po tome kako se stvari odvijaju, reklo bi se da je sezona 05/06 za mene gotova.Osim, ako nas NSW ne bude zvao na neki vikend u julu-avgustu!
Veliki pozdrav za sve iz MANIJAKE!
P.S. @Pop & Bata Bane: Dajte više, bar da se vidimo u GŠ, ako već ne mogu sa vama na skijanje!!!:cug:

Bata Bane
22.02.2006, 10:08
Samo da nam prodje jos ova Jahorina i gledamo se....:yay:

gavra
22.02.2006, 12:21
Pozdrav svima i jedno pitanje... da nema neko slucajno da danas ide na Kopaonik a da ima jedno mesto, pobeze mi onaj bus u 12....

milos79
22.02.2006, 12:46
Pozdrav svima i jedno pitanje... da nema neko slucajno da danas ide na Kopaonik a da ima jedno mesto, pobeze mi onaj bus u 12....

Uzmi onaj u 3h pa se snadji od Brzeca, ja sam tako isao i stop obicno pali, stanes na krivinu kod odvajanja za Kop i malo cekas, ako nije previse ladno, nema frke, a neko ce vec stati.

gavra
22.02.2006, 13:48
@milos79> Hvala, to mi je bila alternativa, otisao sam....

Bata Bane
22.02.2006, 15:50
Pa MANIJACI da vas upoznam sa nekim akcijama koje cemo preduzeti u narednom periodu.U cetvrtak Bata Bane,Boris i ja idemo na Jahorinu na dva dana,Bata Bane ,Boris,Mladen,Tamara i Daki idu u Fracusku 03 .03.2006.a Crazy Kong ,Bojan,Stekan i ja ideno istog dana na Jahorinu na ski test ili ti recenziju VOLKL-ovih skija za sezonu 2006/07,da bi 05.03.u 8.30 Crazy Kong,Bojan,Vujche i ja krenuli put Brezovice na 7 dana.Obzirom da ste se malo ulenjili i da manje pisete nego do sada,dajte malo se aktivirajte.Vidjenje u generalstabu cemo zakazati uskoro i to objaviti!Pozdrav,POP:dziveli:

Ide i Zoki Symon sa nama sutra na Jahorinu..:yay:

Symon
22.02.2006, 16:14
Pozdrav za Bata Bana pojacavam ekipu i vrlo se radujem:ski: :yay: :yay: :ok:

bojan
23.02.2006, 09:58
Popu, Bata Banetu, Milanchetu i Bojanu srecan put i najluđi mogući provod koji mogu da zamisle!!!!! Dobro skijanje se, naravno, podrazumeva!:ski:
Ja sam u poslednje vreme u toliko velikim porodičnim i poslovnim gužvama da ne stižem ni da sednem za komp, a nekmoli da odem negde gde još ima snega.:(:( Breza, moja velika ljubav, otpala je iz Popu znanih razloga (privatno-porodični), a umesto na vikenda na Jahorini, ja opet odo' na službeni put u Poljsku. Sudeći po tome kako se stvari odvijaju, reklo bi se da je sezona 05/06 za mene gotova.Osim, ako nas NSW ne bude zvao na neki vikend u julu-avgustu!
Veliki pozdrav za sve iz MANIJAKE!
P.S. @Pop & Bata Bane: Dajte više, bar da se vidimo u GŠ, ako već ne mogu sa vama na skijanje!!!:cug:

Daće bog snega u Martu pa na igrišta makar na jedan dan sve sa decom i gomilom žena .... Nije valjda već gotova sezona ? Veliki pozdrav !

SkiBata
23.02.2006, 14:50
Bojane, iz tvojih usta u Božije uši!!!!! I ja se nekako u potaji nadam da ću da uštinem barem još koji dan do kraja sezone, ali... Porodične okolnosti koje su mnogo toga promenile, onda nenadana gužva na poslu, ničim izazvana.... Ma, valjda će da bude još skijanja u martu.:yay::ski: A i ako ga baš, baš, ali BAŠ, promašim, ima ko će da me u boju odmijeni :ok:, a onda ćemo za narednu sezonu системацки и плански da se pripremimo. :cug::dziveli:
VEEEEEEELIKI POZDRAV ZA SVE MANIJAKE KOJI NEGDE PEGLAJU STAZE!
P.S. Ne zaboravite jednu žicu i za mene!!

boki04
23.02.2006, 18:34
Pozdrav svim MANIJACIMA evo par vesti sa jahorine snega ima dosta preko metar ipo staze se uredjuju samo jutri tako da su do podneva sve rasturene u ponedeljak je duvao jak vetar tako da zice nisu radile,a ovih dana smenjivalo se sunce i jaka magla ali je na kraju magla odnela pobedu,jedina sta koja opstane ceo dan bez obzira na broj skijasa je Pracau subotu se vracam za bg pa cu okaciti slike,pozdrav.

Symon
23.02.2006, 22:06
Bojane, iz tvojih usta u Božije uši!!!!! I ja se nekako u potaji nadam da ću da uštinem barem još koji dan do kraja sezone, ali... Porodične okolnosti koje su mnogo toga promenile, onda nenadana gužva na poslu, ničim izazvana.... Ma, valjda će da bude još skijanja u martu.:yay::ski: A i ako ga baš, baš, ali BAŠ, promašim, ima ko će da me u boju odmijeni :ok:, a onda ćemo za narednu sezonu системацки и плански da se pripremimo. :cug::dziveli:
VEEEEEEELIKI POZDRAV ZA SVE MANIJAKE KOJI NEGDE PEGLAJU STAZE!
P.S. Ne zaboravite jednu žicu i za mene!!
Pozdrav za Ski Batu evo sad sam stigao s Jahorine, ekipa ti je poznata, Pop, Bata Bane,Milan,Boris i ja peglasmo Jahorinu danas iz sve snage pa se i umorismo ispeglasmo vise puta i za tebe, malo magle, malo sunca, pa puno magle i tako redom,sve u svemu odlicno.Bice okupljanja jos, ne brini i danas smo kovali plan.Jos jednom veliki pozdrav

pop67
24.02.2006, 10:07
Pozdrav Ski MANIJACI,
kako moj drug Symon vec napisa,juce smo bili na Jahorini sa namerom da i danas ostanemo tamo i skijamo ali verujte da je bilo toliko ljudi na stazama da smo na Praci cekali pola sata u redu za zicu,na Ogorjelici 2 15-20min a na Ogorjelicu 1 nismo ni isli kada smo videli koliki je red.Imali smo lep dan sa povremenim suncanim periodima,a popodne i jaku maglu koja je pokrila vrhove i bilo je mucenje skijati po takvom vremenu!Gore smo sreli i nasu Gordanu i malo popricali sa njom pred polazak nazad za Beograd.U Sapcu smo se obeznanili od cevapa u jednoj maloj cevapdzinici,ljudi to treba probati,verujte mi na rec,ja evo ne mogu da doruckujem!Veliki pozdrav za SKI BATU,BOJANA i kumu!
POP:dziveli:

Bata Bane
25.02.2006, 13:01
E, stvarno bese super, hvala Popu, Milanu,Symonu, Borisu na dobrom zezanju i dobrom skijanju. A cevapi u Sapcu... strasno:hair:

Symon
25.02.2006, 16:06
E, stvarno bese super, hvala Popu, Milanu,Symonu, Borisu na dobrom zezanju i dobrom skijanju. A cevapi u Sapcu... strasno:hair:
Ha ha ha samo na cevape mislite, vise nego na skijanje.Pozdrav za Bata Bana :ok:

pop67
25.02.2006, 16:39
Ha ha ha samo na cevape mislite, vise nego na skijanje.Pozdrav za Bata Bana :ok:
Brate i sada mi se jedu,ako vise prodjem kroz Sabac a da ne jedem cevape Bog me ubio!Simo majstore sta cemo za kacigu?Javljaj se cim budes mogao,hoce oci da mi izvade za kacigu.Pozdrav,POP

Misko
25.02.2006, 22:00
Manijaci pozdrav malo pre dodjoh sa kop-a, mrtav sam umoran, pa ce sutra detaljni opis, pozzz

Bata Bane
26.02.2006, 15:45
Ajde postavljaj neku sliku:mad:

Misko
26.02.2006, 16:34
Slike su mi nazalost kod brata u vrscu doci cu za koji dan do njih pa cu postovati, sto se tice vremena bilo je dobro prva 3 dana posle magla, 5ak katastrofa. Staze su lepo sredjivali. Gobelje perfektne, mada tamo ima jos dosta kombinacija za off road koje su meni strava. gvozdac posle 12 nemoz da skijas kako treba. na dubokoj kao i na grebenu i pancicu zna da bude katastrofalna guzva, medjutim 15-20 min je najvise sto se ceka. Mali karaman je sada mnogo lakse skijati jer je tu 4rosed, a gobelje pravo uzivanje. Crna duboka je radila samo jedan dan. Motornih je bilo, ali najjaci je bio lik sa zapregom i konjem kako sece pancic pri dnu gde je najvise ljudi :). Cene katastrofa u ski skoli najjeftinije pivo 200 din, Long Island koktel 700din :eek: i lepo je uvece i u rtnju opustena atmosfera da nemoz biti opustenija, i nasa kuca isto super bar je extra bilo na godisnjici gss-a. Mada bleda slika u poredjenju sa proslom god. Lokali se pune oko 1 ujutru do 12 nema zive duse, malo kasno za nekog ko je u 9 na stazi. I jos nesto odnos muskaraca<>devojaka pa jedno 17:1 mozda i jace, sve u svemu i nije nesto.

pop67
26.02.2006, 21:32
Slike su mi nazalost kod brata u vrscu doci cu za koji dan do njih pa cu postovati, sto se tice vremena bilo je dobro prva 3 dana posle magla, 5ak katastrofa. Staze su lepo sredjivali. Gobelje perfektne, mada tamo ima jos dosta kombinacija za off road koje su meni strava. gvozdac posle 12 nemoz da skijas kako treba. na dubokoj kao i na grebenu i pancicu zna da bude katastrofalna guzva, medjutim 15-20 min je najvise sto se ceka. Mali karaman je sada mnogo lakse skijati jer je tu 4rosed, a gobelje pravo uzivanje. Crna duboka je radila samo jedan dan. Motornih je bilo, ali najjaci je bio lik sa zapregom i konjem kako sece pancic pri dnu gde je najvise ljudi :). Cene katastrofa u ski skoli najjeftinije pivo 200 din, Long Island koktel 700din :eek: i lepo je uvece i u rtnju opustena atmosfera da nemoz biti opustenija, i nasa kuca isto super bar je extra bilo na godisnjici gss-a. Mada bleda slika u poredjenju sa proslom god. Lokali se pune oko 1 ujutru do 12 nema zive duse, malo kasno za nekog ko je u 9 na stazi. I jos nesto odnos muskaraca<>devojaka pa jedno 17:1 mozda i jace, sve u svemu i nije nesto.
Gde si brate,ziv li si?Ides li na Brezovicu ili ne?J..i ga kada neces da me poslusas...U svakom slucaju i nisi lose prosao na Kopaoniku,bar si skijao i isprobao novih modela skija!Pozdrav,POP:dziveli:

hehehe
27.02.2006, 10:10
E, ljudi!
'ebote... ko je veci manijak, vi sto ste ovo pisali ili ja sto sam procitao svako vase slovo??? (doduse, trebalo mi je par dana za to:) )

pitanje:

Kad je sledece okupljanje kod Bata Baneta, voleo bih da dodjem, da vas vidim (i ne samo to... naravno i :cug: ), pod uslovom da vas nece previse smoriti jedan matori skijaski "guster" i da cete me primiti? (ako ce ga uopste skoro i biti, jer kontam da 'vatate poslednje trzaje zime).

pozdrav iz KG.

P.S. (ovaj deo vazi samo za Popa)

Nije meni bas preterano zapelo da imam Rossignol al sam ostao bez cipela pa malo jurio po netu i dopala mi se jedna njihova i ucinilo mi se kao dobra kupovina. Tako surfujuci, "otkrio" sam i ovaj forum. Citajuci sve vas ovde, kapiram da ti mozda mozes da mi das i neki drugi predlog, na obostrano zadovoljstvo:)

Vidimo se.

Valjda :)

pop67
27.02.2006, 17:27
E, ljudi!
'ebote... ko je veci manijak, vi sto ste ovo pisali ili ja sto sam procitao svako vase slovo??? (doduse, trebalo mi je par dana za to:) )

pitanje:

Kad je sledece okupljanje kod Bata Baneta, voleo bih da dodjem, da vas vidim (i ne samo to... naravno i :cug: ), pod uslovom da vas nece previse smoriti jedan matori skijaski "guster" i da cete me primiti? (ako ce ga uopste skoro i biti, jer kontam da 'vatate poslednje trzaje zime).

pozdrav iz KG.

P.S. (ovaj deo vazi samo za Popa)

Nije meni bas preterano zapelo da imam Rossignol al sam ostao bez cipela pa malo jurio po netu i dopala mi se jedna njihova i ucinilo mi se kao dobra kupovina. Tako surfujuci, "otkrio" sam i ovaj forum. Citajuci sve vas ovde, kapiram da ti mozda mozes da mi das i neki drugi predlog, na obostrano zadovoljstvo:)

Vidimo se.

Valjda :)
Sto se vidjenja tice najverovatnije cemo se okupiti u sredu u generel stabu kod Baneta,samo da se cujem sa njim i potvrdicu,a sto se cipela tice majstore ja mogu da ti pomognem u kupovini novih u Rossignol-u i Planet Bike-u,ili da pogledas polovnu ponudu koju ja imam,pa ti izaberi,u svakom slucaju te pozdravljam:dziveli:

hehehe
28.02.2006, 08:01
hehehe... ovo si bas dobro rekao... "majstore" :glavaozid

nisam, al 'ocu da budem. :cool:

elem, posto je sreda sutra, ocekujem da ces ishod tog dogovora napisati ovde, neko okvirno vreme i ako ti nije preveliki posao, kako doci do generalstaba (lestane znam gde je).

sto se cipela tice... trebaju mi al da ne bih (opet) napravio gresku, moram prvo da se konsultujem sa nekim ko se malo razume u te stvari (ima li medju vama takvih? :) ).

hvala, unapred.

Misko
28.02.2006, 17:38
Sutra u 18:00 kod Bata Baneta u kaficu, ko ne zna neka pise na PM, pozz.

pop67
28.02.2006, 17:43
MANIJACI i svi zainteresovani,
sutra (sreda 01.03.) zakazujem gledanje kod Bata Baneta u 18.00 i molim vas da budete tacni,obzirom da se dugo nismo gledali,a da je jako malo vremena ostalo do odlaska u Francusku i na Jahorinu pa Brezovicu,dajte nakratko da se vidimo jer necemo moci naredne dve nedelje!Pozdrav,POP:dziveli:

Flow
28.02.2006, 22:18
Dragi moji manijaci,

samo da vas pozdravim iz FR,
na sekund sam zaseo na neki komp, ne znam kad cu ponowo,
necu da duzim jerBo je njihov keyb. raspored ludacki AZERTY, pa sam i ovo jedva srochio :D

Bye

bojan
01.03.2006, 12:25
Dule bre, vataj neku polucrnu francuskinju da nam pricas kako je to kad manijak zamesa farbe....

Misko , hajde na Brezu !

Bato, ima da bude snega , sve vise verujem da se zima iscasila na nacin da kasni po dva meseca....

Pozdrav svima i lepo se druzite danas !

deWILe
01.03.2006, 19:29
Ćao ljudi,

ski klub "Vojvodina" organizuje posezonski seminar u skijanju i snowboard-u u Banskom od 2.-8. aprila. Sve dodatne informacije možete videti na:
http://www.vojvodina-ski.co.yu/akcija.html

:ski:

hehehe
02.03.2006, 07:58
Pozdrav svima i lepo se druzite danas !

Pa.... osim chaja od nane (schmrtz, morao sam da ga pijem), nije bilo lose...

Bice i bolje, znam...

Ziveli!

pop67
02.03.2006, 11:51
Videsmo se sinoc na kratko kod Bata Baneta ispricasmo,upoznali smo "majstora" HE,HE,HE i popili LAVICA,malo polemisali(uvek isti)o znanim i neznanim stvarima uglavnom nas je bilo 6.Symon,Bata Bane,Crazy Kong,HE,HE,HE,Misko i ja.Nadam se posle ovih putesestvija koja nas ocekuju da ce nas biti vise u General stabu!Pozdrav,POP

admin
02.03.2006, 20:59
Ove nedelje sa na Koaponiku, pratio sam Bambi kup za decu, a danas i sitra je FIS prvenstvo Srbije. Skracene informacije se mogu naci na sajtu, a kompletni izvestali nakon mog povratka.
Nazalost takmicenje se odrzava u uslovima guste magle.

Od manjaka, na Kopaoniku je Stevan, i obadvojica pozdravljamo sve, kojekude, ski manjake.
Zoran

ski dude
03.03.2006, 01:54
ljudi budite se :D ,pada sneeeeeeg:yay: :yay:

hehehe
03.03.2006, 07:53
Videsmo se sinoc na kratko kod Bata Baneta ispricasmo,upoznali smo "majstora" HE,HE,HE i popili LAVICA,malo polemisali(uvek isti)o znanim i neznanim stvarima uglavnom nas je bilo 6.Symon,Bata Bane,Crazy Kong,HE,HE,HE,Misko i ja.Nadam se posle ovih putesestvija koja nas ocekuju da ce nas biti vise u General stabu!Pozdrav,POP

Da, tako je bilo, samo imam jednu ispravku (ili mi je mozda lakse da promenim nick :confused: ). Pise se "hehehe" (to mu dodje otprilike kao ;). Ovo "HE,HE,HE", kako si ti napisao izgleda valjda kao :obrvajedn ili :kez: ... a ja sam fini bre!

Hahaha... sala mala, nije bitno kako se pise... samo nisam mogao da odolim...

I ajde vise, idite na to skijanje, pa se vratite, pa zalepite slike da mi smrtnici vidimo nesto bozansko.

Pozdrav!

SkiBata
03.03.2006, 10:52
Nikad ne reci nikad, što reče Bond. Džems Bond. Dakle, ko bi pomislio da ću ja o firminom trošku da potegnem na sl(užbeni) put čak u Poljsku, a da ću da završim u Zakopanima!!!!!!!:ski:
Doduše, samo na jedan dan, odnosno na dva ipo sata (skijanja), ali, brate, za ćeif i merak – više nego dovoljno:ski:!!!!
Osim toga, po prvi put sam bio u prilici i da probam te famozne karving daske. Teta u skijašnici častila me sa Rossignol T-Power Cobra X:obrvajedn, šta god to značilo. O tome ovde toliko. Uz pozdrave svim manijacima koji su danas na „belom”, i onima koji „peglaju” tastaturu i sl. umesto skija, lične impresije jednog ski penzionera o tim karving daskama i uopšte, postovaću u odjeljku OPREMA. Čim budem završio sa ovim postom.
Symonu, POpu, Bata Banetu, Jovanitzi, Flowu, NSWu, Bokiju i svim ostalim SKI MANIJACIMA, želim ove sezone bar još jedan ski dan kakav sam ja imao u Zakopanima.
P.S. O mom „karvingu” u POljskoj dodaću samo još ovo: Iako je bilo, na žalost, BEZ IJEDNOG manijačkog rekvizita!!! (ni kape, ni jakne, baš ništa!!!:(. Nisam se nadao skijanju, molim nazočne da mi oproste), u jednom trenutku prokomentarisano je od strane jednog 40godišnjeg Švaburine: ДАС ИСТ МАНИЈАК!!!!!!!!!! Na šta sam se ja okrenuo i iz rikverca mu dobacio: АЈН ЕХТЕС МАНИЈАК АУС СЕРБИЈА!!!!!!!!!!:yay:
MAJ НЕЈМ ИЗ БАТА. СКИ БАТА.

hehehe
03.03.2006, 11:05
ДАС ИСТ МАНИЈАК!!!!!!!!!! Na šta sam se ja okrenuo i iz rikverca mu dobacio: АЈН ЕХТЕС МАНИЈАК АУС СЕРБИЈА!!!!!!!!!!:yay:
MAJ НЕЈМ ИЗ БАТА. СКИ БАТА.

.... e bas neka si mu rekao ... :ok:

hehehe, pozdrav!

Symon
03.03.2006, 15:27
ДАС ИСТ МАНИЈАК!!!!!!!!!! Na šta sam se ja okrenuo i iz rikverca mu dobacio: АЈН ЕХТЕС МАНИЈАК АУС СЕРБИЈА!!!!!!!!!!:yay:
MAJ НЕЈМ ИЗ БАТА. СКИ БАТА.[/quote]
Pozdrav za Ski Batu i "zavidim" mu na novom skijalistu koje je posetio.Jedva cekam da se ovi nasi svetski a i domaci putnici vrate pa da se okupimo na jednom ski vikendu i razmenimo iskustva:ok:

SkiBata
06.03.2006, 11:18
Simone, MANIJAČE, pozdrav! I ja sam prosto ljubomoran na ostale manijake koji sada negde peglaju. Gledam kroz prozor ovde u BGDu kako veje, pa se mislim kako li je tek negde gde ima i ski liftova...
Nadam se da ćemo se još koji put ove zime gledati negde na stazi! A ako baš ne, ne gine nam manijačenje u Generalštabu kod BataBaneta, čim se društvo vrati od kojekude.

laki
06.03.2006, 15:18
Ej manijaci! Cuo sam da na Kosutnjaku radi zica :D :D , ja odoh veceras sa daskom da izvidim situaciju :P Ponecu i sanke kao rezervnu varijantu hehehe

Misko
06.03.2006, 15:28
Ej manijaci! Cuo sam da na Kosutnjaku radi zica :D :D , ja odoh veceras sa daskom da izvidim situaciju :P Ponecu i sanke kao rezervnu varijantu hehehe

Mislis da je to resenje, pa da ovih dana bi mogli da manijacimo na kosutnjaku, videcu da dodje danas ili sutra poz :ok:

stevan
06.03.2006, 16:51

Javi cim proveris!

stevan
06.03.2006, 17:31
Dragi moji i jos draze moje,

Evo mene posle duze pauze, izazvane sto problemima sa kompom sto putovanjem na Kop. Isao sam tamo nekim poslom, ali se uhvatilo i malo snega (jedan poludnevni i jedan celodnevni ski pass, iskorisceni do maksimuma, bez pauza (kad sam bio zedan - jeo sam sneg:obrvajedn)). Vreme je bilo djene-djene, prvog dana kad sam skijao (sreda, 1.3.) bilo je oblacno ali bez mnogo vetra, a drugog dana (petak, 3.3.) dosta suncano, ali vetar neverovatan, na blazim stazama se jedva moglo ici nizbrdo. Al' zato je MANIJAK-POCETNIK isao na Gvozdac i na Ledenicu (moram malo da se hvalim:cool:).

Sve u svemu, spojio sam lepo i korisno, upisao na svoj konto jos dva dana skijanja (sada ih je ukupno 6:o) i bio poprilicna atrakcija u MANIJACKOJ jakni (dosta ljudi me je pitalo gde bi je mogli nabaviti). Po jakni me je prepoznao i DuleKG, koga ovom prilikom pozdravljam, zao mi je sto nismo malo skijali zajedno, ali zica nas je razdvojila:glavaozid

Mislim da je to to za ovu sezonu, kad sam ja u pitanju, ali za sledecu cu se bolje spremiti (prvenstveno finansijski) pa se nadam da cemo vise vremena provesti svi zajedno na stazama.

Pozdrav svima:ok:

P.S. Juce sam se cuo sa Popom prilikom odlaska na Brezu, kratko mi je ispricao da je PlanetBike-ov test na Jahorini otkazan (ili odlozen?) zbog jako losih vremenskih uslova (odrzana je samo teorijska prezentacija novih modela), mada je on uspeo da donekle testira RaceTiger SC, o cemu ce on licno vise reci kad se vrati. Trebalo bi da se ponovo cujem sa njim veceras, pa cu vam sutra preneti prve utiske sa Breze.

Misko
06.03.2006, 18:35
Dragi moji i jos draze moje,

Evo mene posle duze pauze, izazvane sto problemima sa kompom sto putovanjem na Kop. Isao sam tamo nekim poslom, ali se uhvatilo i malo snega (jedan poludnevni i jedan celodnevni ski pass, iskorisceni do maksimuma, bez pauza (kad sam bio zedan - jeo sam sneg:obrvajedn)). Vreme je bilo djene-djene, prvog dana kad sam skijao (sreda, 1.3.) bilo je oblacno ali bez mnogo vetra, a drugog dana (petak, 3.3.) dosta suncano, ali vetar neverovatan, na blazim stazama se jedva moglo ici nizbrdo. Al' zato je MANIJAK-POCETNIK isao na Gvozdac i na Ledenicu (moram malo da se hvalim:cool:).

Bravo bravo! Kad si zedan lupi tri puta u sneg :kez: , vidi se sta je pravi maniac, to sto si se spustao niz gvozdac i ledenice sa 5-6 dana i nije toliki podvig kao sto si isao po razrovanim igristima 3-4 dan ;). Nas dvojca kao da se bavimo borilackim vestinama 1 dan drugi dan. Sve u svemu :cug:

labello
06.03.2006, 22:07
@Stevan: kad se budes cuo sa Popom, ili sa nekim ko je trenutno na Brezovici, javi utiske, pliz :)

Krecha_86
07.03.2006, 00:07
E ljoodi, mnogo mi se svidja vas kolektiv, i imam jedno pitanje: kako da postanem ski manijak?

Misko
07.03.2006, 01:50
E ljoodi, mnogo mi se svidja vas kolektiv, i imam jedno pitanje: kako da postanem ski manijak?

Ako volis sneg, druzenje i skijanje onda si i ti ski manijak. Dobrodosao

Krecha_86
07.03.2006, 02:46
Ako volis sneg, druzenje i skijanje onda si i ti ski manijak. Dobrodosao

JUPI :)
Tnx. Misko!!!

SkiBata
07.03.2006, 08:30
@Krecha_86: Dobro nam došao dragi MANIJAČE!!!:yay: Miško je propustio (ili namerno izostavio) da ti kaže da te, osim dobrodošlice na forumu, očekuje još nekoliko „sitnica” koje ćeš morati da obaviš pre nego što i zvanično postaneš član SKI MANIJAKA. (BTW jesi li gledao onaj crtać Asterix i 12 zadataka – takvo te nešto očekuje). Šala mala:ok: Dobro ti nama došao, i da da Bog i nama i tebi sa nama što više skijanja i uživanja:dziveli:. Članarinu „plaćaš” na prvom narednom skupu u Generalštabu kod BataBaneta.
@Stevan: Stevane, MANIJAČE, mnoooogo si se ti promanijačio nešto ove zime, znaš!!!:kez: Što Miško reče, vas dvojica ko majstori kung-fua, a ne SKI MANIJACI – drugi dan, treći dan, peti dan....:D. Neka, neka, nek' si ti nama živ i zdrav, gledamo se kod BataBaneta, kad se vrati iz Francuske, ako ne pre na nekom snegu.
Veliki pozdrav za sve SKI MANIJAKE!

SkiBata
07.03.2006, 09:08
Evo sad (8.50h) se čuh sa Popom. Uhvatio sam ga na doručku. Kaže, pada jak sneg, napadalo ga je preko pola metra, pa trenutno prave planove za off-piste akcije kasnije, u toku dana, a možda i noćno skijanje sa ratrakom. Juče su skijali na sidru pored hotela, ako sam ga dobro razumeo. Iako su na Brezi na snazi redukcije struje, žičare rade, jer imaju svoje agregate.
Inače, momci iz Picerije Tina su, kao i cela ekipa gore, kaže Pop, fantastični!!!
Toliko za sada. Imamo dogovoro da se kasnije u toku dana ponovo čujemo, pa kad bude neki info update, postovaću ovde.
Do tada, pozdrav za sve SKI MANIJAKE od ekipe MANIJAKA sa Brezovice.

laki
07.03.2006, 10:04
Javi cim proveris!
Bio sam sinoc na Kosutnjaku, spustanje se svelo na "tanjiranje" sa plasticnom tepsijom i sankama :) , sneg je tanak i nema uslova za nesto ozbiljnije... Zica je navodno radila dok je padao sneg, ali uvece nije.

Kad bi palo jos ovoliko snega moglo bi se voziti, ali ovako... :( Eh, kad bi neko, nekada na severnoj strani Avale napravio neshto... :D

Krecha_86
07.03.2006, 13:43
E pa fino, posto ste me primili u vasu druzinu, da kazem utiske sa poslednjeg skijanja: bio sam sa drustvom iz razreda na kopu od 25.02. do 04.03., vreme je bilo katastrofa, imali smo ukupno 1,5 dan sunchano ali to je izgleda problem cele sezone (Willimonac sa Gvozdca je rekao da je vetj mart a da jos nisu pocrneli). Crna duboka je bila non-stop zatvorena zbog bambi kupa i ostalih takmichenja a na dubokoj2 je konstantno bila velika guzva. Gvozdac je sredjen samo od 9-10h a posle toga je staza razrovana zbog pochetnika koji prosto obozavaju da se lome na ovoj stazi. Posto je stalno padao sneg, off-piste voznja je bila fina, vozili smo levak i lavinu na gvozdcu, duboku2 ispod stubova itd...U subotu idem na Jahorinu pa tju vam preneti utiske ;) Pozz

Symon
07.03.2006, 15:47
E pa fino, posto ste me primili u vasu druzinu, da kazem utiske sa poslednjeg skijanja: bio sam sa drustvom iz razreda na kopu od 25.02. do 04.03., vreme je bilo katastrofa, imali smo ukupno 1,5 dan sunchano ali to je izgleda problem cele sezone (Willimonac sa Gvozdca je rekao da je vetj mart a da jos nisu pocrneli). Crna duboka je bila non-stop zatvorena zbog bambi kupa i ostalih takmichenja a na dubokoj2 je konstantno bila velika guzva. Gvozdac je sredjen samo od 9-10h a posle toga je staza razrovana zbog pochetnika koji prosto obozavaju da se lome na ovoj stazi. Posto je stalno padao sneg, off-piste voznja je bila fina, vozili smo levak i lavinu na gvozdcu, duboku2 ispod stubova itd...U subotu idem na Jahorinu pa tju vam preneti utiske ;) Pozz
Pozdrav za novog clana, nego imas li kakvu prognozu za Jahorinu posto se lomim izmedju Jahorine i Kopa za ovaj vikend:ok:

hehehe
07.03.2006, 16:21

E vidi ovako... ko sto rece BATA, SKI BATA... lako se postaje SKI MANIJAK, platis clanarinu kod BATA BANETA u Generalstabu i nema problema. Ovo ti kazem kao poslednji "zvanicno" i veoma srdacno primljeni clan.

Moji utisci od pre par dana (01.03.) su super kao i, nazalost malobrojna ekipa manijaka koja se skupila te veceri.

Jedva cekam da se vrate (Bane iz FR a Pop i Crazy sa Brezovice), ocekujem da ce manijaci napraviti neku grupnu varijantu za ovu Bjelasicu sledeceg vikenda

Dotle, idem da peglam Shumarice, sankama... to bar umem :p

Pozdrav iz Kragujevca

P.S. Misko, tebi dodjem pice.

Krecha_86
07.03.2006, 17:56
Pozdrav za novog clana, nego imas li kakvu prognozu za Jahorinu posto se lomim izmedju Jahorine i Kopa za ovaj vikend:ok:
Sto se Kopa tiche mislim da tje biti loshe :( za Jahorinu ne znam :P

Krecha_86
07.03.2006, 18:01
Sta mislite o ovoj ponudi za Kaprun sa: http://www.skijanje.co.yu/Ski_Centri/evropa/kaprun_maj2006.htm

Meni se svidja.....mnogo!

Misko
07.03.2006, 18:43
Sta mislite o ovoj ponudi za Kaprun sa: http://www.skijanje.co.yu/Ski_Centri/evropa/kaprun_maj2006.htm

Ok je mada moje je misljenje da ima boljih varijanti od kaprun-a, 400 evra nije uopste puno za tako nesto, samo hocu da kazem da mozda se moze za te pare otici na neko bolje skijaliste/gleceriste.

stevan
07.03.2006, 19:40

mmm, zaista fino deluje ali :glavaozid Mozda sledece godine:ski:

Bata Bane
08.03.2006, 16:17
Evo jedan kratak pozdrav iz Francuske od Borisa, Dakija;Tamare, Stanizana, Mladena i Bata Baneta i cele ostale ekipe. Ovde je san svih snova tako da vas molim za iducu sezonu za 300 eura, pravac Francuska, kada se vratimo bice i dokaza za to. Pozdrav svima

Micki2
08.03.2006, 17:39
E maniaci,

Najavljuju nekakve oluje za ovaj vikend na Kopu (snow shower, -10, itd), a ja se lomim da li da se zaletim gore na ski turu. Neke nevidljive sile me opasno vuku, a pogotovu posle proslog vikenda kada sam bio gore. Sta vi mislite o prognozama? :confused: Gledao sam dve i obe slicno.

Ne bih voleo da odem gore i da duvam u prste kao moj brat na Jahorini poslednjeg vikenda.:glavaozid

Pozz ski ekipi

PS Koga interesuje, na Kopu za vikend bila magla i vrlo jak vetar, ali su se uporni skijali na 6-7 staza koje su radile. To je stvaralo ogromnu guzvu (45 min u redu za Duboku 2 u nedelju popodne). Sneg je bio mokar zbog "toplog" vetra sa juga.