PDA

Pogledati punu verziju : mala pomocj oko FLOW veza!

zlig0r
05.12.2009, 18:32
imam Flow PRO 11 vezove i jako su mi dragi, i odlichno me sluze te nemam nameru da kupijem nove i gruge, no imam jedan mali problem...vishe estetske prirode, al me nervira jer sam prilichno velika picajzla po nekim pitanjima kao shto je estetika...

elem, na jednom od rajdova mi ne znam kako otpao jedan deo...nisam uopshe provalio ni gde ni kad, tako da deo nisam nashao! radi se o delu ofarbanom u drechavo zeleno...to je neka meka plastika, i zakachena je na zabice za highback. pokushavam da nadjem na netu taj deo, no kao prvo ne znam kako se to zove...trazio sam pod "flow bindings parts", i ima svega, al toga nema...

jel imate neku ideju kako da nabavim to? mator je vez, ali odlichan...apsolutno 100% je vozljiv i ovako, samo shto eto izgleda oskrnavljeno...

http://img710.imageshack.us/img710/3581/flow.jpg

kontao sam da ako nigde ne nadjem nov da kupim, da pishem pismo flow-u, da kumim i molim, koliko koshta da koshta, samo nek mi poshalju ako i oni imaju jer se vez naravno ne proizvodi...
no opet, kako da im objasnim shta mi treba kad nemam pojma kako se taj deo zove...

ajde ljudi pomocj, da reshim ovo!!! :)

hvala unapred za svaki savet!

Igor