Vesti Zlatibor - Najava zimske turističke sezone, Zima 2013

Zlatibor - Najava zimske turističke sezone, Zima 2013

Beograd | 05.12.2012. | skijanje.rs
zlatibor 20

U prostorijama Beogradskog pres centra održana je konferencija za novinare na kojoj je najavljena zimska turistička sezona na Zlatiboru, kao i otvaranje ski sezone na Torniku. Na konferenciji su govorili direktor TO Zlatibora Darko Đurović, pr. Skijališta Srbije Ana Jovanović kao specijalni gost Momčilo Bajagić.

Darko Đurovic je upoznao prisutne sa programom manifestacija za predstojeću  zimsku sezonu 2012/2013. Programi počinju otvaranjem ski centra Tornik od 20.-23. decembra 2013. Sledi obeležavanje dana snowboarda 30. decembra na Torniku, pa najveći događaj sezone, Doč ek Nove Godine na kome nastupaju "Bajaga i Instruktori" a u ponoć trubački orkestar Dejana Jevđića i vatromet.

Za Badnje Veče će biti organizovano paljenje badnjaka u porti crkve Svetog Preobraženja Gospodnjeg, sajam suvomesnatih proizvoda "pršutijada" 11.-13. januara. Za doček Srpske Nove Godine najavljen je  koncert truba.kog orkestra kao i niz drugih programa namenjenih deci.

Momcilo Bajagić je govorio o koncertu 31/12 za koji planiraju promociju novog albuma ali i izvođenje starih pesama koje nisu dugo izvodili. Set lista će za 5o posto biti drugacija od one na koju smo navikli.    

Ana Jovanovic pr Skijališta Srbije je govorila o otvaranju sezone na Torniku. Za tu priliku skijališta Srbije će davati popust 50% na cenu ski pasa od 20.-23. decembra. Ona je najavila i druge akcije koje će tokom sezone sprovoditi. Na Expo zimu ski pas ce se prodavati sa popustom od 10%.

Kako u Srbiji samo 1% stanovnistva skija i dalje će se raditi na promociji skijanja, kako alpskog tako i nordijskog, za koje Zlatibor ima izvanredne uslove.

Komentari