Vesti ZIM SKI SHOW na Zagrebačkom velesajamu

ZIM SKI SHOW na Zagrebačkom velesajamu

Zagreb | 05.10.2011.
zimskishowzg2011logo250x188

Na Zagrebačkom velesajamu se u peiodu od 10. do 13. novembra 2011. godine održava međunarodni Sajam skijanja, zimskih sportova i prateće industrije pod nazivom "Zim Ski Show".

Priredba je prvenstveno namijenjena predstavljanju proizvođača, distributera i servisa opreme za zimske sportove, a takođe i prezentaciji ponude zimskih turističkih destinacija, fitnes centarima, trgovinama suplemenata za prehranu sportista, kao i medijima i izdavačima koji se bave temom zimskih sportova.

Posetiocii ovog sajma će imati priliku po povoljnim uslovima na „Ski-Buvljaku“ ponudite i  prodavati svoju zimski opremu koja im više nije potrebna, a nekome će biti dobrodošla.

Sajam je namenjen prvenstveno širokoj publici – ljubiteljima zimskih radosti, za koje je pripremljen niz atrakcija u paviljonu 9 Zagrebačkog velesajma, gdje se priredba i održava, kao na primer:
 - „Igloo“ – okrugli sto o zimskim sportovima, uz nastup priznatih stručnjaka i vodećih sportista. „Igloo“ će biti održavan svakodnevno na pozornici u paviljonu, i otvoren za sve zainteresirane
 - Zabavna zbivanja na pozornici
 - Predstavljanje škola skijanja, novih tehnologija snowboarda, kao i umetničkih scena vezanih za snowboard
 - Predstavljanje projekta „Snowboard laži & Youtube“ – završetak takmičenja i dodela nagrada za video konkurs
 - Snowboard Movie premijere u saradnji sa Kolektiv magazinom
 - Umetnička snowboard mini galerija vezana uz projekat „Snježna kocka“
 - Predstavljanje Anje, Ane i Morene, tri hrvatske snowboard heroine i njihovih filmskih zapisa
 - Predstavljanja DaPZUS-a – novog atraktivnog snownoard eventa
 - Umetnički snowboard mini contest uživo
 - Nastupi DJ-a na izložbenim prostorima
 - Brojna druga atraktivna zbivanja

U ovom trenutku pripreme za priredbu su u punom jeku, uz već prijavljene izlagače iz Austrije, slovenije i Hrvatske. Za zainteresirane još uvijek nije kasno da prijave izlaganje.

Za sve informacije i dogovore slobodno se obratite timu priredbe na tel. 01/6503279 ili 01/6503822, odnosno e-mail zimski@zv.hr i telefax 01/6550614.

Komentari