Vesti Žari, Sjenica - Muguć kraj saradnje sa Biatlon savezom Srbije

Žari, Sjenica - Muguć kraj saradnje sa Biatlon savezom Srbije

Sjenica | 01.07.2016. | FB
zari 480x292

Predsednik opštine Sjenica zabraniće Biatlon savezu Srbije korišćenje biatlon i ski centra Žari ???

Iz Opštine Sjenica 26. juna 2016. upućeno je pismo Ministarstvu omladine i sporta. Predsednik opštine Hazbo Mujović zahteva od Ministra sastanak na kome bi izneli probleme koji su evidentirani u saradnji sa Biatlon savezom Srbije.

Sjenica je svojim sredstvima učestvovala u izgradnji i opremanju ski centra Žari, a klubovi iz Sjenice zahtevaju sastanak sa Ministrom Vanjom Udovičićem kako bi predočili stanje u kome se trenutno nalaze i malverzacije kojima su klubovi bili izloženi u predhodnom periodu.

U pismu minustru navode da ukoliko do sastanka ne dođe, biće primorani da obustave dalju saradnju sa Biatlon savezom Srbije.
-----------------
Na sajtu Biatlon saveza Srbije nema komentara na ovo, a poslednje što o svom radu izveštavaju je da je 18. maja 2016. održana sednica Predsedništva Biatlon saveza Srbije:

 - Na 10 sednici Predsedništva Biatlon saveza Srbije 18.05.2016. godine u Beogradu, razrešen je postojeći sastav stručnog saveta BSS, i imenovan, shodno članu 64 Statuta BSS, nov saziv stručne komisije Biatlon saveza Srbije, i to:
   1. Aleksandar Milenković (LEGENDA!!!)
   2. Prof. dr Srđan Milosavljević (Visoka škola za sport)
   3. Miroslav Šegrt (Sportski klub BIATLON - Novi Sad)
   4. Almir Džeković (trener biatlon reprezentacije Srbije)
   5. Milan Sretenović (Biatlon klub LAVINA - Beograd)

Galerija slika

Komentari