Vesti Vlašić - Pripreme turističkog centra za novu zimsku sezonu

Vlašić - Pripreme turističkog centra za novu zimsku sezonu

Vlašić, BiH | 18.11.2018. | Klix.ba
Vlasic 2018

Kategorije

Povezane strane

Prema informacijama iz preduzeća koja upravljaju vertikalnim transportom, cene ski karata u sezoni 2018/2019 trebale bi da ostanu na prošlogodišnjem nivou, dok posetioci više neće plaćati celodnevnu kartu za parkiranje nego će cena zavisiti od dužine zadržavanja - istakao je direktor Turističke zajednice SBK (Srednje Bosanskog kantona) Miroslav Matošević.

O načinima na koje je moguće da se što kvalitetnije organiuje zimska turistička sezona, razgovarano je ovih dana na sastanku predstavnika Turističke zajednice SBK, privatnih poduzeća, ugostiteljskih objekata i skijališta.

"I ove godine, na Vlašiću će biti sezonska ambulanta  i turistički informativni centar. Trenutno se sa Opštinom Travnik i Sportsko-rekreacionim centrom Vlašić, nastoji da se realizuju i aktivnosti na unapređenju funkcionisanja samog zimskog centra, u smislu uspostavljanja efikasnog saobraćaja vozila unutar samog centra, uspostavljanje zabrane vožnje motornih sanki po skijaškim stazama, postavljanja nove saobraćajne signalizacije, kao i uvođenja reda u prodaji hrane i pića", naglasio je Matošević.

Niz aktivnosti planirano je s ciljem unapređenja zimske turističke ponude na Vlašiću, a posetioci za predstojeću sezonu, između ostalog, mogu očekivati organizovan doček Nove 2019. godine na platou Babanovac, izjavio je agenciji Fena, direktor  Miroslav Matošević.

    Izvor: Klix.ba

 

Galerija slika

Komentari