Vesti Vlašić - Priprema Adventure Festivala 2013.

Vlašić - Priprema Adventure Festivala 2013.

Vlašić | 12.07.2013. | VlašićLIVE
vlasicaf480

Proteklog vikenda na Vlašiću je održan prošireni radni sastanak tima ljudi koji učestvuje u organizaciji ovogodišnjeg vlašićkog Adventure Festivala. Ermin Hadžijusufović i Zana Topalbegović iz udruženja "Krug", nosioci kompletne organizacije Festivala, upoznali su prisutne sa dosadašnjim aktivnostima i planovima za naredni period. Festival je planiran za 7.-8. septembar 2013.

Velika podrška ovom projektu svakako je Goran Todić, "Gogo Base", predsjednik Aerokluba modernog padobranstva u BiH i čovjek koji je izveo prvi BASE skok u Bosni i Hercegovini. Uz njega je na Vlašiću ovog vikenda boravila i ekipa agencije Innovattivo koja će u narednom periodu takođe raditi na daljoj promociji Festivala.

Internet portali "VisitMyCountry" i "VlašićLIVE" zaduženi su za praćenje svih aktivnosti tokom priprema i u vrijeme održavanja Adventure Fest Vlašić.
Organizatori su u prethodnom periodu uradili zaista ogroman posao što je garancija da će ovogodišnji Festival biti jedna uistinu respektabilna manifestacija sporta i mladosti. Naravno, još mnogo toga je ostalo za realizaciju pa i ovim putem pozivamo sponzore da se uključe i time dobiju jedinstvenu priliku za vlastitu promociju na ovom dvodnevnom događaju.

Učesnici i gosti festivala rezervaciju smještaja mogu obaviti na +387 (0)61 763 911 ili na mail booking@mtbpatrolvlasic.ba, a sve dodatne informacije mogu se dobiti na mail: info@mtbpatrolvlasic.ba

U nastavku možete pogledati video snimljen prethodnog vikenda na Vlašiću:

 

Komentari