Vesti Tornik, Zlatibor - Počela ski sezona, na stazi Stankova ravan

Tornik, Zlatibor - Počela ski sezona, na stazi Stankova ravan

Tornik, Zlatibor | 13.01.2021. | b92
skimapatornik 2020100x608

Nakon snežnih padavina na Zlatiboru prethodnih dana, stekli su se svi uslovi da počne još jedna ski-sezona na Torniku, a od srede 13.01.2021. je za skijaše i bordere otvorene plave staze "3-Stankova ravan" i kraća staza "1b-Krnevo plandište".

JP "Skijališta Srbije" preduzela su neophodne mere kako bi se obezbedili uslovi za bezbedan početak sezone i bezbrižno skijanje.

Na ski-centru se strogo poštuju sve propisane epidemiološke mere, pa za otvaranje ski-sezone nije bilo organozovanih muzičkih i drugih zabavnih događaja.

Cena ski-pasa u Skijalištima Srbije nije menjala od 2018. godine s tim što je od ove godine uveden dodatni popust od pet odsto za skijaše i bordere ukoliko kartu kupe preko veb-šopa.

U Info-centru Turističke organizacije Zlatibor, koji se nalazi na Kraljevom trgu, postavljen je uređaj "pikap boks", na kome se mogu podići ski-karte kupljene preko veb-šopa Skijališta Srbije. Uređaj će biti dostupan u radno vreme Info-centra, svakog dana od 09.00 do 17.00 časova. Još jedan "pikap boks" uređaj postavljen je i na Ski-centru Tornik, a karte je moguće preuzeti i tradicionalnim putem, na prodajnim mestima ski-centra.

Radno vreme ski centra je svakog dana od 09.00 do 16.00 časova.

 

Komentari