Vesti Tornik, Kopaonik - Počela letnja sezona u planinskim centrima Srbije

Tornik, Kopaonik - Počela letnja sezona u planinskim centrima Srbije

Tornik, Kopaonik | 21.06.2023. | skijalistasrbije.rs
tormik leto2023 1000x608 3

Letnja sezona u planinskim centrima u Srbiji je otpočela. Kao što je uobičajeno, orvaranje sezone jeo obeleženo prigodnim manifestacijama. Prvi je, u ponedeljak 19. juna 2023. startovao ski centar Tornik na Zlatiboru, a dan kasnije 20. juna letnja sezona je počela i na Kopaoniku.

Svi oni koji žele da provedu leto na planinama mogu da uživaju u brojnim adrenalinskim i zabavnim sadržajima koje su Skijališta Srbije pripremila.

Tornik

Zvaničnom manifestacijom 19. juna obeležen je početak letnje sezone u planinskom centru Tornik, a prvog dana je korišćenje sadržaja bilo bespaltno za sve posetioce.

Svima onima koji će letnji odmor i raspust provesti na Zlatiboru, na raspolaganju je žičara za panoramsku vožnju, staze za mountin bike i mountain cart, pešačke ture, veštačka stena za penjanje, e-bike, adrenalinski sadržaji poput boba na šinama i zip lajna. Pored ovih, na Torniku su u ponudi i avantura park, mini golf i drugi zanimljivi sadržaji.

Radno vreme centra će tokom leta biti svakog dana od 10 do 17 časova.

Kopaonik

I u planinskom centru Kopaonik na dan otvaranja letnje sezone 20. juna, korišćenje sadržaja je bilo besplatno.

I ovog leta će turistima biti na raspolaganju panoramska vožnja gondolom Brzeće-Mali Karaman, žičarom Pančić, a u funkciji će biti bob na šinama, avantura park, staze za planinski biciklizam i broji drugi sadržaji.

Radno vreme planinskog centra Kopaonik tokom leta će biti od ponedeljka do četvrtka od 9 do 15 časova i od petka do nedelje od 10 do 17 časova.

             Izvor, foto: Skijališta Srbije 

 

Komentari