Vesti Stara Planina - Hotel ponuđen u zakup

Stara Planina - Hotel ponuđen u zakup

Stara Planina | 16.11.2019. | ekapija.com
stara planina2

Javno preduzeće za razvoj planinskog turizma Stara planina iz Knjaževca objavilo je javni poziv za dostavljanje zatvorenih pismenih ponuda za davanje u zakup nepokretnosti - hotela Stara planina sa više od 24.500 m2, na kome je nosilac prava svojine Javno preduzeće u kome poziva sve zainteresovane ponuđače da dostave ponudu za zakup Hotela Stara planina.

Početna mesečna cena zakupnine je četiri miliona dinara bez PDV-a.Za zakup ovog hotela traže se zatvorene pismene ponude koje se mogu dostaviti do 29. novembra, a njihovo otvaranje biće 3. decembra.

Najbolja ponuda biće odabrana po kriterijuma najviše ponuđene cene, delatnosti koja će se obavljati u hotelu i referencama ponuđača. Hotel Stara planina je u vlasništvu istoimenog preduzeća za razvoj planinskog turizma.

Nedaleko od Knjaževca nalazi se Stara planina, najveća planina u istočnoj Srbiji. Stara planina predstavlja prirodno bogatstvo izvanrednog značaja i u prvoje je kategoriji prirodnih bogatstava pa samim tim predstavlja ogroman potencijal za razvoj turizma. Planinski vrh Babin zub koji se nalazi na nadmorskoj visini od 1.758 metara jedan je od najlepših lokaliteta Stare planine.

Hotel Stara planina, u sklopu turističkog rizorta Jabučko Ravnište, kategorisan je visokim standardom kvaliteta i razvrstan je u hotel kategorije sa 4 zvezdice.

Hotel pored garaže i suterena ima i prizemlje, dva sprata i potkrovlje, kao i galeriju. Smeštajni kapacitet je vrlo respektabilan i sa stanovišta regionalne pozicioniranosti, najjači je kako u funkacionalnom, tako i u tržišnom pogledu u okviru koga ima 146 modernih i komfornih hotelskih smeštajnih jedinica. Hotel je opremljen udobnim nameštajem, prijatnim osvetljenjem i opremom modernog stila.

U neposrednoj blizini, na svega 20 metara od Hotela nalazi se ski staza i prva gondola u Republici Srbiji, koja povezuje Hotel sa ski vrhom Babin Zub i polazištem staze Konjarnik.

Komentari