Vesti Snowboard oprema - Burton noviteti 2019

Snowboard oprema - Burton noviteti 2019

| 15.01.2019. | Beosporrt.rs
Burton Step On Snowboard 960x584

Ove sezone Burton vam je pripremio pravo iznenađenje. U nekoliko reči se sasvim precizno može opisati revolucionarni novitet koji će gotovo sve snoubordere ostaviti u čudu. Jednostavnost, efikasnost, brzina, čvrstina – navedeni atributi u potpunosti opisuju novo rešenje koje nam dolazi iz Burton "kuhinje".

Step On čizme i vezovi

Ulazak u vezove snouborda više ne podrazumeva zatezanje kaiša. Prostim korakom i pritiskom na vezove, vaša cipela postaje čvrsto povezana sa snoubord daskom pružajući vam jednak, ako ne i viši kvalitet vožnje kao i dosadašnji, regularni vezovi. Vrlo jednostavan i bezbedan sistem pružiće vam visok kvalitet vožnje gde god i pod kojim god, uslovima vozili. Onog trenutka kada se osetite spremnim, tog trenutka možete otpočeti svoju vožnju. Sekund vas deli od svakog početka kretanja, ili tačnije jedan korak.

Nema više nameštanja, zatezanja, dodatnog osiguravanja. „Step on“ sistem poseduje tri ključne tačke konekcije. Dve se nalaze u predelu  gornjeg dela čizme, tačnije prstiju, dok je treći tu da osigura nepomičnost pete. Zaključavanjem snowboard čizme u kalup vezova osiguravate povezanost nogu sa snowboard daskom, nakon čega možete otpočeti svoju adrenalinsku vožnju.

Zahvaljujući „Boa“ tehnologiji moći ćete da podesite vrstu komfora koja najviše odgovara vašem stopalu. Burton je prilikom izrade svog novog mehanizma uspeo da obezbedi komfor koji prevazilazi sve dosadašnje standarde. Ujedno „Boa“ u kombinaciji sa „Step On“ vezovima čini najbrži i najkomforniji sistem zaključavanja čizme u vezove. Ukoliko se pitate da li postoji išta sigurnije, brže i modernije od pomenutog, moramo vam napomenuti da ne postoji, osim ukoliko to sama kompanija Burton nije izumela.

Burton predstavlja najvećeg svetskog giganta u izradi snowboard opreme. Decenijama unazad ova kompanija važi za sinonim kvaliteta, bezbednosti i vrhunskog dizajna. Još jedna stvar koja dokazuje genijalnost Burton tima je što je „Step On“ vezove izradio u univerzalnoj veličini. To znači da ovi vezovi odgovaraju svim snowboard daskama i vrstama, odnosno stilovima kretanja. Uz to, ukoliko mislite da je samo ulazak u vezove olakšan, prevarili ste se. Skidanje čizme sa vezova se realizuje u milisekundi. „Quick Release“ poluga čini izlazak iz vezova jednako brzim. Evolucija snowboarding sistema počinje upravo ovim novitetom iz Burton-a.

Ukoliko želite da se uverite u lakoću i efikasnost „Step On“ vezova, posetite neku od Beosport radnji. U okviru naše ponude pronaći ćete Burton Ruler Step On snowboard čizme i Burton Step On vezove koji će sasvim sigurno poboljšati kvalitet vaše vožnje.

Otpočnite svoju novu snowboard sezonu na revolucionaran način.

Muški Burton Step On komplet

Ženski Burton Step On komplet

 

Komentari