Vesti SkiYu časopis predstavljen u Beogradu

SkiYu časopis predstavljen u Beogradu

Beograd | 06.11.2022.
DJZ8998 1200X730

U petak 04.novembra 2022. u hotelu Mona Plaza u Beogradu je predstavljen luksuzni, regionalni magazin o skijanju - SkiYu, koji je, u saradnji sa kompanijom Color Media Comunications, pokrenuo Olimpijski centar Jahorina.

Magazin predstavljati svojevrsni vodič u planiranju zimovanja na skijaškim centrima zemalja bivše Jugoslavije!

Prisutnoj, beogradskoj publici obratio se i predsjednik kompanije Color Press Group, Robert Čoban, i istakao:
„SkiYu magazin je za našu kompaniju posebno važan projekat iz više razloga - nikada do sada u 30 godina izdavačke istorije naše kompanije nismo izdali luksuzniji magazin. Takođe, reč je o regionalnom projektu koji pokriva tržišta svih šest država bivše zajedničke države, u kojima smo prisutni sa našim izdanjima već decenijama unazad”.

Tim povodom, direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić, istakao je:
„Kroz bogato iskustvo u ski biznisu shvatio sam da su skijaši posebna grupa ljudi, gledajući sa svakog aspekta u samom vrhu društva, a pre svega u kulturnom i edukativnom smislu. Uveren sam da ćete uživati u svemu što vas očekuje na ovom, 200 stranica dugačkom, skijaškom putovanju. Jedinstveni luksuzni časopis o skijanju je već u prodaji na kioscima širom Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Slovenije, dok distribuciju i prodaju u Hrvatskoj očekujemo od 8. novembra. Već sada dobijamo sjajne povratne informacije u vezi sa časopisom, koje će nam mnogo mnogo značiti za pripremu sledećeg izdanja, koje već sada možemo najaviti za narednu jesen“.

Magazin se može naći na kioscima po ceni: 9 EUR; 1100 RSD; 18 KM; 500 DEN; 70HRK

 

Galerija slika

Komentari