Vesti Skijališta Srbije - Uspešno i uzbudljivo leto na planinama

Skijališta Srbije - Uspešno i uzbudljivo leto na planinama

| 17.08.2020. | Skijališta Srbije
branko17.08.2020 ribn.jez tornik 18 100x608

Letnja sezona u planinskim centrima Skijališta Srbije Kopaonik i Tornik protiče izuzetno dobro, a interesovanje turista za ove dve destinacije neprekidno raste. S obzirom na celokupnu situaciju, turisti su se odlučili da ovo leto provedu na mestima koja su apsolutno sigurna i bezbedna po zdravlje, a da ipak imaju prostora i mogućnosti za odmor i uživanje.

Kopaonik i Tornik na Zatiboru potpuno ispunjavaju sve uslove i broj gostiju i vožnji koji je ostvaren na našim sadržajima nam to i pokazuje. Veliki broj atraktivnih i zabavnih sadržaja privukao je pažnju turista, pa je od početka letnje sezone do danas broj prodatih karata povećan za više od 2 puta.

Odlični vremenski uslovi, puno zanimljivih i avanturističkih sadržaja koje nudimo, privlači sve veću posetu i zbog toga je i produženo radno vreme centra na Kopaoniku. Sadržaji su sada na raspolaganju od 10 do 17 časova svakog dana u nedelji, dok Tornik radi od 11 do 17.30 časova. Turisti  ovog leta mogu da uživaju u panoramskoj vožnji žičarom, vožnji električnim biciklima, mountain bike, mountin kartovima, u pešačkim turama ili da probaju avantura park, bob na šinama, zip line. Ukoliko neko želi da ostane u formi ili da se pripremi za zimsku sezonu, Kopaonik ima letnju stazu za skijanje.

Skijališta Srbije su do sada organizovala tri promotivna vikenda, a posetioce do kraja leta očekuje još jedan, od 21. do 23.avgusta, gde će svi zainteresovani posetioci moći da iskoriste popust od 15 posto na cenu karata za naše sadržaje.

 

Komentari