Vesti Skijališta Srbije - Preuzimanje ski karte kupljene preko web shop-a

Skijališta Srbije - Preuzimanje ski karte kupljene preko web shop-a

Beograd | 15.11.2020. | Skijanje
IMG20201112152912 v100x608

Skijališta Srbije pružaju mogućnost da skijaši i borderi na brz i jednostavan i povoljan način, beskontaktno, dođu do svoje ski karte kupovinom preko Web shopa sa odgovarajućim popustom.

Kartu možete kupiti kako za sebe tako i za članove porodice ili prilatelje. Samo imajze u vidu da morate da znate njihove podatke kao i da imate njihove fotografije u svom uređaju, ili da su pored vas da možete da ih fotografišete. Program će omogućiti da uradite opsecanje slike na odgovarajuću dimenziju.

Nakon završene kupovine na Vaš telefon dobijate poruku - vaučer sa odgovarajućim QR kodom.



Ski karte koje kupite preko web shopa mogu da se preuzmu preko PIKUP BOX aparata koji se nalaze u Beogradu, u radnjama Beosporta u Sava centru i trznim centrima BEO, Ada Mall, Ušće, Galerija, kao i u turističkoj agneciji Supernova travel.

Uređaji su biti dostupni u radno vreme objekata u kojima se nalaze.   
Karte koje su kupljene preko web shopa na jednostavan način, beskontaktno preuzeti preko ovog uredjaja preuzimaju se skeniranjem vaučera koji dobijete na svom telefonu.

Nakon očitavanje QR koda sa telefona, za nekoliko sekundi imaćete svoju odštampanu ski pass kartu.

Ski karte ove sezone će izgledati ovako, štampane na standardnom obrascu firme Axess. 

Novi Axess sistem je prošle godine instaliran na Staroj planini i Torniku, a ove sezone i na Kopaoniku čime su sva tri centra u okviru JP Skijališta Srbije obuhvaćena ovim jedinstvenim najsavremenijim sistemom analize i kontrole prolaska skijaša.
Ugrađeno rešenje predstavlja vrhunac dostupne tehnologije svetskog lidera u ovoj oblasti firme Team Axess, čijom će se primenom omogućiti efikasan i neometan pristup ski instalacijama, gde je brzina prolaza skijaša imperativ.

Novi sistem ne koristi dosadašnje "debele" plastične kartice i nema depozita za njih. Te kartice će ostati u upotrebi samo za sezonske, službene i druge katre koje se koriste tokom cele sezone.
Na samim kapijama žičara neće biti više obrtnih mehanizama za propuštanje, a osoblje će na kontrolnom monituru imati sliku skijaša koji prolazi.

 

Komentari