Vesti Skijališta Srbije - Popust na skipass 15% preko web shopa od 01-15. novembra

Skijališta Srbije - Popust na skipass 15% preko web shopa od 01-15. novembra

Beograd | 28.10.2019. | Skijališta Srbije
191016WebShopv 03

Pretprodaja ski karata za skijašku sezonu 2019/20. počinje 1. novembra i trajaće do 15. novembra 2019. godine. U susret predstojećoj zimskoj sezoni, ljubitelji skijanja i zimskih sportova će moći da kupe ski karte sa popustom od 15 posto putem web shopa.

Skijališta Srbije već tradicionalno organizuju ovakvu vrstu prodaje ski karata, a skijaši i borderi će tokom dve nedelje imati prilike da po povoljnijim uslovima dođu do svog ski pasa. Tokom ovog perioda, kupovina karata će biti moguća isključivo on line, putem platnih kartica. Ni jedna druga vrsta plaćanja neće biti moguća tokom pretprodaje.

Preuzimanje ski karata za ski centre Tornik i Stara planina je moguće isključivo na prodajnim mestima u tim skijalištima. Korisnici koji kupuju ski karte za ski centar Kopaonik će moći da biraju opciju za preuzimanje karata:
 - Na prodajnom mestu u ski centru Kopaonik
 - U prodavnici “Beosport” u Sava centru u Beogradu od 01.12.2019. u periodu od 12 do 17 časova
 - U prostorijama JP “Skijališta Srbije, Bulevar Milutina Milankovića 9, Novi Beograd, od 25. 11. 2019. od 9 do 14 časova
 - Na kućnu adresu od 25.11.2019.

Naknadno menjanje mesta preuzimanja ski karata neće biti moguće.

Detaljni uslovi korišćenja i prodaje možete pronaći na sajtu Skijališta Srbije.

------

Informacije vezane za ski karte, uslovima popusta, prodaje, važenja i ostvarivanje prava na određene pogodnosti.

Kompletan cenovnik možete pogledati ovde.

KATEGORIJE KORISNIKA:
Odrasli
su osobe koje u toku sezone (zimske ili letnje) imaju ili pune 12-64 godine
Deca
su osobe koje u toku sezone (zimske ili letnje) imaju ili pune 6-11 godina
Deca
starosti 0-5 godina imaju pravo na besplatno skijanje u pratnji jedne odrasle osobe.
Seniori su osobe koje u toku sezone (zimske ili letnje) imaju ili pune 65 i više godina

FOTOGRAFIJA
Fotografija je obavezna na svim ski kartama. Svoju fotografiju, kao i fotografije dece i osoba za koje kupujete ski karte, možete poneti na usb ili se slikati na licu mesta na prodajnim mestima Skijališta Srbije

POJEDINAČNA VOŽNJA
Karta za pojedinačnu vožnju žičarom se može iskoristiti na žičarama: Karaman greben i Pančićev vrh. Kompletan cenovnik možete pogledati ovde.           

POLUDNEVNA SKI KARTA
Poludnevna karta važi od početka rada skijališta do 13:00 ili od 12:30 do kraja rada skijališta. Kompletan cenovnik možete pogledati ovde.             

SEZONSKA SKI KARTA
Sezonska karta važi za sve sadržaje tokom zimske sezone (bob na šinama, adrenalinsku vožnju i tjubing), za po jednu vožnju u toku dana. Kompletan cenovnik možete pogledati ovde.             

NOĆNA SKI KARTA
Vlasnici ski karata, od sedmodnevne do sezonske, izuzev karte 10 u sezoni, imaju u okviru karte uključeno i korišćenje noćne staze. Svi ostali su u obavezi da kupe kartu koja važi za noćno skijanje.                                                                                                                            

DODATNI DAN SKIJANJA
Dodatni dan skijanja se naplaćuje 2.000 dinara. Dodatni dan skijanja je moguće kupiti ukoliko je prethodno kupljena 5-dnevna, 6-dnevna, 7-dnevna, 8-dnevna ili 9-dnevna karta. Dodatni dan skijanja se kupuje po isteku važenja prvobitno kupljene karte. Kompletan cenovnik možete pogledati ovde.

DEPOZIT
Depozit za key card je 500 din.

IZGUBLJENA SKI KARTA
Zamena oštećene ili izgubljenje karte se naplaćuje 500 din po karti.

FOTOGRAFISANJE VOŽNJE BOBOM NA ŠINAMA
Fotografija na bobu na šinama je 250 din. 

DEČIJE SKI SANKE
Iznajmljivanje dečijih ski (motornih) sanki je 600 din/10 minuta

VOŽNJA TABAČEM
Vožnja tabačem 2.000 din/20 minuta (nakon završetka rada skijališta, uz najavu jedan dan unapred).
Vožnja u kabini za prevoz putnika na tabaču snega je 1.500  din / 20 minuta po osobi u terminima koje ski centar odredi za redovne termine. Minimalan broj putnika za polazak tabača je 5.
Zakup čitave kabine na 20 minuta, bez obzira na broj putnika, u terminima koji odstupaju od redovnih, je 24.000 dinara. U cenu je uračunat PDV od 20%

PRODAJA NA RATE
Prodaja na rate je moguća jedino i samo preko administrativne zabrane. Da biste ostvarili ovu mogućnost neophodno je da firma/ustanova/institucija u kojoj radi ima potpisan ugovor sa Skijalištima Srbije. Kompletan cenovnik možete pogledati ovde.

REDOVNI POPUSTI:

WEB SHOP - 15% popusta na kupovinu ski karata on line, putem web shopa, isključivo platnim karitcama. Kompletan cenovnik možete pogledati ovde.             

SAJAM EXPO ZIM - 10% za vreme trajanja Ekspo zima. Kompletan cenovnik možete pogledati ovde.

SKI OPENING - "30% na pojedinačne, poludnevne, dnevne, dvodnevne, trodnevne i četvorodnevne karte koje se kupe i koriste u vreme trajanja ski openinga, odnosno otvaranja ski sezone, kao i za karte za sve vrste zabavnih sadržaja". Kompletan cenovnik možete pogledati ovde.

STUDENTI - 10% za studente vlasnike međunarodne identifikacione kartice (ISIC) i evropske omladinske kartice (EYCA)

VLASNICI SEZONSKIH SKI KARATA - 5% za vlasnike sezonskih ski pasova iz prethodne sezone  prilikom kupovine novog sezonskog ski pasa 

ORGANIZOVANE GRUPE  (OD 20 DO 50 ČLANOVA) - 10% za organizovane grupe od 20 do 50 članova

ORGANIZOVANE GRUPE (OD 51 DO 100 ČLANOVA) - Maksimalno 20% za organizovane grupe od 51 člana i više (od 51 do 100 članova 15% i 101 član i više 20%)

ORGANIZOVANE GRUPE NA OBUCI SKIJANJA/NASTAVA FIZIČKOG - 15% za organizovane grupe na obuci skijanja ili nastavi fizičkog vaspitanja (grupa treba da ima 20 i više članova). 

SKI KLUBOVI I SKIJAŠKI SAVEZ SRBIJE - 15% za članove ski klubova i Skijaškog saveza Srbije (grupa treba da ima 5 i više članova).

WORLD SNOW DAY - 50% za poludnevne i dnevne dečije karte povodom obeležavanja World Snow Day.

Korisnici mogu da koriste samo jednu vrstu popusta, popusti po različitim osnovama se ne sabiraju.  

DUO KARTA
Uslov za kupovinu DUO karte je da oba roditelja / staratelja budu prisutna prilikom kupovine karte, da se u kartu unesu podaci i slike za oba korisnika; da se radi o detetu uzrasta do 5 godina i da se prilikom kupovine dostavi na uvid validan dokaz za identitet i starost deteta. DUO karta je jedina prenosiva ski karta.
DUO karta pruža mogućnost nadoknade štete u slučaju povrede za samo jednog od korisnika. 

PORODIČNI PAKETI
Karte u porodičnom paketu se prodaju od 4-dnevne do sezonske ski karte, izuzev karte 10 u sezoni.
Pravo na korišćenje porodičnog paketa imaju minimum jedan roditelj/staratelj sa minimum jednim detetom.
Ukoliko dete ima 12 i više godina, plaća cenu ski karte za odrasle, iz tabele porodičnog paketa. Kompletan cenovnik možete pogledati ovde.

 

Komentari