Vesti Skijališta Srbije - Počela pretprodaja ski karata za sezonu 2022/23

Skijališta Srbije - Počela pretprodaja ski karata za sezonu 2022/23

| 15.11.2022. | SkijalistaSrbije.rw
IMG8418 960x584

Javno preduzeće Skijališta Srbije je objavilo cenovnike ski pass karata za ski centre Kopaonik, Tornik i Stara planina.
Iako se očekivlo povećanje cena za oko 18%, do njega nije došlo. Vlada Republike Srbije to nije prihvatila, tako da su na snazi ostale prošlogodišnje cene skipass karata.

I ove godne odpočela je preprodaja ski pass karata sa popustom. Od  15. pa sve do 30. novembra, svi zainteresovani će moći da kupe ski pas sa popustim od 15% preko web shopa. Ova akcija će trajati do 30.novembra, a skijaši imaju prilike da kupe ski karte po starim cenama, s obzirom da ove godine cenovnik nije menjan. Ovo je prilika za najpovoljniji ski pas u sezoni.

Skijališta Srbije su za ovu ski sezonu osnežila staze Bela reka 1 i Bela reka 2, tako da će skijaši imati priliku da uživaju u spustu niz najdužu stazu na Kopaoniku. Ove dve staze koje se spajaju u jednu čine najdužu skijašku stazu u Srbiji - dužine od čak 3 i po kilometra i sa najvećom visinskom razlikom, ali i najvećim visinskim nagibom, što je čini stazom teške kategorije. Ove staze prati gondola Brzeće-Mali Karaman koja povezuje turističko naselje Brzeće sa centrom Kopaonika. To znači da će skijaši ove sezone imaju priliku da koriste apsolutno sve staze u ski centru.

Ski opening na Kopaoniku je ove godine planiran za period od 8. do 11. decembra. Skijaše kao i prethodnih godina očekuje besplatan prvi dan skijanja, dok će ostalih dana ski openinga važiti popust od 30%.

Ski opening na Staroj planini planiran je od 16. do 18. decembra, a na Torniku od 23. do 25. decembra.

Komentari