Vesti Sezonske ski karte važe na skijalištima Crne Gore, Srbije i Jahorine

Sezonske ski karte važe na skijalištima Crne Gore, Srbije i Jahorine

Beograd | 27.02.2019. | bokanews.m
dcg skis ocj feb2019

Na Sajmu turizma 2019, koji se 21-24. februata održao na Beogradskom sajmu, preduzeće Skijališta Crne Gore je potpisalo ugovore sa JP Skijališta Srbije i Olimpijskim centrom Jahorina kojima je omogućeno da sezonski ski-pas Skijališta Srbije i sa Jahorine važi i na crnogorskim skijalištima i obrnuto.

Ugovor su potpisali izvršni direktor Skijališta Crne Gore Miloš Popović, direktor Skijališta Srbije Dejan Ćika i Dejan Ljevnajić direktor Olimpijskog centra Jahorina.

Poptisivanjem ovih ugovora nastavlja se saradnja između ski centara i skijališta u Crnog Gori, Srbiji i Jahorine, pa će i tokom ove i naredne sezone vlasnici sezonske ski karte kupljene za ski centre u ova tri centra imati mogućnost tri uzastopna dana besplatnog skijanja u crnogorskim ski centrima Savin kuk, Kolašin 1600, Kolašin 1450 i Vučje na Kopaoniku, Staroj planini ili Torniku i na Jahorini.

Milos Popović
direktor skijališta Crne Gore kazao je da je danas u Crnoj Gori Gori aktivno je šest skijališta.
“Tendencija je ka tome da budemo najkonkurentniji kako u regionu tako i šire. Biće uloženo u infrastrukturu Skijališta u Crnoj Gori više od 140 miliona eura u naredne 4 godine. Kolašin 1600 je jedan novi ski centra koji je ove sezone otvoren na području opštine Kolašin i to je početak jednog novog projekta i mogu slobodno reći da će biti jedan novi biser crnogorskog turizma”, kazao je Popović.

Direktor Skijališta Srbije, Dejan Ćika kazao je da je već postojao potpisan ugovor sa skijalištima Crne Gore i sa ovim potpisivanjem nastavlja se dosadašnja uspješna saradnja.
“Ovaj sporazum podrazumijeva da svi vlasnici sezonskih ski pasova, kako u skijalištima Srbije tako i skijališta Crne Gore, mogu skijati tri uzastopna dana u skijalištima Srbije i skijalištima Crne Gore. Za nas je ova regionalna saradnja veoma važna i smatramo da ona doprinosi kako većem zadovoljstvu korisnika naših usluga jer mogu da koriste usluge i drugih ski centara, tako i da imamo povratnu informaciju da znamo šta je dobro kod nas, šta je bolje kod njih i na taj način da možemo da unaprijedimo naše poslovanje”, kazao je Ćika.

Direktor Olimpijskog centra Jahorina Dejan Ljevnaić, nakon potpisivanja ugovora je izjavio:
"Vrlo brzo smo se dogovorili da ski-pas sa Jahorine važi i na skijalištima Crne Gore, a njihov u našem centru. Potpisivanjem ovakvog ugovora, mi ujedinjujemo Balkan i konkurenciju pretvaramo u partnere, a istovremeno podižemo i vrednost našeg ski-pasa”.

Početkom decembra 2018. tokom sajma Expo-Zim, JP Skijališta Srbije i OC Jahorina potpisale sličan Ugovor tako da sezonske ski karte pod određenim uslovima važe u ski centrima sve tri države. Ugovor o poslovnoj saradnji Skijališta Srbije i OC Jahorina podrazumeva razmenu ski karata, pa će vlasnici sezonske ski karte za Kopaonik imati mogućnost četiri dana besplatnog skijanja na Jahorini. Takđe, vlasnici sezonskih ski karata za Jahorinu će imati mogućnost dvodnevno bepslatno skijanje u ski centru Kopaonik. Razmena sa Jahorinom će važiti i za ski centre Tornik i Stara planina, gde će vlasnici sezonskih ski karata imati mogućnost po tri dana besplatnog skijanja u ovim skijalištima.

 ------------

Vlasnici sezonskih ski karata koji žele da iskoriste ovu mogućnost mogu da se obrate Skijalištima Srbije na adresu direkcija@skijalistasrbije.rs ili marketing@skijalistasrbije.rs kako bi dobili vaučer koji će priložiti uz sezonsku ski kartu. Slična procedura je i za ostale ski centre.

 

.

.

Komentari